Nou stil de viatza (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

quote:
Originally posted by miag

Seara buna natiune!

Nu am noutati, nici macar nu m-am mai cantarit si sunt cu rusii pe cap.
Am fost la sala, mi-a placut si exact cand imi luam avant pentru un program intens, nu mai am cum sa merg pt ca am musafiri rusi
Nu stiu deloc ce dieta sa tin , pentru ca asa cum am repetat de sute de ori doar cu Atkins slabesc, dar mi-e groaza cand ma gandesc ca nu este deloc sanatoasa. Totusi de maine cred ca ma voi reapuca de ea.

Pupici la toata gasca

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Eu cred ca tu esti sora mea geamana.... in 10 zile cu Atkins s-au dus 2 kg... cum am renuntat si am inceput sa maninc asa mai cu grija.... cum aproape NIMIC!

La mine una de ieri din nou Atkins!

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

Indra cu tine m-am cam invatat sa intri doar in ziua de raport. Cum o sa fie de data asta??

Ce vrei tu ca ai dreptate!!! Da' kiar mi-a fost rau, rau!

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

63, deci minus 500 g. Greu mai merge.
Ma deprima ca afara s-a facut iar frig si ninge. Cand e vreme frumoasa sunt mult mai motivata sa mananc mai putin. Dar asta pentru ca nu tin inca o anume dieta. Cred ca aici gresesc.

Sambata merg la cumparaturi si o sa ma aprovizionez pentru ureamatoarea saptamana cu tot ce trebuie ca sa incep o dieta de la subiectul cu diete. Inca nu m-am hotarat care. M-ar tenta cea de 13 zile, cu schimbarea metabolismului, insa cafea dimineata nu pot sa beau. E ceva daca o tin totusi si sar peste cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

66.6. e aberant sa spun ca am perdut 1.2 kg, cand saptamana trecuta am raportat un plus de 1.1 kg. Cred ca ar trebui sa schimb bateria de la cantar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

Buna fetelor!

Ce se intampla? Aproape toata lumea e cu moralul la pamant?
Ei, ce daca saptamana asta nu am slabit sau am facut-o mai putin? Important este sa nu cedam! La urma urmei "si maine e o zi!"

Raport saptamanal: 67,4 kg.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Intru si eu repede la raport : 73.9kg, deci -2kg fata de ultimul raport. Inca nu am rezolvat cu deci cred ca este mai putin de atat.

Fetelor, asa e cand slabesti. Cateodata merge mai repede, cateodata mai lent...cateodata stagnam. Nu va demotivati, continuati cu mancarea sanatoasa si sport si o sa fie ok.

Cami, felicitari . Hai mai intra si spune-ne si noua...ca as vrea si eu sa slabesc in ritmul asta

Pupici,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Ce mai faceti fetelor, slabutelor?

Am citit tot ce ati scris dar nu am avut timp sa si scriu. Nici nu fac lucruri prea interesante.

De cateva saptamani am un NOU STIL DE VIATA.In weekend mananc grasimi, dulciuri, beau alcool si de luni incep mereu alta dieta.Dar nu prea imi mai merge ca azi raportez cu 500 g mai mult: 77 kg. Offf, si vara e tot mai aproape...

Acum sunt cu Superdieta si sunt foarte trista. Ma invart in jurul frigiderului si mai iau un mar, un morcov...Cred ca lipsa alimentelor care ingrasa imi produce sevraj.Am inceput sa beau mai multa cafea ca asta e permisa si azi chiar am fumat o tigara.

Khristin, am vazut pozele din vacanta ta si asa mi-am mai imbogatit si eu cultura generala.

Mamica dulce, mi-ai facut pofta sa decorez si eu casa de Paste chiar daca la noi nu prea e traditional sa decorezi in mod special decat de Craciun.

Tzuni, la ce lansare erai cu personalitatile alea in jurul tau ? Esti si tu una din ele?

Cami, ce te motiveaza sa slabesti in ritmul asta?

Spor la slabit tuturor si nu uitati ca raportul final e aproape!

Poze cu mine si minunea de baietel

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Am revenit si eu din oras unde am fost sa vad www.imdb.com/title/tt0259324/" target="_blank">Ghost Rider, un film cu Nicolas Cage. Dragut. Mi-a facut cu ochiul si o punga de floricele si n-am ratat ocazia.
Minunea minunilor, mi-am cumparat o rochie care imi vine ca turnata si avind in vedere ca n-am mai purtat un astfel de obiect vestimentar de cel putin 5 ani de zile, tin sa va spun ca asta a contribuit substantial la ridicarea moralului pe ziua de azi.

Raportez: stagnare (68 kg)

Cornelia, imi pare rau pentru vestea proasta...multa putere iti doresc si tie si familiei.

Adriana, am citit mesajul tau referitor la diete. Sint niste lucruri cu care nu sint de acord, cum ar fi de exmplu faptul ca fructele ingrasa.
"Nu este greu sa slabesti, ci sa-ti mentii greutatea" - este o alta "perla". Eu ma mentin de luni de zile cu fluctuatii de juma' de kg....mie imi este foarte greu sa slabesc, la mine asta e buba.
"O piele bronzata ascunde celulita" - pacat ca nu face absolut nimic pentru vergeturi, ba chiar le scoate in evidenta.
Sint si multe afirmatii de bun simt, asa ca per total informatiile sint utile. pentru munca depusa.

Felicitari tuturor pentru kg si sutele de grame pierdute!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

cornelia imi pare rau de prietena mamaei tale, va doresc si eu multa putere [

delidana , n-am strans eu materialul, cum am spus l-am primit azi dimi de la o prietena, MIHAELA BILIC- cea care a scris ghidul, de fapt a scris o carte, este nutritionist , ea a ajutat-o si pe teo trandafir sa slabeasca...
chestia cu pilea bronzata ascunde celulita...nu stiu ca n-am fost niciodata bronzata , decat rosie ca racul, dar cea cu mentinerea greutatii da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine, eu dupa sarcina am slabit relativ repede in 4 luni (10 kg)fara regim strict, cu sport doar 20 min pe zi , dar cum m-am lasat de sport si am inceput sa calc starmb ...am pus la loc vreo 7 , cu putina vointa se poate slabi, n-a zis nimeni ca nu e greu e fff greu, dar mie mi se pare cel mai greu dupa...tu zici ca ti-e mai usor sa te mentii pai zi-ne si noua secretul...ca eu numai daca ma uit la o ciocolata pun 3 kile pe mine

am reusit sa pun cele 2 filmulete , mai am cateva o sa le pun si pe ale acand am timp

si o zi minunata fara tentatii

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, fetelor!

Reportez: 65.7 kg

Delia, am vazut si eu filmul - o prostiutza mi s-a parut, dar eu am vrut mai mult sa-l vad pentru efectele speciale, care sunt chiar bine facute! una peste alta, merita vazut filmul asta!

Doroty, eu sunt perso-nulitatea din poze! Cred ca lansarea cu Emil C-tinescu si Petre Roman era la o carte semnata de cel din urma, iar cea cu Iliescu e la o carte despre arhitectura...

Cornelia, imi pare rau pt prietena mamei tale!

tzuni

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput