SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap3)
Raspunsuri - Pagina 13
mamidestefan spune:
Nu cred ca m-am facut inteleasa
..
in legatura cu PROTEINELE ..
Poate ca nu am folosit cea mai buna exprimare ..
dar ..nu-i nimic..poate reusesc alta data ..sa fiu mai explicita
.
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by madau
Iaca si datele:
data de inceput: 26.03.2007
inaltimea: 1.72 cm
greutatea acum: 58 kg
greutatea target: 54 kg
data nasterii: 11 iulie
Pozici am destule la semnaturaMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Felicitari pentru decizie

Esti in listutza .
Ti-am vazut si pozicile ..si
cred ca am trecut una pe linga alta prin Parcul Copiilor..de linga policlinica Titan
si..avem carucioare la fel
Sa-ti traiasca printzesa
.LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mav
Salut!
Gusta si Lidia, prea ingaduitoare sunteti cu mine.... Pai ieri, dupa dulceata, am mai calcat pe langa si cu o bucatica de ciocolata...Dar, in fine, cred ca ieri am avut doar o zi mai proasta... Macar n-am mai papat nimic dupa ora 18 si tot este ceva.
Azi, am mancat de dimineata doar un mar si inca nu mi-e foame!
M-am mai gandit la faptul ca mamaliga e doar malai fiert cu apa, iar malaiul este porumb macinat, iar porumbul este permis!
Asa ca, la pranz, voi manca urzici+mamaliga, de abia astept.
Atentie la porumbul de la cutie: in general, este fiert cu zahar!
Mai bun cred ca este porumbul congelat!
...Aaaaa.... si vroiam sa va intreb: cartofii sunt interzisi in toate perioadele?! Ca eu, de ex, la orez pot renunta pt multa vreme (si asa ma constipa), in schimb, imi plac mult mancarurile cu cartofi....
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
quote:
Originally posted by mav
Am uitat doua lucruri:
2. In perioada a2a, se poate inlocui pestele cu soia?... Ca parca n-as renunta la post (si asa mai e putin, pana pe 7 aprilie).
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Eu am renuntat de tot la porumb ...am pus odata in salata ..
si de atunci am zis ..pas ..oricum pun destul de multe legume ..
asa ca o mina de porumb ..nu schimba gustul prea mult.
Eu zic ca tu esti prea ingaduitoare cu tine ..pai cum
MAMALIGUTA...CARTOFI .. SOIA ...
Eu zic ..mai bine fara ele ..daca e SUPERDIETA .
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
anky spune:
quote:
Originally posted by mamidestefanquote:
Originally posted by anky
Normal,pai tocmai pentru ca alimentatia ta e bogata in proteine nu iti mai cade parul.SURPRIZA
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Imi pare rau ...dar te contrazic
Eu alaptez de 7 luni ...
In primele 4 luni ..nu am putut minca verdeturi si fructe mai deloc ..ca ii dadeam colici lui Stefan ...
Asa ca hrana mea de baza a fost pieptul de pui ..omletele..si brinza ..
Ceea ce a provocat un exces foarte mare de proteine ...
Dupa cum ..banuiesc ca stii ..
proteinele sunt foarte bune ..dar nu in exces ...
proteinele nu ingrasa ..ele "cladesc"
dar "in exces" se transforma in acid uric ...care e foarte nociv ..
ducind la decalcefiere ..blocaje de rinichi ..si alte probleme..
Asa ca ..PROTEINELE sunt bune ..
dar linga ele sa fie si o portie zdravana de legume .
Iar cit priveste SUPERDIETA ..in prima saptamina am mincat doar legume si fructe ...iar de doua saptamini am adaugat peste ..si cite un ou la 2-3 zile .
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pai,de ce ne este recomandat sa bem cit mai multa apa,daca bem cit mai multa apa organismul se curata de toate rezidurile toxice,tocmai asta este rostul apei.
Ai spus ca e nevoie de o portie zdravana de legume pe linga proteine...??,inca o data legumele contin proteine.
Nu vreau si nici nu pot sa ma intind cu un mesaj kilometric in descrierea proteinelor dar ele sint baza in curele de slabire si chiar in mentinerea kilogramelor.

