Dr.Bucur Mihai

Dr.Bucur Mihai | Autor: ella_72

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor !
Ce stiti despre Dr.Bucur de la Spitalul CF2 ? Sotul meu va fi operat de dumnealui si as vrea cateva pareri sincere....daca sotii vostri au fost operati de Dr.Bucur ....
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Ella, acum am vazut postarea ta.
Sotul meu a fost tratat de dr.Bucur. Si-a facut spermograma la Giulesti (in vederea unui FIV) si a iesit dezastru, cu numar mare de leucocite, si alte probleme acolo, motiv pentru care s-a dus la Dr.B la consultatie. I-a dat un tratament si dupa trei luni, a fost OK, cu spermograma in limite normale. Noi am fost foarte multumimti de el si am mai auzit si de la alte persoane care l-au avut ca medic, numai cuvinte de lauda.
Sper sa-ti fie de folos aceasta informatie.
Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Am auzit si eu de le si-mi doresc sa merg cu sotul meu la el.Am auzit numai lucruri bune.Eu nu prea stiu cum s aiau legatura cu el.Dati-mi si mie un pm cu nr de telefon sau ceva.
Bafta ,multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Multumesc pentru informatii
Intre timp sotul meu a fost operat de varicocel de Dr.Bucur ...
Super medic....
Acum sotul meu face un tratament dupa operatie si cand vine dr.din concediu merge la un control.Noi asteptam vesti bune pt.ca asa ne-a incurajat.Dr.Bucur .....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

buna fetelor, imi pare bine sa aud ca aveti incredere in el!!! la noi nu a fost asa!! sotul meu are azoospermie cu FSH marit... iar dr. bucur cand a vazut FSH-ul marit ne-a spus ca nu mai e nici o sansa.... si sotul a facut si o punctie testiculara ca sa i se demonstreza ca nu exista nici urma de ... mie nu mi se pare o abordare tocmai ok... adica fara sa ceri alte analize, fara sa incerci sa afli care e motivul pt care FSH-ul e crescut, spui cu cea mai mare usurinta ca nu mai nimic de facut!!!! si mai faci si o punctie doar ca sa demonstrezi ca ai dreptate!!! punctiile astea nu sunt tocmai foarte sanatoase, pe termen lung pot avea urmari nu tocmai ok.
noi acum ne chinuim si urmam tratamente peste tratamente!!
succes la toate fetele si Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput