ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)
Raspunsuri - Pagina 22
gabitu spune:
Liliana eu am inceput pregatirile pentru un FIV la Szeged cu dr.Z. Sper sa te urmez din tot sufletul cat mai repede.
Pupici
ralu_t spune:
parca am prins ceva din zbor de pe la voi...CM neregulat poate fi semn de endometrioza? ca al meu era foarte regulat inainte de cei 2 ani de AC continuu, la 29 de zile, iar de cand am oprit, desi ma asteptam la ceva dereglari, vine la 30-31. poate o fi de bine pot sa visez pana fac laparo cu ochii deschisi, nu?
http://community.webshots.com/user/ralu_tempea
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Gabitu acum am inteles ce faci tu..de ce nu ne-ai spus de la inceput ca te pregatesti de FIV?? Pai multa bafta iubita, sa mearga totul bine si sa auzim vesti bune, de ochisori!
Adelamaria nu am apucat sa te felicit pentru rezultatul de la beta HCG, felicitari iubita!! Esti graviduta cu acte deja si abia asteptam sa ne aduci si vesti de la eco.
Boo, Lucialu va multumesc pentru incurajari!
lilianaFi spune:
Ralu- nu exista reguli la endometrioza,difera de la pers.la pers....eu de ex.am ciclu f.regulat,mereu la 28 zile si fara nici o durere si am ramas si gravida si aveam endometrioza in plina activitate
Ioanaeu zic sa stai linistita pt ca,cred ai un org.puternic,cu sau fara endo si tu ai reusit in trecut sa ramii gravida(iar avem un punct comun)....nu ai mai ramas ...dat.sinechiei(spre norocul tau cervicala,aia uterina te mai tinea putin pe loc si nu numai...)sint convinsa ca nu trece mult si ne dai vestea buna(II)....succes....oricum nu strica daca stai atenta si la dieta endo...una peste alta e si sanatoasa....desci....inainte cu optimism...
gabitu spune:
Buna dimineata fetelor, haideti la un ceai de dimineata .
Ioana multumesc si sper sa mearga asa de bine cum imi urezi tu.
Lucialu cum a fost in oras, ?
Boo-Oana ce mai gatesti si ce mai face burticul tau?
Adelamaria sper ca nu mai tusesti.
Zenobia unde esti?
Pupici la toate fetele si o zi super buna.
adelamaria spune:
Buna dimineata!
Haideti, gata leneveala! Ce, daca ploua afara, asta inseamna ca tre' sa dormiti pan' la 10???
Am vazut ca ieri v-ati tinut de plimbari, Lucia, Boo...Foarte bine! Face bine la psihic, iar un psihic bun ne ajuta mai mult decat multe pastile...
Si eu sunt bine: aseara la Bhcg repetat la 48 de ore, valoarea s-a dublat si chiar a fost putin peste! Sunt foarte fericita si inca nu-mi revin
Liliana, Gabita, ma gandesc mereu la voi! Stiu ca FIV-ul e o procedura complicata, dar cu atat de multa energie pozitiva in jurul vostru nu se poate sa nu fie bine!...Gabita, ai auzit, da? Ca mi s-a parut ca tu esti putin mai "retinuta"...Hai, ca doar si bebe al meu tre' sa aiba prieteni de joaca! Doar n-o sa ma lasati la greu ...
Lucia, si te tine te astept din urma...Mai ales ca vestul tarii eu nu l-am vazut deloc si vreau motive ca s-o fac...
Ioana, Zeno, la voi nici nu-mi mai pun problema! Va stiu fete ambitioase si hotarate ...
Geo, Ariana, voi cum va mai simtiti? As vrea sa intrati mai des pe aici!
Ralu, legat de analizele inainte de laparo: eu am scapat sa le fac in spital pentru ca abia le facusem la cabinetul particular al dr. E vorba de secretie si PAPs. Nu apucasem sa fac colposcopie si pe aia am facut-o in spital dupa ce m-am internat. Si sange mi-au luat in spital tot pentru analize. Dar macar am scapat de cateva Nu stiu cum e in Elias, dar eu m-am bucurat ca recoltarea oentru analizele de secretie si PAPs s-a facut la cabinet...Totusi, altele sunt conditiile, altfel am fost tratata.
Cam atat deocamdata. Nu stiu daca mai apuc sa intru azi; poate in weekend sa ne conversam mai mult...Dar ma gandesc la voi si ma dau la toate, toate!
PS. Cine mai da niste retete bune, ca am chef sa gatesc in weekend
adelamaria spune:
Buna, Gabita! Din pacate, inca tusesc Parca nu asa de rau, dar tusesc...Nu stiu ce sa mai fac; am incercat ridiche neagra, miere si ceai la greu...Daca veti alte idei...Poate niste sare incalzita pusa pe piept...Sa vad diseara...Asta e singura problema la momentul asta. In rest, n-am niciun simptom!! Da' nimic, nimic! Nici macar sanii nu ma dor decat daca apas pe ei! Eu, care aveam dureri crunte inainte! Nu ma doare burta, n-am gust ciudat in gura, nu ma doare spatele, nu mi-e greata, n-am nika!!! Daca n-as avea rezultatele de sange in geanta, as zice ca testele de urina au fost gresite Cam asa ma simt...Incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca o sa ma loveasca toate simptomele de saptamana viitoare Abia astept!...
Boo spune:
Buna dimineata !!!! ce urat e afara dar asta e .. o sa treaca in vreo 2 zile si vine primavara dupa aia ..
Gabita, eu nu stiu ce sa zic, de vreo saptamana am observat ceva schimbari. Nu am mai avut bufeuri, nu ma mai doare la , aseara stateam in picioare si am simtit cum curge ceva acolo, si m-am dus repede la baie si era mucus din ala... Asa ca am prestat repede ca am zis ca poate e un semn . Burtica ma mai doare din cand in cand, cateodata pe dreapta, cateodata pe stanga, ma mai doare si spatele cum ma durea la ciclu, dar nu a venit si nici vreun semn nu da.
De gatit .. nu stiu ce o sa mai fac. Sigur peste, dar nu stiu ce varianta. Am luat la peste zilele trecute, sa-mi ajunga Am si rechin, mie imi place foarte mult. Si e chiar ieftin.
Aseara am facut o salata: piept de pui taiat cubulete mai mici, prajit pe grill, salata verde si rucola. Ce-i drept ca am pus un pic de parmezan, dar puuuuutin, zau. Oricum a fost
Va pupic pe toate si va urez o zi buna !!!!
Am uitat asa ca revin : Adelamaria nici nu poti sa iti inchipui cat de fericita sunt pentru tine !!!!! Ai inca o dovada ca esti asa ca nu mai face nspe mii de analize !!! IUPIIIIIII
Nu stiu daca ai vreo legatura cu ce mi se intampla mie, dar de cand ne-ai anuntat parca si la mine s-au schimbat toate
Poze
gabitu spune:
Adelamaria nu sunt retinuta, sunt realista si foarte optimista. Din ce stiam din Romania, confirmate de Chivu la Szeged nu o sa fie usor. FIV-ul nu este o procedura complicata, cand ajungi sa te familiarizezi cu ea, dar la mine din cauza endo foarte grava este complicat. Nu sunt retinuta sunt chiar fericita, as putea spune, nu ne-a spus nu!!! Mare lucru, dar si acum citez "we are a very difficult case" soooooo.......
Cu tusea chiar nu stiu ce sa iti recomand .
Boo suna super bine salata iar burtica....chiar e bine.
Pupici
jubica spune:
buna dimineata,
Eu sunt bine,usoare dureri de burtik,in rest nici o veste.
Pe 29 m-am programat la pentru ca eu nu am mai fost de cand am facut laparo.
Adelamaria abia astept sa faci prima eco sa vad simburelul.
Felicitari!
Zenobia tu cum stai cu uratii?
Gabitu iti urez mult succes la procedura pt. FIV!
Lucialu,Ioanatugs,Adifle,RaluT,Boo,LilianaFI