Nou stil de viatza (134)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

WOOOW!!! FELICITARI!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun si sanatate!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

In primul rand vreau sa-mi cer scuze de la Tzuni. Iubita imi pare rau pentru postarea mea nasty de ieri. Mi-a fost rau toata dupa-amiaza. O stare de greatza si voma care n-a trecut nici chip, pana n-am dat la broaste. Insa tu m-ai prins exact faza cand nu stiam ce-i cu mine si binenteles ca mi-am varsat frustrarea pe tine. N-am vrut sa fiu asa mean, mai ales ca de obicei tind sa cred ca-s o fata buna.
Vreau sa zic ca azi noapte cand mi-am m-ai revenit numai cu gandul la tine am stat. Acum e 4 dimineatza si n-am mai rezistat am venit sa-mi cer scuze. Sper sa le accepti.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

heheeee, ati vazut ca pana la urma imifac eu echipa?
Mai intai Ancadragoman si acum Olim.
Urmatoarea pe lista...Cami!!!

Felicitari Olim si sa ai o sarcina usoara si lipsita de probleme!
Semnat, Sabinutza grasuta (am luat deja 4 kile jumate.....si am 15 sapt si o zi.Am des migrene si atunci dau iama in cioco.A doua zi nu ma mai doare nimic.Parol. Cand m-am abtinut, ma durea si a doua zi capul )

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

In primul rand vreau sa-mi cer scuze de la Tzuni. Iubita imi pare rau pentru postarea mea nasty de ieri. Mi-a fost rau toata dupa-amiaza. O stare de greatza si voma care n-a trecut nici chip, pana n-am dat la broaste. Insa tu m-ai prins exact faza cand nu stiam ce-i cu mine si binenteles ca mi-am varsat frustrarea pe tine. N-am vrut sa fiu asa mean, mai ales ca de obicei tind sa cred ca-s o fata buna.
Vreau sa zic ca azi noapte cand mi-am m-ai revenit numai cu gandul la tine am stat. Acum e 4 dimineatza si n-am mai rezistat am venit sa-mi cer scuze. Sper sa le accepti.

Zuziliciule scump , du-te in pat sa dormi! Cum sa fiu suparata io pe tine? M-am amuzat ca ieri incercai sa muncesti la subiectul nostru si apareau nazdravanii! Iar porcu' ala gras, il merit cu varf si indesat. M-am ingrasat. Si azi dimi am mancat 3 placinte cu branza si stafide , de-alea mari! Dar nu am constiinta incarcata. Ma simt ok, asa ca... Va veni iar momentul cand ma voi mobiliza. Deocamdata, nu reusesc nimic! Fugi in pat si dormi cuminte!

Olim, felicitari! Sarcina usoara si bb frumos si sanatos!

Cami, pe ploaia asta, numai cu rolele nu m-as vedea! Abia-mi tin echilibrul pe uscat...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Buna dimineatza tuturor! V-as invita la o dar cred ca deja ati baut-o.
Carmen esti bine?Ai plecat iar pe la parinti/socrii,fara sa ne spui? Nu ne mai tine in tensiune si da-ne un semn. Daca nu despre tine, macar despre Teo.

Mamicutz cate cafele ai la activ? Cum merge dieta cu peste? Si zi asa ai intrat in furia cumparaturilor? Ce ti-ai luat de la Yves?

Sigrid saru'mana, sper sa primesc un buchet de flori cat mai curand. Dar tie nu-ti mai prieste pestele???

AdrianaF vroiam sa te rog daca ai timp sa mergi pe linkul cu diete si sa postezi acolo mesajul tau info. Eu zic ca n-o sa se supere nimeni, nu?

Dordia te-am citi ca un baton are 4 puncte...Tu tii WW???

Mamanjulie ce cauti tu in tara depresiei??? Pai pleci in concediu fara sa ne spui??? I-a sa vii matalutza acasa ca avem nevoie de tine, da?

Delidana cum de n-ai poastat azi deloc??? Ai inceput munca? Si vreo poza ceva cu rochia traznet, pe cand?

Cornelia multa putere tie si familiei. Viatza e scurta si trebuie traita ca si cum maine ar fi ultima zi.

Indra sanatate multa si sper sa fie bine pana la sfarsitul concursului. Hai ca nu mai e mult, incearca sa te mobilizezi.

Mik te-astept la raport.

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Eiii, ce de vesti pe aici!!!!

Olim felicitari . Vad ca fetele nu vor sa o lase pe Sabina singurica. Cami tu pe cand li te alaturi?

Sigrid, imi pare rau...nici nu stiu ce sa iti mai zic. Mie mi-a lipsit motivatia sa slabesc o perioada lunga de timp, dar acum sunt atat de motivata ca gasesc putere sa nu fac abateri mai deloc. Sper sa vina si la tine o perioada plina de ambitie cat de curand .

Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, aici sint, va urmaresc din umbra.
Nu prea am ce zice, ma enerveaza faptul ca nu mai incap in blugii mei preferati, asta e, nu cred c-am reusit vreodata sa slabesc in concediu. De saptamina viitoare incep munca iar in Mai voi avea concediu inca 2 saptamini. Sper sa ma pozez pina atunci cu rochia.

Olim, sarcina usoara si un bebe sanatos! Esti curajoasa, daca ai ramas insarcinata la 86 kg, eu la 68 ma gindesc cu groaza ca sint prea grasa pentru un .

Carmen ne-a parasit, e probabil la socrii.

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Uf mi-a venit inima la loc. Tzuni , dar de dormit n-am s amai dorm. Azi e ziua mamei si daca tot m-am trezit cu noaptea-n cap macar sa-i fac o surpriza ceva.

Mia cand crezi ca te putem astepta dinou full-time?

CristinaC eu cred c-ai sa poti inlocui cafeaua cu un ceai fara probleme. Succes cu dieta.

Alma cred c-am intrat dinou intr-o criza de stagnare si de aceea toata lumea e down. Multumim ca incerci sa ne mai ridici moralul.

Olo azi ai petrecerea de ramas bun? Ai grija ce papi si disptractie placuta.

Doina servici usor si te-asteptam pe-aici cand poti.

Cami multumim ca ti-ai impartasit experienta cu noi. Sper sa ne mobilizam toate si sa ajungem silfidutza pana la vara.

Fetelor oare de ce mi s-a facut mie rau ieri? Mama zice ca e normal sa se rascoale stomacul daca nu-i dau decat apa, ciorba de varza si salata. Oare asta sa fie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, eu cred ca mama ta are dreptate. Ai nevoie si de ceva mai solid, niste carne, 1 cartof fiert...

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Si eu cred ca de la alimentatie. Mai pune ceva mic langa, dar consistent. Carnitza, cum spunea Delidana, sau cartof, sau ou fiert.

Sau, daca n-ai, iti trimit eu niste sunci de pe noua mea burtik

Zuzilici?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput