Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la burtici , mamici, bebici
am fost si noi ieri la control, avem 3480 si am iesit din spital cu 3400 la 2 zile, pediatra a zis ca e bine ca a inceput sa recupereze
cu mancatul stam ciudat, de obicei adormim dupa 5-10 minute asa ca la unele mese ne trezim la schimbat si mai papam inca 5-10 min , la unele mese ii dau completare cu biberonul, laptic muls, si lla unele mese ramane cu lapticul papat prima tura caci nu se mai trezeste si nu ia nici biberonul, oricum zic eu ca papa binisor caci eu la pompa manuala in 10 min sar de 50 ml iar ea doarme binisor inte 1 si 4 ore
inca are icter si se pare ca el contribuie mult la adormitul rapid de la supt

laura
pt restul surprizelor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

am pus si eu poze cu bb matei!
va pup!

mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze

primele poze cu bebe matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

LA MULTI ANI IONELAC!!!!
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi....si sa faci un bebe sanatos si mancacios

LAURAAAA BAFTA MULTA

felicitari proaspetelor mamici si fac galerie celor ce urmeaza

Despre noi....am fost la doc si ne-am cantarit si am luat in 3 sapt 1 kg, si 2 cm, doc este foarte multumita....in rest, papam din 3 in 3 ore 100 ml, cateodata si 130.....cand este frumos afara stam si cate 1 ora ca ne place mult.

AndreeadeRianna (24.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

La multi ani Ionelac acum am vazut pe listuta ca e ziua ta. Sanatate si un bebe papacios.

Cria34+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Ionelac!!! sanatate si un bebe asa cum ti-ai dorit.

Hai Laura!!!

roxana 39+3 cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Buna la toate gravidutele si la toate mamicile!

Eu n-am mai scris de cateva zile,am citit tot ,dar deja am si uitat.

Pt inceput o felicit si eu pe Ionelac.
LA MULTI ANI! si numai fericire iti doresc!

Apoi felicit si noile mamicute....sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostrii.Abia astept sa-mi vina si mie randul!..

Acum sa va mai zic si ceva despre mine(noi)....am inceput si eu sa nu mai dorm bine noptile...ba am arsuri,ba am gatul f uscat si nu pot respira,ba trebuie sa merg la baie...si acum mai nou ma doare rau noaptea picioarele,adica de la brau in jos ma simt ca de 100 de ani,abia ma intorc de pe o parte pe alta....nu stiu de la ce sa fie asta,mai ales ca ziua nu am problema asta.

In rest,sunt binisor...putin trista,ca a fost sora mea la mine pt 10 zile si azi-dimineata a plecat spre casa,,,si eu iar ma simt singurica.E tare rau cand ma invat cu cineva si apoi trebuie sa-mi iau ramas-bun...de azi-dimineata aproape ca numai plang..
Bine ca a trebuit sa ma abtin vrea ora ,ca am mers la spital si am facut pt prima oara acupunctura,si binenteles ca nu puteam jeli acolo,a trebuit sa ma stapanesc.Doar lacrimile din ochi nu le-am putut fenta!
La acupunctura mai merg la sfarsit de saptamana si miercurea viitoare (trebuie sa fac macar de 3 ori),ca astia zic ca acupunctura scurteaza travaliul si face nasterea mai usoara.Tare-s curioasa daca e adevarat!Mai e cineva care a facut asta?

Am vrut sa zic mai multe dar acum nu-mi mai amintesc..revin daca imi amintesc.

Am pus si eu o poza cu burtica de 37+...chiar daca nu se mai potriveste asa bine printre atatia bebelusi

Majorete pt LAURA si pt toate gravidutele care se pregatesc de marea intalnire

Mihaela37+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Felicitari Rald! Sa-ti traiasca printesa! Sa fiti sanatoase si refacere rapida!

Ionelac! Sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos si mancacios!

Roxanici vad ca avem acelasi DPN! La tine da vreun semn ca ar vrea afara? Ca la mine nu are niciun gand, dar imi convine asa, desi de acum o astept in fiecare zi!

Pupici!

Ela in 39s+3z cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La Multi Ani, Ionelac!!!

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

IonelaC

Punem majoretele pentru Laura:
Hai Laura,curaj!!!!

Noi am venit de la doctor,vizita de o luna(maine facem o luna ).
Bebe are 5,090 kg si am plecat din spital cu 3,880 kg si 58 de cm.A spus pediatra ca arata a bebe de 2 luni,dar are cu cine sa semene ca si eu si tati suntem inalti.
Desi mananca la fiecare masa si san si completare 100 ml.,tot i se mai face foame intre mese si mi-a spus ca ii pot da numai san.Incercam sa ii dam formula strict la 3 ore.
Azi noapte am fost si noi drepti la apel.Bebe are dureri de burta si a avut grija sa nu doarma nimeni din casa.Ii dau Sab Simplex si ceai dar nu merge intotdeauna.
Chiar vroiam sa va scriu de ragait zilele trecute cand eram disperata si nu stiam in ce pozitie sa il mai pun sa ragaie,dar vad ca si voi aveti aceeasi problema.Cateodata stau si jumatate de ora cu el pe umar si degeaba.Dupa aia il pun in pat si incepe sa sughita,deci ar fi mai bine sa ragaie.Al meu sughite destul de des dupa ce mananca,semn ca nu a iesit tot aerul.
Ne-a aparut si o iritatie pe caputz...cred ca de la caciulita.O sa il dau cu Bepanthen.Pediatra mi-a spus sa il spal pe cap cu galbenus de ou.O sa incerc sa vad ce rezultate o sa aiba.
Pacat ca e urat afara si ploua ca tocmai incepuse sa ne placa afara la plimbare.

Intrebare: cand faceti botezul sau la cate luni e indicat?

Pupici si multa bafta burticilor care se apropie de marele eveniment.
Felicitari mamicilor care au nascut,sa aiba bebei frumosi,sanatosi si mancaciosi.

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by elpower
Roxanici vad ca avem acelasi DPN! La tine da vreun semn ca ar vrea afara? Ca la mine nu are niciun gand, dar imi convine asa, desi de acum o astept in fiecare zi!
Ela in 39s+3z cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Hehe, Ela de cand te pandesc...stiu ca avem acelasi DPN...nici la mine niciun semn, imi vine sa zburd.
... insa am fost la dr azi sa punem un pic tzara la cale. Vineri dr meu nu e in oras, si la norocul meu parca vad ca ma apuca fix vineri.
Daca trec de vineri il mai sun sambata si probabil duminica incercam ceva. Nu mai zic nimic .....stiu ca nu e cum se planuieste ci cum se nimereste....sau cum o fi zicala...

roxana 39+3 cu Rares Teodor

Mergi la inceput