ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)
Raspunsuri - Pagina 27
lilianaFi spune:
Zenobiadespre test :fara cuvinte....si totusi pana la z.1 se mai spera....... vitaminele nu ingrasa poti lua linistita chiar si vit.C.pt imunitate(astenia de primavara)...in schimb stimulentele hormonale da(ingrasa)....bea multa apa ziceai ca esti hipotensiva si nu manca sarat....numai bine
Fetelorce harnicute sunteti,s-au pus intrebari...s-au raspuns....imi ramine doar sa va salut....eu in dansul hormonilor...o data asao data asa si toate simptomele stimuarii fiv(un simptom-doua nu sint pt organismul meu....le vrea pe toate)
Avalonde enciclopedie blonda nu am auzit....doar de enciclopedie
Lucia- "GRANDE"- cade obicei
adelamaria,jubica,boo,ralu,mada,gabitu...toate fetele
lucialu spune:
Gabita tu cum de esti acuma seara pe aici?Deci se poooate si seara,ha?Ia vezi, ca incepe sa-mi placa!Hai cu noi nu sta de-o parte/azi e chef la noi in spate!(Genius-mai ce vremuri!)M-ai facut sa cant
Ralu_t eu ti-am spus o data!a doua oara nu-ti mai spun, vin cu bastarcaLasa-te de simptome si asteapta si tu moftul ala de laparoscopie, ce Dumnezeu!esti mai ceva ca zisa printesa Briana, aia cu priveghiul de pe a-ca-saaa!(Doamne ce lume nebuna!ati vazut?)Hai, fii cuminte si isteata!Iar catelu deja il ai, iti aduce el aminte de existenta sa,chiar si daca nu te-ai gandi.Mai rau o sa fie cand va trebui sa plimbi si carucior si catel in lesa
lilianaFiEi, nici chiar asa!...dar sunt Grande!Inca...66kgPai pe aici indiferent in ce stadiu suntem, cam toate dansam pe ritmul Hormoneilor.Deci, cand ai timp iesim la un dans hormonicesc.Ce n.... sa mai spun?ca stiu ca-i greu, dar macar sunt niscaiva sanse, nu?Las ca tot e bine ca macar ti se intampla tot intr-o tara civilizata, cu spitale moderne.La anu' poate o sa radem(DA DOAMNE!)majoritatea fetelor de necazurile de acum.
Zeno e valabil si pentru tine.Cand iti bagi picioarele...in monitorizari vine.BB tau s-o tine de surprize.Eu stiam doar de Vinerea Mare.Ce faceti dincolo?Reinfiintati dinastia Tudorilor?
Hai ca iar bat campii.Numai ce si-a revenit netul, ramasesem blocata pe pagina principala a forumului, sa nu-l smintesc din nou.
Va pupacesc pe toate!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
Ralu, Gabita, vorbeati de gradule de endometrioza, eu am avut gradul 3 - cel putin asa mi-a spus dr. Si asta din cauza ca aveam o groaza de aderente, dar in rest doar un chist. Nu mi-a spus nimic si de alte focare.
Si mie dr mi-a dat sa fac injectiile cu D dupa operatie, nu inainte... Nu stiu ce sa mai spun, e clar ca cei de afara sunt muuult mai avansati si ca trebuie mare noroc sa nimeresti aici unul care sa fie informat legat de ce se intampla afara.
Vad ca ati scris muult. Am citit tot ! Si va pe toate, blonde sau nu Eu sunt fooarte bruneta, chiar daca am mici scapari uneori ..
PS. Zeno am facut si eu un test si e tot negativ si la mine, dar mergem mai departe, nu ??? Imi pare rau ca te simti prost
Poze
Boo spune:
Aici sunt, n-am somn si mai sunt si singura. Am fost sedusa si abandonata Asa ca m-am gandit sa vad cine ce mai spune ..
Poze
lucialu spune:
La ora asta am concurenta la pc
Ai mancat pomelo?Eu am innebunit!am dat search si este la fel sau chiar mai bun ca rodia si nu are efectele devastatoare ale ei.Da'i buna si aia!Incerc sa ma imprietenesc tot mai mult cu fructele, iar pomelo e foarte sociabil!are acid folic,si n spe alte vitamine,in imunitate cica are cuvant greu de spus, chiar si oase, dinti,hormoni,alea-alea.ce spui?e un pic mai scump,maine vad la ceva supermarket cat costa pe acolo.
Se pare ca suntem mai multe seduse si mai mult abandonate:Adelamaria, tu, eu.Acum nu, dar halta data da!
KISSES
ralu_t spune:
sa nu va ganditi ca sunteti singerele pe forum la ore dintr-astea. si eu tot singurica acasa,tocmai venita dintr-o vizita de la o buna prietena cu o bebica de 4 luni, s-o mananci cu hainute cu tot...mi-a redat energia din plin. asa ca lucialulasa te rog bata, m-am facut fata cuminte fara mofturi
Zeno si Boo-pt testele negative...cred ca stim cu toatele gustul amar, dar cum orice sut in fund e un pas inainte..stiu, luna trecuta si eu am fost convinsa ca e de bine, n-a fost sa fie, ma si intalneam cu gravide peste tot, speram c-o fi vreun semn
am trecut doar sa va citesc, ma duc sa dorm, maine avem zi de cuparaturi(gresie, faianta , parchet...) in sfarsit mi-am vazut visul cu ochii, sa fac cumparaturi pentru casa mea(natura profesie m-a frustrat pana acum sa fac cumparaturi doar pentru casele altora)asa ca e un motiv in plus sa fiu binedispusa
v-am pupat, somn usor si vise placute
http://community.webshots.com/user/ralu_tempea
gabitu spune:
Am trecut sa va pup si la shopping. Vreau sa iau somon sa fac pe gril cu legume....
Zenobia nu cred ca face rau Elevitul. Chivu da la toate fetele inainte cu 1 luna si ceva de procedura. Multa sanatate.
Lucialu mey eu seara ajung acasa foarte tarziu si merg direct la nani, din cauza asta nu scriu pentru ca net avem slava domnului si 2 calculatoare cat sa nu ne batem pe ele.
Boo
Adelamaria
Ralu
Liliana
Pupici la toate fetele
lucialu spune:
Gabita pup fata si eu!Noi n-avem doua si mai trebuie sa las si lui pc, ca si asa detin monopolutrbuie sa imi revizuesc atitudinea si sa fiu mai putin egoista.El pe mine ma lasa in pace cand va scriu, eu pe el niet
Ralu_t asa, sa fi cuminte si sa-l lasi pe dr. sa-si faca treaba, ca stie el f. bine ce face,are magic hands,iar apoi iti spune pe sleau ce si cum.Cand simti ca te ia cu fibrilatii fugi la aia mica,f. bun medicament,vrem si noi
Adelamaria sau Toma?Hai mai pisic cu burtic nu mai scrii nimic?Macar cat sa ne dai aripi.Cum stai cu tusea?
Boo,Jubica,Ioana,Zeno,Adifle,Ariana,Nicole,Geo,lilianaFi,Cristy1977,Avalon,Madas pupici.Sper ca n-am uitat iar pe cineva, ca-mi mananc caciula!
WE placut fetelor, poate ne mai auzim pana luni!
Si eu am treaba si cumparaciuri de facat.Am ramas la 66, deci n-a fost un vis, mai 6 kg macar
KISSES
Boo spune:
Lucia eu sun fan inrait pomelo, toata iarna am mancat. Sunt disperata. Il desfac de toate cojile si cojitele pana ramane numai pulpa si asa il mananc. Mi se pare excelent. Am auzit si eu ca e plin de vitamine asa ca are nota 10 plus de la mine.
Eu am pus monopol pe amandoua, adica si pe laptop (care e al meu) si pe calculatorul din casa De abia mai apuca si el saracu ..
Adelamaria cum mai esti ? Cum e cu tusea ? Cand te duci la dr pentru eco ? Sa postezi poza cu samburelul sa-l cunoastem si noi ca suntem un fel de "nasici" cu toatele
Pupici la toate fetele si spor la cumparaturi ca vad ca toata lumea e plecata. Ma duc si eu, dar la librarie, am citit pe DC de o carte interesanta si vreau sa o iau.
Poze