SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap3)
Raspunsuri - Pagina 12
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by madau
Multumesc ptr primirea calduroasa, in mod sigur ma alatur si eu voua, dar dieta o s-o incep de luni, nu de alta dar acum sunt racita moarta, abia daca pot manca ceva ptr ca am o durere de gat groaznica, plus ca n-am optimismul necesar
.
Mamidestefan multumesc ptr lamuriri, nici nu mi-am pus problema ca mi-ar garanta cineva cat slabesc, vroiam doar asa informativ, sa stiu cam cat de sifidenie voi fi inainte de concediu.
Asadar, acum cat sunt hotarata (apropo daca o mai iau razna sa ma trageti de urechi...ca io-s bolnava dupa dulciuri sper sa ma pot abtine)...ce date trebuie sa va dau ptr inceput?
Pup U all..succese incu kg
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Pentru inceput :
ziua de incepere
inaltimea
greutatea target (la care vrei sa ajungi)
data nasterii
si pozici ..daca ai si vrei sa ni le arati
In ziua in care incepi ..te cintaresti ..si ne dai greutatea de incepere ..si apoi saptaminal faci cite o cintarire si raportezi ..
A ..si pentru incurajare ..la fiecare kg pierdut sa dai alarma
...primesti cite o 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
anky spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
Multumim ankypentru precizari
Cred ca acum detaliile despre ceaiurile diuretice sunt mai complete .
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Si in ceea ce priveste cremele anticelulitice este exact aceeasi treaba,cremele te ajuta in procesul de eliminare a celulitei,deci clar nu se poate scapa de ea mincind ca spartul,este nevoie de DIETA.
Vad ca dieta voastra este buna in sensul ca contine multe proteine.Proteinele sint benefice in curele de slabire,sint ideale,chiar si dupa dieta.
Acuma nu sariti pe mine dar eu chiar m-am apucat de o scoala de consultant in nutritie pentru ca sa stiu mai bine cum stau lucrurile,pentru ca sufar si de efect jojo.Adevarul este ca toata viata v-a trebui sa avem grija la ce bagam in gura.Off..stiu,este greu pentru ca si eu sint o gurmanda inraita si pofticioasa.Dupa ce terminati dieta puteti sa va alegeti o zi sau maxim doua zile din saptamina in care sa mincati tot ce doriti voi,fiti sigure ca nu va ingrasati,dupa aceste doua zile reveniti la o alimentatie sanatoasa.In felul acesta veti reusi sa creati un balans intre o alimentatie sanatoasa si sa va satisfaceti si poftele fara sa va mai ingrasati.
Va doresc succes la slabit si nu uitati:proteine la greu.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
camelia.t spune:
Lidia pana nu uit: data mea de nastere este 02.10.1975
Cat despre caderea parului......dupa fiecare sarcina, cam la 3 luni de la nastere, a inceput sa cada....si cadea de numa inca vreo 3 luni.Fara sa fac nimic, s-a oprit de la sine.Noroc ca eu am parul ff des si nu m-a deranjat ca mai pierd din el.Cred ca e legat de modificarile hormonale de dupa sarcina.Bine ca s-a oprit oricum.Inafara de episoadele astea doua, eu n-am mai avut niciodata probleme cu caderea parului.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
anky spune:
quote:
Si mai am un subiect de discutat..si apoi va las ..ca poate v-am plictisit..:CADEREA PARULUI
Eu ..nu sunt foarte dotata la capitolul ..par pe cap ..
dar nici caderi asa masive ..ca la trei luni dupa ce am nascut
nu am mai avut ...
Si de teama sa nu ramin fara podoaba capilara ..
am inceput diverse teste ..
Vreau sa spun ..ca eu am luat Elevit de pe la 4 luni de
sarcina ..si pina ce Stefan a facut vreo 5 luni ..
asa ca vitaminele nu mi-au lipsit ..
Asa ca am testat diverse sampoane ...si ..nu s-a vazut nici o
schimbare .
Am testat CHEL-STOP (de la HOFIGAL)..timp de 8 saptamini ..
s-a vazut o ameliorare ..dar dupa alte 3 saptamini..iarasi
a inceput sa cada ..
