Nou stil de viatza (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

N-am motivatie pt a fi zana!

vrei sa-ti dau un pic de motivatzie sa fi ? Ia de la pustoaica mea aia mica. S-a sculat azi cu zambetul pe buze, m-a lasat sa-i pieptan parul buclat si si-a pus diadema de printzesa. Pe care n-a mai fost chip sa i-o dau jos. Asa a plecat la gradinitza (caciula n-am putut sa-i pun pe cap, ca n-avea loc de diadema (si-i un friggg afaraaa mama-mama!). Bine ca nu si-a pus si rochia de printzesa, ca inghetza bocna pana la gradinitza.

Ieri am papat morocovei. Si au fost asa de buni, ca mi-am luat si azi. Sper sa nu ma importocalicesc la piele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare!

Vad ca s-a mai trezit lumea.
Am facut o mica pauza de la curatenie, sa mai stau si eu un pic la aerul conditionat ca altfel mor de cald...
Acum ma duc sa bag niste Depeche, sa mearga treaba mai cu spor.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Acum ma duc sa bag niste Depeche, sa mearga treaba mai cu spor.

samd

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Sunt si eu prin zon fetele dar cam fara chef...mi-e sooomn rau si cand ma gandesc ca nici afara nu putem iesi si Eric e super marait...
Eu merg inainte cu Superdieta, azi la cantar 85,5 kg in conditiile in care rusii asteptati de sambata inca nu au sosit. Eu zic ca e bine. Si sper ca maine la raport sa nu-mi dezamagesc echipa.
Pentru azi in meniu:
- fasole verde cu usturoi si verdeata(la cuptor)
- salata din varza, rosii, masline, castravete
- suc de portocale
- mere
- mult ceai si apa

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

adrianafedorca, cum e cu batoanele, se simte ceva? Eu una daca as manca numai ce ai tu in meniu as fi lesinata. Bine ca poti!
An-k, Deea, voi cum sunteti?

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!
Tzuni te-a ajuns si pe tine oboseala dar sa stii ca asta nu-i bine. Daca esti ca mine ai sa mananci atat de mult de n-o sa-ti vina nici tie sa crezi. Eu asa pateam cand era Isabella mica.

Delidana enjoy Depeche!

Cornelia bravo! Vad ca tie iti prieste dieta.

Violeta aseara am reusit s anu mai mananc nimik dupa ora 6. Am baut doar apa cu lamaie.

Cami te pupic si te mai astept pe-aici.

Mik si de tine mi-e dor. Esti bine?

Indra cu tine m-am cam invatat sa intri doar in ziua de raport. Cum o sa fie de data asta??

Mamicutz felicitari pentru decoratiuni. Astept pozele! Cat despre ziua de azi... mai lasa cafeaua ca si aia iti face pofta de mancare. Cappuccino??? Bomba calorica! (da ce bun e ) Parerea mea.

Bfly am rezolvat si linkul. Sper sa se vada acum. Si stai linistita ca nu ma stresezi cu nimic. Mai pomeneste de el ca pote ma invrednicesc si eu sa fac ceva si sa m-apuc de exercitiile alea. Tare delasatoare sunt cand e vorba de gym.

Fetele o zi buna va doresc!

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

azi e a 3 a zi de batoane, ce sa zic...mi-e o sila de ele, dar o sa incerc toata saptamana, mi-am luat 14, am zis sa inlocuiesc 2 mese...deja imi vine sa le arunc pe geam...
de saturat ma satur cu 1, nu-mi mai trebuie nimik toata ziua, daca mai beau si un pahar cu apa simt ca pocnesc...

la cantar nu stiu o s avad maine...oricum in we am mancat ca sparta asa ca sper macar stagnare si saptamana viitoare sa vaz rezultatul....eu sper maine macar 59 sa am...adevarul e ca dau asa de greu jos acum....inainte sa raman insarcinata aveam vreo 58...deci sunt pe aproape...stiu ca fara sport se duc greu kg ...dar mi-e o leneeeee
de saptamana viitoare cum scap de batoane o sa pap sanatos..., de fapt asa incerca sa tin post...sa vedem ce reusesc

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

cornelia eu sper ca ank si deea sa csape turma maine

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am vazut ca ati deschis subiectul cu dietele. Felicitari! Acum vointa imi trebuie ca sa le si urmez.
Cu filmuletele cu exercitii nu mi-e clar. Se deschide o pagina. Si de acolo ce fac? Cum gasesc filmuletele?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

acolo trebuie sa te LOG ON cu adresa de e-mail: noustildeviatza@yahoo.com si Password: slabitifrumos .[/blue]

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput