Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 18
jojo_miha spune:
Flisa daca nu ma insel Daduianu are program la Iowemed? la cel de pe oborului?Eu stau la o stradade Iowemed,cat costa o consultatie si spune-mi daca asa este,fiind langa mine pot trage o fuga si la ea.
Mihaela 12+
flisa spune:
Dr Daduianu are ore la Polisanta (Ava) si este pe str Tepes Voda. Are program luni, joi, sambata iar consultatia este 400.000 si echo 3D 300.000. Eu cred ca e rezonabil. Astea erau tarifele in decembrie cand am fost ultima data la control (nu mi se resorbise ata de la 1/2 de cezariana si nu ma puteam intinde intr-o parte ).
Totusi intereseaza-te si la Iowemed pt ca auzisem intr-o perioada ca ar vrea sa aiba cabinet si acolo dar nu mai stiu.
jojo_miha spune:
Se face programare,cam cu cate zile inainte sau nu e nevoie,daca da ce numar au?Inca nu sunt hotarata la cine sa merg dar daca e asa ieftin zic sa incerc si acolo,sa vad ce aud,ca de descurajari sunt satula.
Mihaela 12+
flisa spune:
Nr de la clinica este 544000 si daca vrei si nr de mobil al doctorei sa te primeasca mai repede... ti-l dau pe PM
Pupici
lulu77 spune:
AndreB , in nici un caz NU doctorita Dobre!
O prietena de familie a avut mariii probleme cu sarcina din cauza ei ,contabila mea era sa piarda sarcina din cauza ei ,plus ca in ultima luna (am auzit vorbind prin lume!) i-au murit doi copii la nastere!
Nu este deloc priceputa !
Cat despre restul mediciilor ,sincer ...fiecare trebuie sa isi gaseasca "medicul pereche" asa cum iti gasesti sufletul pereche ..parerea mea personala ,fara sa jignesc pe nimeni sauu sa ridic pe vreun medic in slavi ,toti fac greseli ,mai mici sau mai mari .
Pe mine Lutescu ( ea) m-a dezamagit profund si nu mi-a oferit nici o sansa ,mi-a taiat tot elanul si toata speranta de a fii mama ,iar Rusa ..este un macelar si un spagar ffff mare, fara suflet din punctul meu de vedere, iar Peteanu -o familie de incompetenti si iresponsabili!
Singurii medici din Constanta de care am fost f multumita : Cristurean si Belcin Anca .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
CRIXIA spune:
AndreB, NU Dobre!
Intre medic femeie sau barbat as alege barbat! Un alt criteriu, ar fi comunicarea, promisiunea ca va fi cu pacienta pana la Intalnirea cea mare, nu sa paraseasca chiar la cel mai important moment!
Am auzit zilele trecute vorbe bune despre d-ra Savu sau Sava, n-am retinut exact! Stie cineva?
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Fetelor, vreau sa va rog sa ma indrumati si pe mine catre un medic cardiolog, ca trebuie sa fac EKG pentru punctie.As vrea daca stiti un cabinet unde sa nu fie prea aglomerat si dr. sa fie intelegator, ca trebuie sa-mi dea acordul in scris ca pot face anestezie.
Eu am si trimitere de la med. de familie pentru EKG dar nu cred ca-mi va folosi. Cam cat costa o EKG?
Nu stie nimeni sa-mi raspunda si mie?
Miha imi pare rau ca treci prin astfel de probleme si iti doresc sa gasesti medicul potrivit pentru tine care sa te ajute sa duci la bun sfarsit sarcina!
Andre si tu cauti un dr. care sa te monitorizeze in perioada sarcinii sau vrei numaipt echo si ramai la dr. Dobre?
Eu despre dr. Dobre pot sa va spun doar atat: dupa un echo la care s-a vazut ca am uter retrovers si apoi un control obisnuit la ea, fara sa monitorizeze ovulatia si fara alte investigatii,mi-a dat sa iau duphaston timp de 3 luni!!Nu am luat la vremea respectiva ca nu era momentul,dar acum,dupa ce m-am informat mai bine datorita forumului, mi se pare ca m-a tratat superficial sau poate la atata se limiteaza cunostintele ei ref. la infertilitate.
Va pup pe toate!
Ioana
Vreau si eu un
jojo_miha spune:
Buna dimineata fetelor,m-am programat pentru inceput la doctorita Daduianu,mi-a vb asa de frumos Flisa despre ea incat am zis ca merita sa incerc,toti pana si-au facut un renume au incercat sa fie miere si zahar iar dupa ce si-au facut clientela nu te mai trateaza la fel.O vecina care e asistenta mi l-a mai recomandat pe dr.Raica,sa vedem cum decurege consultatia la dr.Daduianu.
Flisa eu mai stiu o Ava Medical la Miga ,cand am sunat s-au prezentat ca Ava nu Polisanta,sa nu ma duc in alta parte.
Mihaela 12+
madaluta spune:
Ioana: singurul cardiolog bun de care am auzit in C-ta este dr Vidican (str adamclisi-tomis3, tel .543747 ), dar jojo miha a spus k ea n-a fost incantata de el..Imi pare rau k nu te pot ajuta mai mult. Si nr de tel s-ar putea sa fie de la cabinetul sotiei lui ,dar sunt amandoi in acelasi ap, si nu stiu dc au nr diferite sau e acelasi...Cred k jojo te poate ajuta mai mult... multa bafta!
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
lulu77 spune:
Ioana , eu tot pe Vidican il recomand ,am fost si eu la el ,si a fost super ok .
Cum spuneam.....parerile sunt impartite!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"