Mamici de martie - aprilie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 31
ghibuadina spune:
GABI pune copilul mai des la san, de fapt la 2 -3 ore e k.Si, eu cred ca ai lapte.uite si eu cd ma mulg nu reusesc sa sacot mare lucru, inschimb sanii imi curg iar Alexia cd mananca i se umple gurita cu lapte.Deci lapte este.Dc nu ersti sigura ca ai, ia GALACTOGIL si vb cu fetele care l-au folosit.
KARRA, de la ce ai durerile de cap.Dc esti racita , ia paracetamol; ca e indicat, pana la 3 pe zi.Si eu am luat ca am avut febra si mi-a scazut.Dc sunt ceva efecte secundare de la anestezie cezariana, asta dc ai nascut asa, cu rahie ca nu mai stiu, durerile trec de la sine, dar remediul ar fi coniac cu cafea.Face minuni.
STEFANIYA, mie pur si simplu mi s-a rupt apa.M-am udat toata, n-ai cum sa nu-ti dai seama.despre contractii, n-am habar ca n-am avut.Dar stai linistita ca , dc ti se rupe apa ai tp sa ajungi.Si eu am mers la 40 de km, ca am nascut in alt oras.Cu contractiile, stiu ca dc devin dese.Ideea este ca la inceput contractiile sunt mai rare.Vezi si tu ca dc incepe sa te doara burta, pleci, nu astepti sa fie din 5 in 5 min.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
karra80 spune:
Adina doar de ieri am dureri de cap...si am nascut normal deci....nici racita nu sunt....acuma am fost la farm,acie si am luat antalgin...e pe baza de plante astept sa vedem efectul....
Karra
de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
stefaniya spune:
Ghibuadina,mersi de raspuns.Ma gandesc sa nu confund durerea si sa sun la spital si la restul lumii sa vina aacasa si sa nu fie timpul.De exemplu azi am avut o durere de burta ca la perioada de menstruatie si am gasit o picatura dar mica tare de sange pe chilot.Am facut un dus mai cald si m-a linistit.Eu am o carte in care scrie ca e normal de-acum sa sangeram putin si ca nu ar inseamna ca ziua e aproape,se poate intampla cu doua saptamani inainte.
Nu stiu daca asa e si la voi,dar de doua zile durerile de spate sunt mai puternice,bebe misca destul de puternic si teama mea e sa nu fi racit cumva.
Maine merg la moasa,asa ca sper ca totul sa fie bine!
Stefania
38+1 cu
Carl
*****BEBE*****