Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sandra, a mea doarme numai pe spate. Pe burta nici nu prea sta cand o asez, nu-i place.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

cecilia, uite reteta de negresa: amesteca 400 g gem (eu am pus caise+gutui) cu 400 ml apa, un praf sare si 300 g zahar, pana se topeste zaharul. incorporeaza treptat 200 ml ulei, apoi 5 linguri nuca macinata, un praf scortisoara, coaja rasa de lamaie, esenta de rom; apoi 1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie, 1 lingura cacao si cam 400 g faina. se amesteca, se toarna in tava se coace cam o ora la foc mijlociu. eu am copt-o in forma rotunda si am ornat-o cu frisca vegetala.

sandra, narcisa mea nu doarme pe burta, nu vrea.

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

A adormit Bogheta mea. Am o mica problema cu ea: nu-i plac legumele. Fructele le mananca, dar legumele, le scuipa, tuseste se ineaca cu ele, nu le bobineaza si gata. Eu sper sa se invete cu ele, pana la urma.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

gety, ai incercat sa-i amesteci legumele cu cereale? poate o sa-i placa cu carnita...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by GETY

Sandra, a mea doarme numai pe spate. Pe burta nici nu prea sta cand o asez, nu-i place.
Nici a mea nu vroia sa stea pe burta la inceput. Pana la 3luni cand avea colici singurele momente de stat pe burtik erau cand dormea pe mine. Si zilnic o puneam pe burtik 2-3min dar nu-i placea. Dupa 3luni statea mai mult, acum ca a invatat sa se intoarca singurica si mai mult. Dar asa ma bucur ca si doarme pe burticaaaaaaaaaaa. Si s-a trezit mirata de pozitie, cautand suzeta.
Si cred (sper) ca in curand se va deplasa de-a busilea pt ca sta pe burta si plange de nervi ca nu ajunge la jucarii, se tot chinuie sa ridice funduletul sau sa se traga de patut.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Xandrutza, si eu sper ca atunci cand o sa introducem carnitza, supica de carnita, sa-i placa mai mult. Dar, deocamdata, nu ne-a dat voie. Cred ca pe la 6 luni.
Sandra, am dormit si eu cu Maria pe burta pana i-au trecut colicii. Dormea in pozitia fatului in burtica, cu burtica ei pe burta mea. Stateam si cate 2 ore asa.
Ieri mi-a facut prima figura: statea pe spate cand am lasat-o si am plecat din camera, fara suzeta in guritza, iar cand m-am intors, o gasise cu manutza pe pat si a inceput sa toscaie. Dar de rostogolit, tot nu se rostogoleste.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Sandra, pupam fetitza frumoasa!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

mai, gaseste gargarita niste pozitii de mai mare dragul!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Xandrutza, .

Gety, o sa va rostogoliti si voi .

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Sper si eu. Voiam sa ajungem la o intelegere cu Mathias al MameiLili, ca se rostogolea si inainte si inapoi si Maria ii arata cum sta treaba cu linguritza, dar de cand face cuceriri la Mall, nu cred ca mai are timp de noi.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput