Nou stil de viatza (134)
Raspunsuri - Pagina 19
adrianafedorca spune:
aseara n-aveam somn si am gasit asta, http://forum.supereva.ro/forumsupereva/topic.asp?TOPIC_ID=83727
cand aveti timp sa lecturati e interesant ce zic fetele 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
Delidana spune:
Adriana, mie mi-a fost greu sa slabesc, dovada fiind si faptul ca mi-a luat 1 an ca sa scap de 9 kg, asta in conditiile in care mergeam la sala de 4 ori pe saptamina cite 2-3 ore si nu puneam gura pe dulciuri, sucuri sau fast food. Cred ca nu mai slabesc pentru ca abia acum organismul meu s-a obisnuit cu mincarea sanatoasa si desi fac sport in continuare (alerg), probabil ca nu este la intensitatea care ii trebuie corpului meu ca sa mai slabeasca.
Anul trecut m-am mentinut in jurul greutatii de 66 kg, plus sau minus 1 kg. De mentinut nu e greu, maninc din toate cite putin, mai sar si calul citeodata insa fac sport, cred ca de fapt asta m-a salvat si pina acum. Cind vine vorba de slabit insa....e cu totul alta poveste si e al naibii de greu. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
oLo spune:
mie nu mi se pare greu sa slabesc...mi se pare IMPOSIBIL! Uneori ma apuca dracii si ma gandesc sa ajung si eu la 100 de kile, ca sa pot zice pe urma ca slabesc usor... ca am de unde pierde
echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris
ina C spune:
Cu mare rusine raportez: 75.5 ( - 0.500 ).
A fost o saptamina foarte grea din punct de vedere al abstinentei de la papa.
M-am straduit foarte mult, mai ales de luni pina astazi.
Succese!
Deci teal:-1.600? e bine?
revin cind ajung acasa cu calculele, va pup
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
miag spune:
Salutare natiune!
Mi-e dor rau de voi si ma enervez ca nu am timp sa postez,mai ales ca astazi cantarul arata 62.9kg

.Poate este de la rusi, poate ca dupa concurs m-am cam scapat la interzise...ideea este ca abia astept sa scap de rusi sa merg la sala si sa ma apuc urgent de dieta..(dar nu stiu care
)
Pentru raport:porcii sunt ai mei: 62.9kg
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Bfly spune:
Raportez si eu pe scurt: 72,200 kg, deci -300 g. Era de asteptat de vreme ce vreo 4 zile n-am mai tinut nici un regim.
Va
ca trebuie sa fug la o prietena care a nascut de curand, sa-i vad bebelu'! ![]()
Poze cu bebe shtrumf
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

. \|Las ca nu e nimic ca e un voinicel