Nou stil de viatza (134)
Raspunsuri - Pagina 30
Delidana spune:
Asa mai, Roxana-bomboana, ce bunatate ai mincat, nu te-ai chinuit sa-l desfaci sau era numa' bun de inghitit?
Ce e ruccola?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
Delidana, era pe jumatate deci era despicat, numai bun pt necunoscatori asa ca mine
am facut 10 min de
sunt prastie!!!!
Delidana spune:
Roxa, trebuie sa faci cel putin 30 minute de
. Primele 20 sint abia de incalzire. Haide, spor! 
Apropo de "ierburi" un coleg plimbat prin Cambogia sau Vietnam (nu mai retin exact care din ele) zicea ca e un loc unde se serveste "happy pizza"
si te intreaba inainte cit de "happy" vrei sa ti-o faca. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
Delidana, nu ma omori! vrei sa zici ca am facut 10 min degeaba
?? io mai multe nu am putut, nu azi...puii mei! mai fac si maine si poate cu poimaine cu tot ajung l a30
oh myyy!
DianaR spune:
Roxa fain te-ai petrecut!
Delidana, de marti la munca?![]()
Mey, oi fi eu mai prostuta asa dar eu tot nu precep cum ramane targetul la lamaite neschimbat? ar fi 2 ale mele, 4 Andreea, 5 Ileana si 2 Hopes deci 13... De ce o ramas tot 15?
Zuzi, fara grija, nici o suparare.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Delidana spune:
Roxa, degeaba nu ai facut
insa din cite stiu eu, corpului ii trebuie 20 minute ca sa se incalzeasca si abia dupa aceea incepe procesul de ardere a grasimilor. Daca ai obosit dupa 10 minute probabil ca ori nu ai facut incalzire inainte ori ai pedalat la o viteza prea mare.
Da, Diana, la munca...
Fetelor, pe unde sinteti?
mephala30 spune:
Diana, mea culpa, io vorbeam de target neschimbat...dar de fapt ma gandeam la nr. de kg slabite pana acum, implicit la procente. Acestea raman neschimbate. Nu?
haideti ca deschid subiect nou.
Pana acum m-am uitat la un www.cinemagia.ro/movie.php/88_Minutes?movie_id=13712" target="_blank">film cu Al Pacino...ma asteptam la ceva mai bun...
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
Haideti sa continuam cu noul capitol, 135
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi