Nou stil de viatza (134)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

eu m-am trezit cam devreme, desi m-am culcat azi noapte la 1.

Zuzilici, nu pot sa spun ca m-am reglat cu . Joi la raport eram dupa o perioada de vreo 3 zile cred cand nu mai vizitasem locul cu pricina...probabil si de asta cantarul se incapatana sa ramana pe la 75kg. Acum vad ca e ok, chiar o ia vertiginos spre 73kg.

Probabil joia viitoare o sa raportez vreo 3kg lipsa sau poate nu, ca vin si rusii in vizita .

Delidana, da-i inainte cu alergatul...corpul tau acum refuza sa slabeasca probabil, dar la un moment dat va ceda si o sa slabesti frumos in continuare. Ai incredere in mine aici .

Portocalele, dam si noi un raport frumos joia viitoare? Haideti ca de la castigatoare la concursul trecut am ajuns codase acum. Vine acusica vara si se imputineaza hainele...trebuie sa aratam si noi bine, nu?

Eu cred ca ajung masochista...am facut ieri fursecuri pentru sotz care se intoarce astazi din Bucuresti si vreau sa vada ce dor mi-a fost de el. Am facut cu nuci, cu stafide, cu ciocolata ...parol ca nici nu am pus pe limba . Prefer sa fiu slaba si frumoasa la vara si sa ma simt bine in pielea mea.

V-am pupat,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, multumesc pentru incurajare, face bine la moral. Azi dimineata mi-era o lene crunta, dar m-am fortat sa ma imbrac si sa merg la alergat. La mine pina ies pe poarta e mai greu, ca dupa aceea...
Eu nu stiu daca rezistam linga fursecurile alea decit daca ma tragea cineva de mineca. Ai ambitie, nu gluma!

Mik, salutare!

Oare cind se intoarce Roxa-boxa? Vreau sa vad daca piticul ala de pe creier care o sfatuia sa-si puna pietricica pe un dinte mai traieste.

O duminica frumoasa tuturor!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delia,

si eu patesc la fel cu alergatul in weekend...ma urnesc greu. In timpul saptamanii insa mi-a intrat deja in sange. Scularea, imbracarea, fac geanta de sala, beau un pahar mare de apa cu lamaie stoarsa si plec spre sala.

Referitor la ambitie, v-am explicat eu mai demult cum stau lucrurile. Nu am voie sa imi cumpar pantofi pana nu ajung la 70kg si haine pana nu ajung la 65kg. Sa vad cum fac, ca deja am pantaloni care imi cam cad de pe mine...trebuie sa ii duc la stramtat.

Plus vacanta unde vreau eu.... Acum studiez variante: Rep. Dominicana, Cuba, Mexic, Bora Bora, Thailanda ( pazea ca vin Delia), etc.

Ruxandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin

Plus vacanta unde vreau eu.... Acum studiez variante: Rep. Dominicana, Cuba, Mexic, Bora Bora, Thailanda ( pazea ca vin Delia), etc.

Ruxandra

Pai vino, ce mai astepti?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Pai cum ajung la alea 65kg cum cumpar biletele, iti dai seama, nu?

Mergi la inceput

Asa te vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna dimineata!

Zuzilici m-am gandit eu ca era mai frigutz afara si de-aia ati imbracat fetita mai gros. In privinta look-ului tau...spor la treaba cu slabitul! Se merita!

Delidana vezi semnatura! Sper sa intelegi ce am vrut sa zic cu sign in ala. Cand dai pe link nu se deschide direct contul, trebuie sa dai sign in. Incearca sa intri mai tarziu te rog pentru ca acum am intrat eu si incerc sa mai pun un filmulet. O sa dureze ceva. Nu stiu daca poti intra si tu. Daca vrei, incearca!
Sa-mi spui si mie, te rog, daca ai reusit sa intri!

Va urez o duminica frumoasa! Va ! Am cate ceva de facut acum asa ca vorbim mai tarziu!

Poze cu bebe shtrumf

www.esnips.com" target="_blank">Filmulet cu exercitii fizice
Sign in>e-mail:noustildeviata@yahoo.com si parola: slabitifrumos

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Pai crezi ca scapi de mine asa usor? Cum e vremea in octombrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Delidana am incercat eu link-ul. Se pare ca intri direct pe cont acum ca am dat eu deja sign in. Incearca si tu!

Poze cu bebe shtrumf

www.esnips.com" target="_blank">Filmulet cu exercitii fizice
Sign in>e-mail:noustildeviata@yahoo.com si parola: slabitifrumos

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Puskin, in octombrie e cam ploios dar foarte cald si foarte, foarte umed. Partea buna e ca atunci am eu concediu.

Bfly, am incercat, am si vazut o parte din filmulet dar mie-mi merge foarte greu netul azi si nu m-am uitat la tot. Oricum, e interesant si planuiesc sa pun si eu in aplicare din ce-am vazut. Poate diseara.
Mai astept si alte filmulete.

Mergi la inceput