ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

MOTTO:

LA PETRECERE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Ioana, ma bucur pentru tine ca s-a rezolvat cu histeroscopia.
Multa bafta in continuare.
Eu mai am ceva de asteptat pana sa o fac.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Pai daca se lasa cu dans, vin si eu!
Si (ceaiul de napraznic, ce credeati? ) sa curga valuri!
Hai, ca m-am incins!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu si LilianaFi va tineti de petreceri...ai??? Sunteti dragute rau si nu pot decat sa va multumesc ca sunteti atat de optimiste si ma incurajati si pe mine! Pai...daca e asa...dau de baut...pe bune...! Va astept la mine la restaurant la o , sau la o cafeluta decofeinizata, cum doriti si cand doriti!!
Ariana1 multumesc iubita! Stii ca nu mai puteam astepta pina-i vine dr. T histeroscopul minune. Vreau sa va spun ca la Giulesti era un histeroscop minuscul, de ultima generatie si deaceea se face fara anestezie. Pe mine nu m-a durut decat in momentul in care a dezlipit peretii uterului, pentru ca a impins cu camera acolo. Altfel nu doare, nici cand a scos polipul nu am simtit nimic. Iar dr. Ion are mana buna si cand spuneam ca ma doare se oprea, ca sa-mi mai trag sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nicole31 multumesc pentru urari si petrecere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Fetelor va scriu din Timisoara.
Va pe toate. Ioana super veste, sper ca acum ai OK-ul. Eu am afost la consultatie la Chivu si.... de la aderentele de la endo si de la operatia din 2003, ovarele sunt un pic deplasate, uterul are o forma *neintalnita*. Cert este ca ne-a spus ca vom reface analiyele care au iesit prost si apoi din ziua 3 iau AC. In perioada Z10-Z15 mai mergem la o echo sa ne vada cum stam. Alta problema ar consta in aderentele dintre uter, ovare care ar ingreuna punctia. S-ar putea sa si ajungem la laparo in momentul punctiei pentru a evita o hemoragie. Mia dat sa iau de azi si Elevit, astea sunt niste suplimete.
Concluzia.... nu ne spune ca vom reusi dar nici ca nu putem incerca. Din punctul meu de vedere de acum este voia DD.
Pupici la toate si sa citesc din urma.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucialu

Gabita pe maine pleaca si o sa ajunga in TM, dar n-o mai scris, ca poate ne-am fi intalnit.Oricum, ea sa fie sanatoasa si sa vina cu vesti bune!Sa o tinem numa'n chefuri! si burtici!

Lucialu asa cum am scris noi o sa mai venim in Timisoara si atunci sigur ne vedem. Pupici

Mergi la inceput

Adelamaria felicitari iubita . Sarcina usoara si bebe sanatos peste 9 luni.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabitaaaaaaa iubta!!!Pai cum esti in Timisoara?Eu astept sa ne vorbim,doar un semn sa-mi dai!
Adelamaria are bb-i in burtica de-asta am innebunit toate la capitolul nou.Chiar cand tu nu ai mai aparut!
Sa inteleg ca ai vesti bune?Ca si el poate sa mai dreaga ceva in burtic?Tii minte cand ti-am spus ca poate nenea Zadori.. si m-ai contrazis?Of Doamne da sa te faca mamicuta cat mai repede, ca sunt sigura ca vei fi!Ce ma fac ca numai cu fetele lui Toma Necredinciosul am de-a face?Si Ioana a facut azi histero si este fff bine!Multam'Doamne ca avem numai vesti bune!
Imi pare bine ca ti-a dat incredere si a fost pe placul inimii si mintii tale doctorul asta!Te pup si sa stii ca mai raman online daca vrei sa mai spui ceva.
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Lucialu noi stam la niste prieteni si nu am avut timp sa fac altceva dar...data viitoare ne vedem sigur.
Referitor la Chivu sa sti ca fata de alte fete nu a fost super optimist dar nu a zis ca nu putem incerca, ceea ce este super bine. Oricum in timp ce vorbeam cu el imi venea sa o omor pe prima mea doctorita. Nu este posibil sa ai asa probleme din cauya de incompetenta.
Oricum ceva bine este faptul ca mi-a inceput tratamentul.
Pupici

Mergi la inceput