Asa ca am lasat-o balta ..
Trebuie sa va spun ..ca dupa trei saptamini de SUPERDIETA ..
nu mai cade parul ...NICI NU IMI VINE SA CRED ..
Pina la urma ..cred ca aveam o alimentatie mult
prea proteica ..si cu multe dulciuri ..
ca alta explicatie nu gasesc ..
Aaaa..si am inceput sa folosesc sampon de bebelusi SANOSAN ..
A mai constatat cineva chestia asta ..pe piele proprie ???
Rezultate SUPERDIETA
Normal,pai tocmai pentru ca alimentatia ta e bogata in proteine nu iti mai cade parul.SURPRIZA

madau spune:
Iaca si datele:
data de inceput: 26.03.2007
inaltimea: 1.72 cm
greutatea acum: 58 kg
greutatea target: 54 kg
data nasterii: 11 iulie
Pozici am destule la semnatura ![]()
Acum legat de CADEREA PARULUI...la mine a inceput la 3 luni dupa nastere si a durat cam 2 luni..s-a oprit de la sine, bine eu am si parul scurt asa ca nu m-a deranjat foarte tare. Acum nu mai am probleme, vitamine n-am luat nici dupa sarcina nici in timpul ei.
gata, fug la programul zilnic
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by anky
Normal,pai tocmai pentru ca alimentatia ta e bogata in proteine nu iti mai cade parul.SURPRIZA
Imi pare rau ...dar te contrazic

Eu alaptez de 7 luni ...
In primele 4 luni ..nu am putut minca verdeturi si fructe mai deloc ..ca ii dadeam colici lui Stefan ...
Asa ca hrana mea de baza a fost pieptul de pui ..omletele..si brinza ..
Ceea ce a provocat un exces foarte mare de proteine ...
Dupa cum ..banuiesc ca stii ..
proteinele sunt foarte bune ..dar nu in exces ...
proteinele nu ingrasa ..ele "cladesc"
dar "in exces" se transforma in acid uric ...care e foarte nociv ..
ducind la decalcefiere ..blocaje de rinichi ..si alte probleme..
Asa ca ..PROTEINELE sunt bune ..
dar linga ele sa fie si o portie zdravana de legume .
Iar cit priveste SUPERDIETA ..in prima saptamina am mincat doar legume si fructe ...iar de doua saptamini am adaugat peste ..si cite un ou la 2-3 zile .
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
mav spune:
Salut!
Gusta si Lidia, prea ingaduitoare sunteti cu mine.... Pai ieri, dupa dulceata, am mai calcat pe langa si cu o bucatica de ciocolata...
Dar, in fine, cred ca ieri am avut doar o zi mai proasta... Macar n-am mai papat nimic dupa ora 18 si tot este ceva.
Azi, am mancat de dimineata doar un mar si inca nu mi-e foame!
M-am mai gandit la faptul ca mamaliga e doar malai fiert cu apa, iar malaiul este porumb macinat, iar porumbul este permis!
Asa ca, la pranz, voi manca urzici+mamaliga, de abia astept.
Atentie la porumbul de la cutie: in general, este fiert cu zahar!
Mai bun cred ca este porumbul congelat!![]()
...Aaaaa.... si vroiam sa va intreb: cartofii sunt interzisi in toate perioadele?! Ca eu, de ex, la orez pot renunta pt multa vreme (si asa ma constipa), in schimb, imi plac mult mancarurile cu cartofi....
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Am uitat doua lucruri:
1. Si eu am observat cu uimire ca-mi cade mult mai putin par, decat inainte de dieta!!!! (Chiar aseara m-am spalat pe cap si am adunat doar cateva fire cazute, spre deosebire de alta data, cand adunam cu pumnul!)
2. In perioada a2a, se poate inlocui pestele cu soia?... Ca parca n-as renunta la post (si asa mai e putin, pana pe 7 aprilie).
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Marilena12 spune:
Asta vroiam sa spun si eu despre par, are in alcatuire minerale si daca nu papi proteine suficient incepe sa cada.
