ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)
Raspunsuri - Pagina 10
lucialu spune:
eheee stai bine!Cum iti suna:45 pana la 70 maxim atins anu' trecut?eram varza hormonal,dar endocrinologul a spus dupa prolactina, ca atat a stiut recomandatu', ca-s OK.si asta dupa dipherelyne si infratirea cu locuitorii cocinilor,grajdurilor sau ce vrei tu!Acum 66.5.Ar mai fi de dat jos minim 6Asta la 1.68.O Doamne!Sa-ti spun ca am fost felicitati de 2 ori pana acum?
Pe dulciuri ar trebui sa scrie:dauneaza grav sau STRICT INTERZISE!Daca stiam de forum de cand au inceput probemele, poate alta era situatia!Asa ca vezi Ioana sa nu ne dai in freza, ca umplem paginile, e strict terapeutic!
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
Fetelor, am fost la plafar si mi-am luat napraznic Cum il beau ? Ca la mine faza cu "beau dupa ovulatie" nu merge .. ca nu stiu cand e aia !! daca beau in fiecare zi are ceva ? cum sa fac ?
Mi-am adus aminte cum le cheama pe vitaminele pe care le iau: Optimum. Au de toate in ele.
cu ingrasatul asta dupa maritat ma speriati.. de abia in vara m-am maritat dar am pus deja 3 kg si nu se misca ale naibii deloc in jos.
Poze
lucialu spune:
Boo asteapta si tu vreo 8 aniGlumesc, fireste, nu stiu...Tine sub control daca poti dar nu fa o obsesie.Cateva kg in plus este firesc dupa maritis.Cateva
Cu napraznicul tinand cont ce este progesteronic, poti sa bei zilnic o cana(eu il luam infuzie).M-am cam lasat de sportul asta.Beau alte ceaiuri.Progesteronul sustine sarcina dupa cum se stie, iar daca nu esti, face sa vina CM mai repede.Poti sa te inspiri si de la naturiste.Eu ti-am recomandat doza minima.El normal se prepara altfel, dar eu n-am avut rabdare macerat la rece bla bla.
De ce va incapatanati sa nu luati coada soricelului(3 cescute/zi inainte de masa)?Eu am un fix cu asta, mi-a parut cel mai prietenos in orice situatie cu femeile,in cartea de ceaiuri.
jubica spune:
lucialu mercic pt.raspuns,dar de complexul de vit.B m-as feri pentru ca imi face pofta de mancare.
pupici
lucialu spune:
Jubica macar acid folic, daca vrei BB trebuie luat inainte.
KISSES
Boo spune:
Pai daca e asa, vine CM mai repede, pai sa beau cate 1 l pe zi !!! Glumesc acum, dar poate face bine in cazul meu...
Coada soricelului eu am in amestecul ala "minune" de la dna de care va povesteam mai demult.
Deci beau in fiecare zi cate o cana, infuzie. Buuun.
Poze
adelamaria spune:
Boo, eu zic ca pana una-alta, poti sa bei naprasnic in fiecare zi. Nici eu n-am rabdare sa-l las la macerat; il beau infuzie simpla. Si mai lasa alea 3 kg de care zici ca te-am vazut in poze si esti slaba-slabutza, zici ca esti fotomodel! Iar dupa maritat e normal sa pui un pic de carnitza pe tine. Cica organismul simte si se pregateste pentru alte roluri, cel de mamica in special. Iar estrogenul (cu rol in CM al femei, deci in reproducere) face sa se puna ceva grasime pe burtica mai ales...Explicatia asta am auzit-o si eu la TV odata...
Lucia, eu am luat naprasnic pentru ca despre asta am avut o cantitate suficienta de info de la naturistele noastre ...Si mi-e teama sa le amestec...Ca in rest, imi place sa beau ceai de orice fel...
Pupici!
Boo spune:
Adelamaria, crezi ca am eu un corp asa destept ??? Sa stie el cand trebuie sa se pregateasca de bebe ? Da' atunci de ce e tampit si face guguloaie proaste ????
Poze
adelamaria spune:
Esti dementiala, Boo, dementiala!!! Ia-o si tu ca pe o ratacire de moment (a corpului tau) si iarta-l! Mai ales daca promite ca nu mai face figuri pe viitor
lucialu spune:
Adelamaria ai un PM de la mine.Cred ca nu l-ai vazut.Coada soricelului nu mai are sens la tine, ca nu mai are CM de reglat
Boo corpul nostru face figuri, pentru ca am ales sa amnam partea personala in favoarea studiilor,job-lui,casa,masina sau mai stiu eu ce!La mine MR. PERFECT a aparut mai tarziu, dupa care am zis sa mai copilarim, dupa care......pana s-a enervat corpul pe mine ca il duc cu zaharelu'nu uita ca pe vremea maimicilor noastre, daca le prindeau 25 fara copii sau nemaritate aveau cruce pusa:cosita alba. Am ajuns eu la o teorie:odata cu emanciparea femeilor si chipurile drepturi egale(ca daca te uiti la salarii,recompense din sport,etc nu-s) a venit si infertilitatea.Sunt curioasa ce trend va aparea in viitor:ca acum avem deodorante unisex,blugi unisex...bla bla.BLEAH!Ca sa nu mai spun de alea superfemei la TV:carieriste perfecte, cu 5000 de joburi,sotii perfecte,mame perfecte,siluete perfecte,cantarete,actrite,prezentatoare-toate la un loc.No wonder ca atatea fete o iau razna!Gata ma opresc ca mai am treabaMai las si alte fete sa vorbeasca.O zi buna si foarte buna!
KISSES