Informatii utile Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Crixia, eu am ajuns si la Parhon acum 2 ani, la o doctora al carei nume nu mi-l amintesc, am stat f mult de vb cu ea si i-am dus si analizele dinainte de Euthyrox si dupa si de celelalte tratamente ale dr Mironovici (FERITI_VA!- ar trebui si ea trecuta la rubrica - Nu apelati...) si mi-a spus ca nu e posibil sa-mi dea un tratament atat de puternic pt varsta mea si ce era mai grav pt o mastoza fibrochistica ce putea fi rezultatul unei dereglari hormonale. Ma rog, urma sa revin la Parhon cu alte analize cerute dar cand sa facem programarea, colega care a sunat mi-a spus ca tipa deja intrase in concediu... pt ca fusese depistata cu metastaza. Si asa s-a terminat aventura mea la Parhon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Crixia, ce era si mai important am uitat sa-ti spun. Am refacut analizele de tiroida si mi-au iesit toate valorile normal, in conditiile in care in luna a opta de sarcina facusem analizele si aveam valorile marite la TSH si FT4. Acum am inceput cu Euthyrox pt gusa.... si urmeaza ca peste 3 luni sa ma duc din nou la control pt a vedea daca valorile tiroidei au mai scazut - pt ca era marita.

Sanatate multa si sa aveti parte de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza!

Da , si eu voi fii prezenta dupa-amiaza la Clubul reclama - reclama mascata ,chiar daca bebeul meu inca nu este nascut ,este la mine in burtica si sigur se va bucura alaturi de mine .
Poate reusiti si voi sa veniti .Hainute ,jucarii ,nu am dar am pregatit niste banuti ptr Bogdanel!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata!
In primul rand, AndreB FELICITARI SI SARCINA USOARA!
Chiar ca a inceput bine luna si tot asa bine sa fie si de acum incolo! Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne indeplinim visul de a fi mamici!

Fetelor, vreau sa va rog sa ma indrumati si pe mine catre un medic cardiolog, ca trebuie sa fac EKG pentru punctie.As vrea daca stiti un cabinet unde sa nu fie prea aglomerat si dr. sa fie intelegator, ca trebuie sa-mi dea acordul in scris ca pot face anestezie.
Eu am si trimitere de la med. de familie pentru EKG dar nu cred ca-mi va folosi. Cam cat costa o EKG?

Va pup pe toate!

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

URA!!!!

S-A CONFIRMAT! E bebe de 4 sapt si cateva zile!

Sotul meu e in culmea fericirii, azi m-am trezit bine dispusa cu 11 lalele pe pat (ziua conceperii!- e chiar inventiv, dragutul de el) si masaj si mic dejun pe tava!

SUPER sa fii mamica!
Merg sa-mi fac prima echo intravaginala sa vad unde s-a asezart in uter si ce ii mai trebuie.

SUCCES, pentru toate!

AndreB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor imi vine sa ma impusc si nu alta,nu se poate ,spitalul nostru e de nebuni.Am fost ieri dimineata sa ma internez cu biletul de trimitere si surpriza nu m-au internat ca sa vb cu ginecologul meu mai intai,mai bine ziceam naibi ca nu am,si d-ul Cristurean nu a vrut marti sa ma ajute cu medicalul.Aveam tensiunea 13/8 si mi-au zis ca aia nu e tensiune,m-am certat si la urgenta zic doamna asa am avut si randul trecut si doi destepti mi-au zis sa stau linistita si am stat pana mi-a murit copilul,si am fost la doctora de familie si mi-a zis sa ma duc la dr.Rusa.Deci daca il vad pe Cristurean nu stiu ce fac,oare cate sarcini trebuie sa mai pierd sa fie si el de acord sa stau la pat,ca sa nu mai zic ca pe foaia de la cardiolog scrie odihna la pat,concediu medical.Am plins ieri de mi-a fost rau toata ziua.Astia sunt doctori din Constanta,nu l-am acuzat niciodata ca a fost si vina lui ca mi-a murit copilul,cele care imi stiu povestea stiu ca nu am mai simtit bebita si am fost la urgenta,am fost la el la cabinet si mi-au zis sa stau linistita ca e bine,desi tensiunea era 14/9 si eu eram cat un pepene,iar acum imi zice ca nu trebuie sa stau acasa,ca el nu-mi poate da nimic.......dar oare e posibil noi femeile care aveam probleme trebuie sa ne rugam la Dumnezeu si atat ,nu ne pot ajuta medici nostri?

Mihaela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Deci aveti idee cum e cu programarile la doctorul Rusa ,imi poate da si mie cineva numarul de telefon?Oare cand m-o programa?

Mihaela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mihaela, ce rau imi pare ca treci prin asemenea momente....... Sper ca vei gasi mai multa intelegere la dr Rusa, daca la el vrei sa mergi in continuare. Oricum, ai fost prea ... buna... vis-a-vis de dr Cristurean, probabil ca avea si el partea lui de vina in ceea ce ai patimit in trecut, desi tu l-ai iertat... iar ACUM nu are nicio scuza sa se poarte cu tine in felul asta!
Ai grija, sa nu te enervezi la usa dr Rusa, sa te inarmezi cu muuulta rabdare, ca nu face programari si de obicei ai mult de asteptat pana reusesti sa intri in cabinet.
Eu ma rog pt tine, sa fie bine de data asta!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mihaela, iti trimit pe privat nr de tel al dr Rusa, vorbesti cu el, ii spui ca ai 12s si tensiunea mare, ca ai mai pierdut un bebic, esti disperata si-l rogi sa te primeasca imediat ce ajungi la cabinet (sa-i transmita asistentei sa te lase sa intri imediat, ca esti o urgenta). Eventual, o sa-ti zica sa intri intai la echo si apoi la el, dar cred ca asa te va primi destul de repede!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Miha, sper ca ai primit mesajul meu, se pare ca sunt ceva probleme cu serverul DC, am primit email de instiintare ca am PM de la tine, dar in casuta de pe DC nu mi-a intrat inca nimic nou.
Iti "tin pumnii"!

Mergi la inceput