mav spune:
quote:
Dieta voastra e alcatuita din
Oua,peste,fructe de mare,cereale,pui.Toate acestea contin proteine.Puteti minca linistite si curcan.Chiar si legumele contin proteine,contin si vitamine,minerale si astfel fac treaba buna.Proteinele se impart in doua categorii:proteine de origine animala si proteine de origine vegetala.
Noi de ingrasam practic de la carbohidrati,dulciuri si grasimi. Sincer,vreau sa va dau sfaturi bune,nu sa ma aflu in treaba si eu m-am confruntat si ma confrunt cu problema kg-urilor.
Anyway, daca aveti intrebari,eu va stau la dispozitie,usa e deschisa.
Anca, multumim pentru lamuriri!
Daca ai timp, te rog, poate imi raspunzi mie la intrebari:-Cartofii sunt interzisi in toate perioadele?! Ca eu, de ex, la orez pot renunta pt multa vreme (si asa ma constipa), in schimb, imi plac mult mancarurile cu cartofi....
-In perioada a2a, se poate inlocui pestele cu soia?... Ca parca n-as renunta la post (si asa mai e putin, pana pe 7 aprilie).
-Ce parere ai despre laptele/iaurtul din soia?
Multumesc frumos!

anky spune:
quote:
Originally posted by mavquote:
Oua,peste,fructe de mare,cereale,pui.Toate acestea contin proteine.Puteti minca linistite si curcan.Chiar si legumele contin proteine,contin si vitamine,minerale si astfel fac treaba buna.Proteinele se impart in doua categorii:proteine de origine animala si proteine de origine vegetala.
Noi de ingrasam practic de la carbohidrati,dulciuri si grasimi. Sincer,vreau sa va dau sfaturi bune,nu sa ma aflu in treaba si eu m-am confruntat si ma confrunt cu problema kg-urilor.
Anca, multumim pentru lamuriri!Daca ai timp, te rog, poate imi raspunzi mie la intrebari:
-Cartofii sunt interzisi in toate perioadele?! Ca eu, de ex, la orez pot renunta pt multa vreme (si asa ma constipa), in schimb, imi plac mult mancarurile cu cartofi....
-In perioada a2a, se poate inlocui pestele cu soia?... Ca parca n-as renunta la post (si asa mai e putin, pana pe 7 aprilie).
-Ce parere ai despre laptele/iaurtul din soia?
Multumesc frumos!
Acu eu nu pot sa iti spun daca cartofii sint sau nu interzisi in perioada unu sau doi,nu stiu care e denumirea dietei,vad doar ca e o dieta care e alcatuita din multe proteine si asta e bine.Cartofii contin carbohidrati,eu zic asa,pina ajungeti la kg dorite sa nu consumati cartofi.
Soia, pot sa iti spun ca este foarte buna,contine multe proteine,poti linistita sa consumi produse din soia daca iti plac,mie insa nu imi place soia.Consum mai degraba produse lactate fara grasimi.
Lactatele sint iarasi o sursa bogata in proteine,atentie doar la grasimi,daca consumi lactate cu un continut scazut de grasimi,poti sa o faci linistita(ex, lapte cu 0,1% grasime sau lapte cu 0 % grasime),e valabil si pentru iaurt sau brinza.
Sint multe alimente care contin proteine dar in acelasi timp si grasimi,trebuie sa alegem alimentele care contin un procent scazut de grasimi sau chiar deloc.