Si eu am papat azi o salata si poate mai tarziu imi gatesc ceva legume, am spus ca renunt la peste macar azi, ca stagnez iar si ma tot chinui cu 1 kg/sapt.
Marilena, sanatate copiilor, vezi sa nu te molipsesti de la ei, ca frigul ala de ieri cam spre asta conduce.
Azi tot 70 la cantar, asa ca mai asteptam.
Despre celulita, este normal sa se duca pe masura ce se detoxifica organismul, de la atatea legume si fructe proaspete, celulita are si un importatt procent de apa si toxine stocate sub piele intr-un fel de capsule, si de-aia e greu de eliminat. Nu stiu pe nimeni sa fi scapat de ea cu totul, doar se vede altfel sub piele cand ai slabit.
Hai ca mai intru mai tarziu!
MARILENA SI ANNA
anky spune:
quote:
SUPER DIETA
Regimul are urmatoarele scheme:
Schema
Perioada I Perioada II Perioada III
A 1 sapt. 2 sapt. 3 sapt.
B 2 sapt. 4 sapt. 6 sapt.
In functie de surplusul existent, schema A garanteaza 5-8%, iar schema B 10-12% scadere in greutate.
Pentru a obtine o pierdere in greutate mai mare, schemele se vor repeta, dupa cum urmeaza:
Schema A: se poate repeta de cel mult 3 ori pe an, la un interval de 4-6 saptamani;
Schema B: se poate repeta de cel mult 2 ori pe an, la un interval de 6-10 saptamani.
Mecanismul de actiune:
Regimul se bazeaza pe teoria conform careia organismul isi creeaza un echilibru propriu prin obisnuinta.
Practic, daca este supra-alimentat in mod consecvent, organismul isi regleaza necesarul alimentar la nivelul dobandit prin supra-alimentatie, astfel ca acesta consuma in mod real necesarul fiziologic si stocheaza surplusul, generand obezitatea.
Regimul actioneaza astfel incat, in perioada I desfiinteaza echilibrul existent, in perioada a II-a coboara nivelul necesarului alimentar, iar in perioada a III-a stabilizeaza necesarul de echilibru la noul nivel creat.
Reguli obligatorii:
In toate perioadele, dimineata, cu o jumatate de ora inainte de masa, se va bea o jumatate de litru de apa!
Cantarirea se va face obligatoriu o singura data pe zi, dimineata, pe stomacul gol, complet dezbracata.
Rezultatul cantaririi se va trece zilnic pe un grafic.
Alimentatia:
Atentie: cafeaua si alcoolul sunt inductori de foame! Se vor reduce cat mai mult.
Perioada I- 1 saptamana A/ 2 sapt. B
Alimente interzise:
Zahar, miere, alcool, fainoase (paine de orice fel, paste, cereale etc.), lactate, grasimi animale de orice fel, carne de porc, vita si pui, cartofi, fasole, mazare, linte, soia, banane, pepene verde, piersici, nectarine si alte fructe cu continut mare de zaharuri;
Alimente recomandate:
varza, broccoli, conopida, salata, castraveti, lamai, portocale, grapefruit, mere, telina, morcov, masline, ciuperci, porumb, rosii, ardei;
Alimente exceptionale:
oua, carne de peste, fructe de mare, lapte degresat, margarina(100% vedetala), ulei fara colesterol.
-----------------------------------------------------
Perioada II- 2 saptamani A/ 4 sapt. B
Alimente interzise:
Zahar, miere, alcool, fainoase (paine de orice fel, paste etc.), carne de porc si de vita, cartofi, fasole, mazare, linte, soia, banane, pepene verde, piersici, nectarine si alte fructe cu continut mare de zaharuri;
Alimente recomandate:
varza, broccoli, conopida, salata, castraveti, lamai, portocale, grapefruit, mere, telina, morcov, masline, ciuperci, porumb, rosii, ardei, carne de peste, fructe de mare, lapte degresat, oua;
Alimente exceptionale:
carne de pui, branzeturi cu continut scazut de grasimi, cereale, margarina (100%vegetala), ulei fara colesterol.
-----------------------------------------------------
Perioada III- 3 saptamani A/ 6 sapt. B
Alimente interzise:
Zahar, miere, alcool, fainoase (paine de orice fel, paste etc.), carne de porc, banane;
Alimente recomandate:
varza, broccoli, conopida, salata, castraveti, lamai, portocale, grapefruit, mere, telina, morcov, masline, ciuperci, porumb, rosii, ardei, carne de peste si de pui, fructe de mare, lapte degresat, oua, branzeturi cu continut scazut de grasimi, cereale;
Alimente exceptionale:
carne de vita, cartofi, fasole, mazare, margarina (100%vegetala), ulei fara colesterol.
Reguli de alimentatie:
Alimentele recomandate se vor consuma in orice cantitate si in oricate reprize se simte nevoia;
Alimentele exceptionale se vor introduce doar daca se simte nevoia, insa in cantitati ponderate;
Alimentele interzise nu se vor consuma decat in cazuri exceptionale;
Se pot consuma sau evita si alte alimente prin analogie (similitudine) cu cele din grupele prezentate.
Ideea curei e urmatoarea: pe de o parte, noi ne ingrasam datorita obiceiurilor culinare; pe de alta parte, senzatia de foame pe care o ai nu reprezinta necesarul caloric al organismului, ci necesarul habitual (cum esti obisnuit sa mananci). Asadar, daca tu mananci 5 pizza pe zi timp de o luna, chiar daca ti-ar ajunge 1 sau 2, dupa aceea ti-e foame de 5!
Cura de slabire este impartita in trei module: primul in care iti sparge tiparele culinare, cel de-al doilea in care organismul isi gaseste necesarul caloric, iar cea de-a treia (cea mai lunga) de fixare. Exista doua variante, cea de o luna si jumatate, in care dai jos 8-12 kilograme(depinde cate ai) si cea de trei luni, unde dublezi fiecare perioada si dai jos 18-22.
In prima perioada, de 7 zile: mananci numai legume si fructe, oricate, oricand. Evident, nu mazare, fasole, cartofi.
Iar fructe inseamna mere, grapefruit, portocale, nu pere, struguri, banane sau alte„dulceturi”.
In cea de-a doua perioada, de 14 zile, poti adauga lapte degresat, oua si peste.
In cea de-a treia perioada, de 21 zile, adauga cereale, carne de pui, branzeturi degresate.
Nu e bine sa bei alcool sau cafea, acestia fiind inductori de foame.
Inca ceva: dupa doua trei zile se produc urmatoarele doua lucruri:
NU MAI POFTESTI, nu-ti mai e foame in disperare, ca la inceputul oricarei cure, poate si pentru ca mananci la discretie.
Iar cel de-al doilea aspect este ca te simti extraordinar de plin de vitalitate.
Cheia acestei cure este ca, pe toata durata ei (si daca poti si dupa aceea, cu atat mai bine!) TREBUIE, pe stomacul gol, sa bei jumatate de litru de apa (sau ceai), dupa care astepti jumatate de ora inainte de a manca.
Fara asta nu va apucati, nu merita!
Lichide multe, cat de multe.
In orice cura trebuie baute multe lichide, nu numai pentru potentarea efectului, ci si pentru ca rinichii sunt foarte solicitati in cazul schimbarilor alimentare.
Rezultate SUPERDIETA
Dieta voastra e alcatuita din
Oua,peste,fructe de mare,cereale,pui.Toate acestea contin proteine.Puteti minca linistite si curcan.Chiar si legumele contin proteine,contin si vitamine,minerale si astfel fac treaba buna.Proteinele se impart in doua categorii:proteine de origine animala si proteine de origine vegetala.
Noi de ingrasam practic de la carbohidrati,dulciuri si grasimi.Sincer,vreau sa va dau sfaturi bune,nu sa ma aflu in treaba si eu m-am confruntat si ma confrunt cu problema kg-urilor.
Anyway, daca aveti intrebari,eu va stau la dispozitie,usa e deschisa.

.
.
cu kg
..:CADEREA PARULUI