Nou stil de viatza (134)
Raspunsuri - Pagina 16
puskin spune:
Buna seara,
Cam liniste astazi, intr-adevar.
Unde o fi Carmen?
Mamica Dulce, eu stau bine, sper ca maine de dimineata sa am sub 74kg, tocmai mi-am cumparat astazi o chestie naturala cu fibre pentru
asa ca sper sa rezolv si asta maine dimineata.
Tocmai am consumat crap la gratar cu usturoi si ma gandeam la tine si Sigrid
.
Sigrid, super, ma bucur ca ai inceput iar dieta cu Mamica Dulce
.
Adriana am incercat si eu mai demult cu batoane din alea de slabit, nu mai stiu cum le spune. Gustul e departe de a fi interesant iar continutul nutritiv: No comment. Eu prefer sa mananc o salata cu ton sau cu branza, sigur e mai sanatos. Plus de asta tu mai ai cateva kg de dat, cu putin sport se poate rezolva.
Seara buna,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
Tzuni spune:
Puskin, mai ai peste? Mai papa o bucata si gandeste-te si la mine! ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
puskin spune:
Tzunica,
tu vad ca tot poftesti ba la copanele mele de pui, ba la peste. Nu mai am , am papat tot, ca asa m-au invatat pe mine acasa.
Hai incoa pana la Praga si iti fac si pui si peste.
Ce zici? ![]()
Tzuni spune:
He he, as veni io...![]()
Poftesc la mancarea ta pt ca asa-s io...pofticioasa! Dar, vorba filmului, ma tratez! 
_
Tzuni
puskin spune:
Pai nu e problema ca poftesti la pui si peste, la astea e liber...vorba aceea.
Proteina nu se poate depozita sub forma de grasime, deci avem verde sa o consumam, mai ales peste.
Eu am descoperit la un supermarket aproape de mine crap curatat si decapitat si cumpar si il fac pe gratarul ala si fac si un fel de mujdei ( usturoi, sare, apa) si pun peste cand e fierbinte
.
Apropo, ca mi-am amintit ceva legat de mitul cu mancatul pana in ora 6 seara. Eu mananc linistita si pe la 8.30-9pm ca atunci ajung si reusesc sa imi pregatesc masa si uite ca am slabit si slabesc. Chestia asta se poate pune in practica daca terminam cu serviciul pana in 4 ca sa ajungem acasa sa pregatim si mancam pana in 6...altfel ce fac??? vin cu cina la pachet si mananc la serviciu?
Ruxandra
Tzuni spune:
eu stiu ca, de fapt, ideea este sa iei ultima masa cu 4 ore inainte de a te culca...
_
Tzuni
puskin spune:
Tzuni, asa stiam si eu...insa am citit pe un site de sport ca cei care fac body building de exemplu mananc obligatoriu ceva proteine mai tarzior asa...nu-mi mai amintesc exact explicatia stiintifica.
Si eu mananc la ore tarzii si slabesc...deci eu nu ma stresez cu asta. Plus de asta, este singura masa din zi in timpul saptamanii pe care o iau cu sotul ( mai putin in seara asta ca e la bere cu colegii
)
violeta70 spune:
Buna seara!
Cred ca v-ati obisnuit cu mine sa intru la aceste ore tarzii. Asta e.
Puskin,
pt. ca te contrazic putin. Oricum esti o fericita ca mananci seara si totusi slabesti. Dar aceste cazuri sunt putine. Eu de exemplu daca se intampla sa mananc seara, in cel mai fericit caz stagnez, dar depinde ce mananc. Altfel ma ingras.
, si eu sunt de acord cu Delidana, in privinta batoanelor de slabit. Dupa parerea mea, orice produse, substante sau medicamente (chiar si faimoasele ceaiuri de slabit gen Slim's) nu fac decat sa forteze metabolismul sa lucreze mai mult decat este obisnuit. O alimentatie cat mai sanatoasa va duce la o slabire ritmica si eficienta. Este doar parerea mea si-mi cer iertare fata de cele care nu sunt de acord.
Va pup acum
si va urez noapte buna, vise placute.
Ne auzim maine la raport.
Negrutele cum stati?
Pierderea de kilograme
La negrutele mortale
Da usurinta in miscare 
mamica dulce spune:
fetele-mare belea sa fiu singura acasa (sotzul meu e o saptamana in Lituania) si plicitisita,fara somn si mai ales fara sigridutza on-line
NORMAL ca am bantuit pe net si am facut o comanda grasa tare la Yves Rocher si inca una pe un site de jucarii...
aoleeeeuuu-cand vin billurile emigrez![]()

Sau tin si eu cartoful o saptamana sa-mi strang banii de facturi![]()

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
khristin spune:
Salutare fetelor
, intru si eu sa dau raportul caci maine am o zi grea cu sedinte cu parintii pana seara tarziu
...si nu stiu daca mai apuc sa intru, raportez si eu cu cinste 70 kg...nici nu stiu cum oi fi ajuns la greutatea asta
, se vede ca mi-a priit Vegasul, ar trebui acum sa-l revizitez, asa ca va rog sa-mi schimbati si mie categoria, please
Delidana, am reusit sa-ti vad pozele, tare reusite, mi-au placut in mod deosebit the Thai girls, tare exotice, si Man of Stone....mi-as dori sa vizitez intr-o zi Thailanda
. In China ai fost cumva? Eu sint in cautare de informatii si de idei pt. la anul 
Carmen, insanatosire grabnica lui Teo 
Cami, pe unde esti? ![]()
Puskin, doamne ce pofta mi-ai facut de peste cu usturoi, miam-miam 
Tzuni, ce filme noi ai mai vazut?
Sa slabiti frumos 
Cristina
noi si poze mai noi