camelia.t spune:
quote:
Oua,peste,fructe de mare,cereale,pui.
Toate acestea contin proteine.Puteti minca linistite si curcan.Chiar si legumele contin proteine,contin si vitamine,minerale si astfel fac treaba buna.Proteinele se impart in doua categorii:proteine de origine animala si proteine de origine vegetala.
Noi de ingrasam practic de la carbohidrati,dulciuri si grasimi.Sincer,vreau sa va dau sfaturi bune,nu sa ma aflu in treaba si eu m-am confruntat si ma confrunt cu problema kg-urilor.
Mi se pare un pic subiectiv raspunsul tau.Daca ne uitam atent, observam ca ponderea covarsitoare in dieta este a legumelor, pe care, oricat le-am supralicita, nu putem scoate de la ele atatea proteine ca si din carne, sa nu mai spunem ca nici de aceeasi calitate.Nu contest importanta proteinelor, dar nici sa nu vedem altceva decat proteine.
"Dieta voastra e alcatuita din
Oua,peste,fructe de mare,cereale,pui."....da, este alcatuita si din ce ai spus tu, dar in masura mult mai mica fata de ce ai uitat sa adaugi.
Sper sa nu te fi suparat pe raspunsul meu, dar m-a deranjat un pic insistenta ta pe capitolul proteine.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
mav spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
Eu am renuntat de tot la porumb ...am pus odata in salata ..
si de atunci am zis ..pas ..oricum pun destul de multe legume ..
asa ca o mina de porumb ..nu schimba gustul prea mult.
Eu zic ca tu esti prea ingaduitoare cu tine ..pai cum
MAMALIGUTA...CARTOFI .. SOIA ...
Eu zic ..mai bine fara ele ..daca e SUPERDIETA .
Lidia, merci pt raspuns!
In legatura cu mamaliga, am explicat si mi se pare logic: mamaliga=malai+apa=porumb=permis(nu eu am pus porumbul la alimente permise in perioada I si nici n-am de gand sa renunt la el, ca scopul meu nu este sa ma infometez si eu nu pot rezista doar cu mere si alte verdeturi!!!!!)!
Despre cartofi, intreb pt ca am un mare semn de intrebare in legatura cu ei, desi mie imi plac foarte mult!
Iar despre soia... ma gandeam ca soia este foarte bogata in proteine si din cate am auzit eu (d-aia si intreb acum, aici, sa ma lamuresc!), poate inlocui carnea. Nu m-as simti bine, ca in Saptamana Patimilor sa mananc peste (care este interzis in tot acest post) sau lapte (de care oricum ma pot lipsi, ca ma baloneaza).
...Apropos, eu merg si la serviciu, nu ma ocup numai de copil si casa....Chiar ti se pare ca sunt eu prea ingaduitoare cu mine?!
anky spune:
quote:
Originally posted by camelia.tquote:
Oua,peste,fructe de mare,cereale,pui.
Toate acestea contin proteine.Puteti minca linistite si curcan.Chiar si legumele contin proteine,contin si vitamine,minerale si astfel fac treaba buna.Proteinele se impart in doua categorii:proteine de origine animala si proteine de origine vegetala.
Noi de ingrasam practic de la carbohidrati,dulciuri si grasimi.Sincer,vreau sa va dau sfaturi bune,nu sa ma aflu in treaba si eu m-am confruntat si ma confrunt cu problema kg-urilor.
Mi se pare un pic subiectiv raspunsul tau.Daca ne uitam atent, observam ca ponderea covarsitoare in dieta este a legumelor, pe care, oricat le-am supralicita, nu putem scoate de la ele atatea proteine ca si din carne, sa nu mai spunem ca nici de aceeasi calitate.Nu contest importanta proteinelor, dar nici sa nu vedem altceva decat proteine.
"Dieta voastra e alcatuita din
Oua,peste,fructe de mare,cereale,pui."....da, este alcatuita si din ce ai spus tu, dar in masura mult mai mica fata de ce ai uitat sa adaugi.
Sper sa nu te fi suparat pe raspunsul meu, dar m-a deranjat un pic insistenta ta pe capitolul proteine.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
Nu,nu m-am suparat, stai linistita,am fost subiectiva,nu pot sa ma intind cu mesaje kilometrice ca sa mai adaug si restul dar tin cu dintii de ideea cu proteinele,sper sa nu te superi nici tu,in definitiv nu esti obligata sa ma aprobi.

mav spune:
Anca, multumesc!
Pt mine sunt bine-venite sfaturile tale!
Lidia, te rog mult sa nu te superi, nu am intentia sa supar pe cineva!
...Sunt sigura ca si mie mi-ar veni mai usor sa respect intocmai lista de alimente permise, daca n-as avea si grija serviciului. Mi-aduc aminte foarte bine si cu placere de perioada in care copilul meu avea varsta copilului tau si el era in centrul preocuparilor mele zilnice.... Acu' tre' sa.... ma impart in multe parti.... si nu e usor deloc.

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
Dar, in fine, cred ca ieri am avut doar o zi mai proasta... Macar n-am mai papat nimic dupa ora 18 si tot este ceva.