Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!
Raspunsuri - Pagina 15
ligia13 spune:
connie, masina lui Raducu nu este cu pedale, dar e f buna de interior.
Aici sunt niste poze cu Raducu in care apare si masinutza
Poze cu masinutza
zuzu, bafta sa te accepte si bafta sa aia nevoie de tine numai mai incolo, dupa ce va intoarceti din Romania!
Bunica va sta cu prichindeii?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
rrox3 spune:
La multi ani Nicola!! 
La multi ani Vlad!!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa fericiti alaturi de familiile voastre! 
Andruzza Ma bucur ca sunteti toti bine!
Ai perfecta dreptate sa fii optimista si sa nu te ingrijorezi prea tare de toate cele insirate de ecografisti si, intr-adevar, in Pop poti avea incredere
Multi
-ici lui Rares cel cumintel si mamicii lui curajoase! ![]()
Ionela Sa-i placa la cresa si sa fie sanatoasa tun! 
Ligia Iar m-a dat Raducu gata
E mortal in varful canapelei cu olita
E tare simpatic!
Sa-si calaresca cu placere maxima masinuta! 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
zuzunaki spune:
Saru´mana rox,anca,ligia
Da,vor sta si cu bunicii,si vom incerca daca se poate ,sa lucrez si eu in schimburi ca sotul si sa facem schimb invers,sa poate fi in permanenta cu ei unul din noi.Nu stiu ce va fi,maine vom vedea.Dar nu prea ma bazez pe bunici in totalitate,ca socru-meu de ex,e abonat la doctori mai ceva ca la o sala de fitness...In fine...sper sa iasa bine pana la urma si sa iau jobul.Si chiar daca imi dau pauza 2 saptamani,tot nu cred ca venim in Ro ca m-am dezumflat rau cautand bilete de intoarrcere si n-am gasit sub 350e
Of...nu-mi mai fac planuri,vad eu maine si -mi limpezesc gandurile si planurile.
Noapte buna!
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
zuzunaki spune:
ligia,
a cata mia oara sa-ti mai zic?Raducu e o dulceataaaaaaaaaa!!!
Chiar doarme pe canapea sau doar se prefacea?![]()
Pupicei multi!
La multi ani sarbatoritilor!(si scuze de intarziere)
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
andrruzza spune:
andira,connie, roxx, thx!

zuzule, succese!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
coco spune:
Ligia - Raducu e un dragutz! Tare mare baiat mai ai!
Zuzu- si eu cand am inceput scarbiciul intrebam ca si tine cum e cu mincarea
- eu gatesc duminica pt 3 zile si miercuri seara -o tura noua pt joi, vineri.. E tare greu pana ma obisnuiesc...Bafta mare la job si la drum in Ro! Poate reusesti sa faci totusi excursia!
connie1974 spune:
Zuzule, bafta multa in primul rand pentru job! Eu pregatesc cam ca si Rrox si Coco, duminica pentru patru zile, dar nu stiu cum se face ca ne ajunge doar pentru trei, ca suntem mancai, desi nu se vede. Seara mancam iaurturi, salate, mananca salata verde cu ridichi, cartofi copti cu branza de baci, ii plac tare, nu vrea lapte cu taitei, desi aseara cand m-a vazut pe mine a dorit si el si mesteca cu placere. Asta dupa ce mancase o portocala, de ma gandeam ca il doare burtica. A mancat si salata de vinete si nu a patit nimic, crenwursti, desi stiu ca nu sunt tocmai indicati, dar unul, doi la o saptamana poate nu a face ceva, am gasit o reteta de crenwursti de casa probata de o prietena dar eu nu am facut, ca nu am masina de bagat carnea in mat.Si laptele cu cereale, mai bine zis cereale rontaite separat si lapte facut shake cu banana. De cand am inceput serviciul si eu prepar pentru mai multe zile, ca nu se poate altfel si bona ii face doar cartofei la pranz cateodata. Papa fasole boamba, cum se spune pe la noi, ar manca dar nu-i dau eu prea mult sa nu-l doara burtica. Iar cand nu am nimic pregatit papam seara sandwichuri cu sunca de pui, almette, paine prajita cu unt si miere, clatite cu dulceata. Cand a spus Rrox mai demult de pastele alea cu branza si carne am luat si eu dar nu au avut succes la el, desi mi-au placut tare mult. Ionela, succes la cresa.
Ligia, asa are si Calin. Eu as vrea sa iau ceva pentru exterior, achiar am vazut ieri ceva, dar era 450 lei si era chinezeasca, cam mult. Era electrica de nu-l mai puteam opri prin magazin.Sa stii ca e haios tare raducu cum sta el cocotat cu olita in varful patului, al meu sta in fata oglinzii.
Uitati cateva poze noi
http://new.photos.yahoo.com/constanta_pravat/album/576460762395305629
din Italia
http://new.photos.yahoo.com/constanta_pravat/album/576460762395329145
Pupici.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
danuta_t spune:
Cucu-bau, am aparut si eu !
In primul rand, vreau sa transmit cu ceva intarziere, un sincer La Multi Ani, viata lunga si fericita noilor intrati la categoria 2 anisori: Rares, Dario, Mara, Sara, Ioana, Andrei, Luca, George, Tudor, Nicole, Nicola, Vlad, Liviu si Maria.
Dantje, felicitari pentru sarcina, sa fie usoara si bebe sanatos.
Mamacita, cool, si fetita si baiat. Acuma sa te tii cu moda (stiu ca asta este una din placerile tale). La Multi Ani sotului !
Andruzza, tu cum te simti ? Parca trebuia sa mergi vineri la control. N-am citit inca din urma.
Eu sunt pe metereze inca (cele de acasa). Am incercat sa ma odihnesc, ca eram cam daramata, ultima zi de lucru am incheiat-o la 8 seara, si preferam sa stau si pana la miezul noptii doar ca sa nu mai trebuiasca sa vin nici 5 minute a doua zi. E bine si acasa, doar ca ma misc cu reluarea, am impresia ca trec zilele degeaba, pun masina de spalat in functie pentru orice prostie, mai calc cate ceva si-mi mut
dintr-un loc in altul.
M-a pocnit o raceala nasoala (Mihai era deja un pic racit, apoi a luat-o Vali, si-acum e randul meu). Bine ca nu tusesc, ca atunci cand l-am nascut pe Mihai, dar sforai ingrozitor, si din cauza asta nici nu dorm prea bine noaptea, ma stresez ca-mi chinui barbatul. Si Doamne, ce-o sa le mai chinui si pe fetele din salon, ma-ncearca deja un sentiment de mila pentru ele, si de rusine pentru mine. Daca va fi ca data trecuta, mai trebuie sa am rabdare o luna ca sa-mi treaca.
Bagajul e pregatit si el, moralul parca sta din ce in ce mai rau. Nu pentru operatia in sine, de-asta nu mi-e frica, doar ca sper sa fim amandoi bine dupa, si "sejurul" in maternitate la un nivel cat de cat decent.
Mihai e bine, de cateva zile l-a pocnit dragul de mine, imi sta in brate, ma pupa, e adorabil. Cand se trezeste, vine la mine in pat si-mi da un pupic (asta nu-i de drag, ci doar ca sa-i dau eu laptele, ca de la mine e mai bun). O sa-mi lipseasca mult saptamana viitoare.
Vorbeste tot mai mult, ne uimeste cam cu 5 cuvinte noi pe zi, foloseste acum verbe, face propozitii si ii place tare mult sa ne intrebe ce facem ("ce'aci"), iar noi sa-i raspundem cu cat mai multe detalii, oricat de complexe. Si apoi tot el ne intreaba "da ?". Incepe sa aibe mai multa rabdare sa-i citesc din carticele, pana acum ne limitam la poze. Si ii place tare mult sa-mi stea in brate sa-i citesc, si apoi se arunca efectiv cu capul pe burtica mea, cu manutele in jurul meu (cam greu sa ma cuprinda acuma), si stam asa imbratisati, ne alintam, si ne tachinam cu cine puiutul cui este.
In general e mai "tatos", dar am impresia ca daca are chef de alint, pupat, mangaiat, ma prefera pe mine, daca are chef de aruncat, scuturat, zburat, atunci il prefera pe tati. Mancarea de la mine, baia de la tati. Fiecare cu ce se pricepe mai bine si cum l-am obisnuit.
Hai ca v-am plictisit destul cu nimicuri de-astea dragute, sa mai recuperez si eu din urma cititul, sper sa vizionez si ceva poze (Rrox, Rp, sper c-ati pus ceva poze noi cu sarbatoritele voastre).
Dana
37+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
andira spune:
Danuta - tinem pumnii sa veniti sanatosi si cu moralul cat mai ridicat!
Si la noi tati ii face baitza Irinei, si mancarea mai mult eu - nu de alta dar el nu prea are rabdare la asta ![]()
burticii si lui Mihai! si multe
pt tine, sa te mai inveseleasca!
Zuzule - sa stii ca si Irina cam tot asta mananca, iaurt, paine cu unt si cascaval, paine cu unt si cu gem facut de bunici, orez cu lapte etc.
Daca imi mai aduc aminte iti spun.
Bafta multa la interviu!!
Rrox - ce poze frumoase!!
Despre fete, ce sa mai spun, niste dulci... emana atata delicatete si gingasie... iar tu arati super, se vede ca ai slabit... poate imi transmiti si mie din vointa ta, tot zic ca ma apuc din nou dupa Paste...
Ca tot veni vorba, tortul arata super, banuiesc ca a fost la fel de bun cum si arata.
Anca Micaela - n-am ajuns la celelalte firme, dar incerc in weekendul asta si-ti spun ce-am aflat. Sper sa mai gasesc locuri ![]()
Ma intorc la treaba, ca am dat bir cu fugitii ![]()
zuzunaki spune:
Venim!
Acum nu stiu daca pentru o saptamana sau doua,pentru ca cei de la job imi dau raspunsul final saptamana viitoare.A ramas sa zburam,si sa-l sun pe tip la sf sapt viitoare.iar daca raspunsul e pozitiv,ne vom intoarce (cu Ioti,asa cum stabilise sa se intoarca el)pe 11 aprilie,iar pe 16 incep.
Va pup,ma pun pe impachetat si multumesc mult pt raspunsuri.
danuta,
chiar aseara ma gandeam la tine.Pup burtica!
Va mai scriu din Ro.
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu