ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)
Raspunsuri - Pagina 12
Boo spune:
Adelamaria, sunt aici. de abia am ajuns asa ca ma duc repede sa-mi fac ceai. Ieri nu am baut cafea, sa vedem daca pot si azi .. Sper sa ma tina.
Ioana si Gabita, stiu ca azi amandoua aveti intalniri de gradul III cu dr. Va tin pumnii si ma gandesc la voi, sper sa treceti si peste incercarea asta cu bine si sa va tineti cat de repede ingerasii in brate.
Lucia eram obisnuita sa curga paginile si cand nu se intampla nimic parca e prea liniste ..
Zeno, Adilfe, Geo, Andrada, Nicole
Poze
lilianaFi spune:
BUNA DIMINEATA....
ADELAMARIA- nu te mai stresa atit, nu face bine bb-ului....daca betahCG e mic inseamna ca sarcina e la inceput iar la extrauterina sint dureri e tipul contractiilor si secretii maronii-rosii.....tu nu ai niciuna din astea asa ca nu te ingrijora atit....numai bine
jubica spune:
Adelamaria o pentrusi una pentru cu mentiunea ca o sa fie bine........nnuuu te mai stresa. ne arata ca se poate,iar tu fiind exemplul nostru.
lucialu spune:
Buna ziua iubitelor/dragelor!
Adelamaria vei lua bataita daca nu te potolesti.Faci bine ca mergi la dr., dar asta nu inseamna sa te stresezi asa!O sa primesti vesti bune de la analize, ai un pic de incredere in DD!Si tu in loc sa fi multumita ca n-ai simptome din alea sa-ti faca stomacul flic-flac, sa mananci bunatati multe ca esti si tu gravi si te poti rasfata in sfarsit,plangi dupa ele?!!Zau daca te mai inteleg.altele saracele nu pot bea nici apa.asta iti doresti? aaaa :mai tu iti verifici PM-le?
Boo nu te intreb de ce ai plans vineri, daca acum esti nebunatica pe care am cunoscut-o la inceputul meu aici.Dar ce Dumnezeu esti asa copil?Cum sa ramai cu osteoporoza?!!
Ca singura fata care a primit diagnostic(concret)-Geoiubita, chiar si ei i s-a spus ca este reversibil.sa multumim lui Dumnezeu ca exista vitamine, minerale, etc care ne vor drege,daca traiam pe timpul bunicii ar fi fost o problema.Dupa cum vezi tu, in curand eu ar trebui sa merg in carje(Doamne fereste!) si sa vorbim printre gingii maica!Eu stiu ca te-ai obisnuit cu pagini multe, dar sa vezi si tu cum e sa astepti pe langa pc!Na!Crezi ca numai tu poti fi lelea pleacata?
Jubica, Zeno,toate fetele care lipsesc nemotivat sau motivat va pup dulce.Jubica tu nu lipsesti dar tot te pup!
Nicole31 daca ai avut deja bufeuri si stari de nervi,citindu-ne pe noi, eu zic sa-l intrebi pe dr. daca mai trebuie facut dipherelynulPoate scapi!glumesc, dar ce sa spun?Am gasit: CURAJ si multa sanatate!
PS:am mancat-o pe lilianaFiTe tzuc si pe tine tare tare pe obraji!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
MadaS spune:
Adelamaria, va citesc din umbra. Am intrat sa-i urez Ioanei mult succes la interventie (si eu vreau sa stiu cu ce medic o face??)
Boo, sa stii ca pe total eu am luat naprazici cam 1 an cred!!!...cu ceva interuperi, dar ca la carte. preparat. de seara lasam sa se infuzeze, dimineata puneam la fiert 1 min, pana plecam la job aveam sticla strecurata deja cu amestec de infuzie cu macerat. cate 3-4 cani pe zi beam!!! Acum m-am lasat pt ce fac tratament homeopat si medicul meu spune ca nu se amesteca fitoterapia cu homeopatia ca pot sa interfereze. Eu nu stiu ce tot interfereaza acolo...ma tem ca hormonii in plus, care halaluie, dar ma doare in stanga,asa finutz, aproape in fiecare zi, nu continuu, ce-i drept, dar pare a fi ovarul stang...adica cel fara chist, nici fibrom n-aveam in stanga, nimic. Asta la ultima eco, cea din ianuarie la Iosup. Mi-am facut o programare la o noua eco, dar la un medic no name, de la Policlinica de care apartin (cea din str Washington). o sa vedem ce mai zice si asta...
lilianaFi spune:
- am intrat sa va transmit de pe frontul meu de fiv putin optimism ...mi-a venit intirziatul si mult asteptatul C.M.- azi incep marea stimulare.....dar ce am uitat sa va spun e ca eu am ramas gravida cu ENDOMERIOZA in plina activitate(am pierdut sarcina pt ca aveam nevoie de cerclaj care nu mi s-a facut)....oricum...ideea e ca se poate chiar si cu endo...dar fara- postlaparo nici nu se pune problema
O ZI BUNA....
Boo spune:
Lucia, mai copilaresc si eu din cand in cand si ma joc , dar acum sincer, legat de genunchi chiar sunt ingrijorata. Ideea e ca nu stiu daca are sau nu legatura cu tratamantul asta, sau e legat de vreo miscare pe care am facut-o eu la sala. Chiar nu imi dau seama. Poate sa fie orice. Dar chiar mi-e teama sa nu am cine stie ce probleme, ca asta mai lipsea acum. Multi dintre cei care fac sport mult si alearga (cum fac si eu la sala) se plang de probleme cu genunchii si ajung la operatii de ligamente sau menisc. Poate nu e nimic, sau poate sa fie. Si ma sperii pentru ca ieri am fost la sala si nu am putut sa alerg nici 5 minute de durere, si eu alergam km intregi. Ma rog, o sa trec eu si de asta. Doar ca mi-e cam frica sa merg la dr. Mai astept. Poate fac pauza de mers la sala.
Va pe toate !!
Poze
lilianaFi spune:
Boo- daca nu aveai genul asta de probleme inainte de diphereline,toate simptomele aparute in timpul tratamenului vor trece o data cu evenirea C.M.
adifle spune:
ADELAMARIA,felicitari!!!!!!
Sunt foarte fericita pt. tine!
Te rog sa nu te mai gandesti la prostii,fii pozitiva!
Eu mi-am facut programare la cluj doar in 31 martie,si pana atunci m-ia zis sa stau cuminte sa nu facem prostii!
PUP TOATE FETELE!!!!
lucialu spune:
Adelamaria se pare ca ai deshis sacul cu bucurii sau MARELE OU!Ca vine iepurila
Uite aici ce de vesti bune:lilianeiFI i-au venit apasii,
Adifle mai are putin si merge la Cluj.Cu prostiile va prinde bine, ca-i post,
eu mi-am terminat injectiile foarte dureroase, ieri ultima, mai am 6/3saptamani, da-s suportabile, mai ales ca una-i pentru dureri,
Boo a terminat postul mai repede, nu mai da din cap in semn ca NU sotului si nici nu mai plange! ca-i fac parul cret daca mai bazaie.Eu zic ca poti sa mergi la sala,daca esti fanatica,dar fa exercitii care nu mai solicita genunchii sau du-te la innot
Mai urmeaza cele care ne citesc din umbra sau mai scumpe la vorba(Geo,Jubica,Nicole) sa vina cu vesti bune.sper ca n-am uitat pe cineva!Iertare daca da!
Si biensure Ioana si Gabita.La ele azi a fost ziua cea mare!Da Doamne sa le vedem si pe ele vesele ca vrabiutele pe aici!
De Zeno nu mai spun, ca am promis ceva.dar este cu moralul foarte bine sus-pus!
Va pupacesc ca hoardele tatare pe obrajori pe toate, de veselie mai ca-mi vine sa va ciufulesc!La propiu!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...