Nou stil de viatza (134)
Raspunsuri - Pagina 22
zisaCami spune:
Puskin cred ca pe mine ma ajuta mult si autosugestia.
De pe 15 ianuarie, de cand am inceput in forta lupta impotriva kg, numai la rezultate ma gandesc, a devenit prioritatea nr. 1! La inceput am mers mai des la sala ( ~ de 2 ori pe saptamana, uneori si de 3 ori ), piscina, sauna si masaj anticelulitic. In plus imi fac automasaj acasa, aproape zilnic, cu cremele de la L'Oreal. Exista o crema "Slim up" ( L'Oreal ) - numai pt. abdomen si fese, care e senzationala ( cel putin in cazul meu ), dar care din pacate nu se gaseste in Romania. Din fericire imi fac stocuri cand mai ies din tara. Mi-am cumparat un aparat pt. masaj anticelulitic ( Philips - se gaseste si la noi, la Media Galaxy), care imita principiul de la Cellu M6 ( am facut in 2005 ) - endermologie - insa la scara mult mai mica. El actioneaza printr-un vacum, prin care se aspira pielea si apoi se maseaza mecanic intre 2 role. Apoi ma masez cateva minute cu crema anticelulitica de noapte si cu Slim up.
Beau 2 l de apa plata zilnic; exclus orice fel de bauturi acidulate sau sucuri, cu exceptia limonadei cu apa plata, fara zahar sau suc de grepfruit natural, din fructe proaspete - de 2-3 ori pe saptamana. Nu alcool, de orice fel. Nu mezeluri, nu dulciuri. Rar de tot folosesc doar zahar negru.
Nu consum prajeli ( ex: snitele, chiftelute, cartofi prajiti ); cat mai rar mancare gatita; masa de seara o inlocuiesc de obicei cu un baton FIBROBAR.
Incerc sa iau din fiecare dieta ceea ce mi se pare folositor si incerc sa aplic in functie de posibilitati sau de dispozitie.
De exemplu: din regimul Montignac - sunt atenta la combinatii - daca vreau sa mananc gratar ( doar piept de pui sau curcan si peste alb: patrav, cod, Dorada, etc. ) completez doar cu salata, fara garnitura. Sau, daca tin neaparat sa mananc si garnitura optez pt. legume calite in tigaie Wok unsa cu ulei de masline , cca 4-5 minute - brocolli, asparagus, dovlecei. La sfarsit pun zeama de laie si cateva picaturi de usturoi. Sunt absolut delicioase, cu putine calorii si foarte sanatoase.
Dimineata incerc sa merg pe regimul disociat pe mese - ex. de meniu: un mar sau 2-3 felii de ananas fruct.
Cand nu tineam post mancam o masa de fructe, apoi o cafea neagra fara zahar sau lapte, un gratar de piept de pui ( ~ 200 gr. ) cu salata sau cel mult cu garnitura de legume ( si cel mult morcovi fierti la abur, cu lamaie ), evitat cartofii.
Seara, fie un baton FIBROBAR, fie lapte cu max. 1,5 % grasime cu o felie de paine neagra prajita, fie un iaurt, de obicei degresat.
De cand tin post consum multe legume, salate, fructe; f. rar mancare gatita gen: fasole batuta, salata de vinete, zacusca, ciorba de legume.
Incerc pe cat posibil sa nu mai mananc nimic dupa ora 18,00.
Cam asta este "reteta" mea ... la inceput a fost foarte greu, in primele zile am crezut ca mor de foame, chiar am si plans.
Acum a devenit "un stil de viata". 
Doroty motivatia mea principala este dorinta de a avea un bb! In plus, ma simt cu totul altfel cand stiu ca arat bine, ca nu-mi arat varsta, ca inca sunt admirata de cei din jur, ca intru intr-un magazin si daca vad ceva dragut imi gasesc masura mea ( 36 sau S - dupa caz ) si nu vad privirea compatimitoare a vanzatoarei, spunandu-mi de la usa: "nu avem masura dvs"! 
Cu alte cuvinte am alt tonus si sunt cu totul o alta persoana cand sunt slaba, mult mai vesela si plina de viata si o companie mult mai placuta pentru cei din jur. Altfel, am tendinta sa ma izolez si am o stare permanenta de nemultumire si nervozitate. 
Zuzilici Felicitari pentru kg dat jos!
Tine-o tot asa si rezultatele nu vor intarzia sa apara. 
Indra Sanatate multa! 
Mik pe unde esti? 
Khristine arati f. bine si ma bucur ca ti-a placut Las Vegas-ul! 
Tzuni cand iesim cu rolele? 
Mamicadulce, Sigrid, Daria, Diana, Miag si restul fetelor
si week-end placut!
Cele mai ambitioase:
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=61,3&weight_target=59,7" target="_blank">Umflatica
mamica dulce spune:
Buna dimineata fetele!!
Imi pare rau ca n-am putut raporta ieri..nu e nimic spectaculos oricum.
pt lista : 81 kg (- 500 g)
Ma bucur ca macar nu stagnez sau Doamne fereste,ma ingras![]()
Pana acum s-au dus aproape 2 kg si pana la sfarsitul concursului mai sunt 2 saptamani..eu sunt foarte optimista ca imi ating scopul de 4 kg si chiar il depasesc.
Ruxandra si Inni-felicitari pentru kg pierdute..pana acum avem..3,500 kg saptamana asta
sa vedem ce zice si sigridutza si poate "ne revenim" in clasamentul procentelor![]()
In momentul cand o sa depasesc pragul de 80 o sa dau cu tunul aici pe forum![]()
![]()
Cami,am citit postarea ta si sincer sunt impresionatan 

pentru ambitie,vointa si perseverenta!Nu numai pentru regimul alimentar dar si pentru felul in care te ingrijesti,cu creme,masaje si sport.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
cornelia_laura spune:
Buna fetelor
! Afara e super urat si asa nu-mi place sa stam numai in casa...si sunt si eu mohorata
caci prietena noastra a murit ieri...bine macar ca nu s-a chinuit mult. Ce mai, am o stare proasta. Si maine merg si la inmormantare...urasc situatiile astea.
An-k, stai linistita. Iti iei revansa saptamana viitoare.
Deea, tu nu zici nimic? Esti bine?
Eu merg cu Superdieta si chiar nu fac foamea. Singurul inconvenient ar fi BALONAREA de care nu prea reusesc sa scap desi beau ceai de colici si iau si carbune medicinal. O fi si de la rusii care se incapataneaza sa nu vina. In schimb am rezolvat constipatia si ce bineee e!
Pentru azi am facut ciorbita din: morcov, varza, telina, pastarnac, ceapa, rosii, bors, verdeata multa. A iesit foarte buna
asa ca vom papa toti din ea. Si mai fac o salata mare din varza, masline, castravete, rosii. Si cam asta e meniul meu.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
puskin spune:
Neata,
si eu la o cafea.
Sunt ingrijorata pentru Carmen,nu a trecut pe aici de ceva timp, sper ca e ok.
Felicitari Inni si Mamica Dulce, haideti ca se poate. Inca mai putem castiga concursul, nu
?
Sigrid, hai si tu la raport.
Cami, multumim frumos ca ne-ati impartasit experienta ta. Te admir pentru ambitie si consecventa. O sa caut si eu crema aia L'Oreal care zici ca e buna, poate o gasesc.
Pup toate fetele,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
zisaCami spune:
Mamicadulce, Puskin ma faceti sa
... nu ma mai laudati, ca iar ma impotmolesc ca tiganul la mal!
Crema se numescte "sculpt up".
Cele mai ambitioase:
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=61,3&weight_target=59,7" target="_blank">Umflatica
puskin spune:
Cami,
De-abia astept sa ma impotmolesc si eu ca tiganu' la mal
.
Deci L'oreal Sculpt up...ma uit dupa ea.
Pupici,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
sigrid26 spune:
Pt raport +500gr si poate fac pooocccc si pleznesc si scapati de mine odata.
ZisaCami io nu te laud ....., io o sa citesc mai des postarea ta si ma molipsesc cu putina ambitie.
Carmen da ne un semn ca suntem ingrijorate, speram ca sunteti bine.
Puskin dieta cu peste a avut un efect spectaculos , +500gr, dar am avut si abateri.
Zuzulici felicitari pt floricica si sa speram ca o sa facem un buchet mare intr o zi.
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
mamica dulce spune:
sigridutzo-brava tie taica!!!!
mi-ai anulat minusul meu de 500 de grame
![]()
Deci portocalele au in total un raport de -3 kg saptamana asta.
Mie mi-a priit dieta cu peste,am avut putine abateri...la modul ca am mancat sandvis de peste si inca ceva maruntisuri.
Raportul saptamana trecuta era 81.500...luni aveam aproape 83 si am inceput zilele de peste,am ajuns la 81.
Eu zic ca e o dieta buna,foarte satioasa si pestele e oricum sanatos.O recomand.
Acum mi-a fost asa de pofta si de altceva ,am mancat 2 felii mici de paine cu crema de branza light.
La pranz n-am timp si diseara o salata si un grill.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, imi cer scuze ca am uitat ieri de raport, dar am crezut ca e miercuri
ieri am avut o zi foarte grea.eu tot 86 de kile am, si acum inteleg de ce .SUNT INSARCINATA!
Azi astept sa imi confirme analizele care mile-am facut, dar am 2 teste pozitive.
Asa ca imi cer scuze fetelor, dar trebuie sa parasesc gasca.Am sa revinul la anul, cu mai multa forta, sigur![]()
va pup pe toate si va doresc spor m la munca si la cat mai putine kile de dat jos![]()
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by olim
eu tot 86 de kile am, si acum inteleg de ce .SUNT INSARCINATA!
Felicitari!
Sarcina usoara si bb sanatos, mancacios si vesel. La casa noua, membrii de familie noi, nu?
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)