Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by T.Ungor
Dragi mei,
Am ajuns cu bine.
Am citit bucuria cea mare,sansa voastra,Cerul sa va ocroteasca pasii.
Va dorim mult noroc.Voi transmite vestea si prietenilor, care v-au spijinit de aici.
Tuturor care v-au ajutat dorim sa nu cunoasca niciodata aceasta spaima in suflet de parinte,si sa traiasca numai zile senine,cu multa sanatate.
Va pupam cu drag.
T.Ungor
Draga Tery , Emma va pupa.
Ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa in Munchen.
Ne gandim mult la voi si la toti pritenii tai si la toti cei din Germania care ne-au ajutat.
Salutari lu Maria si lu Hermann , Emma a fost foarte incantata de cadou (cred ca v-a povestit Tery) , multumim mult pentru tot.
Salutari d-lui profesor de inot , Emma tare mult ar vrea sa vina sa invete sa inoate asa cum ati spus.
Pentru toti cei de acolo care au fost aproape de noi si au raspuns strigatului nostru de ajutor , va doresc ca Dumnezeu sa va netezeasca calea in tot ceea ce vreti sa intreprindeti si sa aveti parte numai de bucurii in viata.
Va multumim!
Aida - mama de pisica mica.
doinabita spune:
Aida, voi cand plecati?Ce face EMMA?Ne rugam pentru reusita transplantului Emmei!Sa va netezeasca DUMNEZEU calea!Multa sanatate si putere va dorim!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
roxa_r spune:
Draga Aida,
Imi pare atat de rau de Emma ca a facut febra
Dar eu cred ca e o stare aproape normala la aplazie, nu stiu daca te consoleaza cu ceva dar micuta mea in 90% din cazurile cand era in aplazie facea febra, si asta s-a intamplat cam de vreo 7 ori.
:)
Deja asteptam ziua 14 din bloc sa mergem la spital cu febra si doctorii ne spuneau intodeauna chimioterapia si febra merg mana in mana.
Dar nu i-au gasit inca nici o infectie, sau?
Acum mai are febra?
Si noi am fost in spital ieri, toata dimineata am stat pe acolo. Daca ai auzit un bebe pe la 11 urland cam 15 min. asta era fica-mea
Va pup si sper sa iesiti repede din aplazie.
aidaciolac spune:
Doina , in principiu ar trebui sa plecam luni sau marti , dar totul depinde de cat antibiotic facem .
Azi am aflat ca toate testele bacteriologice au iesit sterile , ceea ce este un atu in plus pt reusita transplantului.
Doina , va pupam !
Sanatate la maxim!
aidaciolac spune:
Ciao Roxa , noi suntem la etajul 2 si nu am auzit decat urletele lu Marinela (daca o stii).
Noi nu prea am facut febra in aplazii , nici la 200 de leucocite , decat in foarte putine cazuri , dar eu am fost foarte stricta si la izolatii si la ce mananca , iar doctorita noastra stia si de aceea ne lasa acasa. Acum a facut febra ca a trebuit sa ramanem in spital , din cauza controalelor , si nu au avut unde sa ne izoleze.
Am iesit repede din aplazie ca am facut doze duble de Neopogen timp de 2 zile .
Va pup si sper sa terminati cat mai repede cu bine!
danaA spune:
Draga Aida, vreau sa va felit ca ati reusit sa strangeti banii necesari plecarii in Ungaria. Va doresc din suflet bafta la transplant
Am vrut doar sa stii ca si al meu baietel a trecut printr-un stem cells transplant . A fost ingrozitor de greu, dar a trecut si Stefan e bine. A trecut un an jumate de atunci si daca il vezi pe Stefan nu ai zice ca a trecut prin acel chin.Am vrut sa-ti spun ca se poate si sunt sigura ca o sa reusiti.
Pe mine m-au ajutat foarte mult sa stiu de alte cazuri reusite si asta mi-a dat multa putere.
Multa sanatate!!
aidaciolac spune:
Vai Dana , multumec de mesaj!
Spune te rog , autotransplant sau transplant?
De ce a trebuit sa faca Stefan?
Si cum adica , dupa transplant i-ati tinut ziua ?Noua ne-au zis ca trebuie sa o izolam cam 6 luni pana putem sa bagam treptat familia in casa.
Cat timp l-ati tinut izolat dupa, ca vad ca la 2 ani ati serbat ziua cu copii?
Te rog sa imi scrii!
Ma bucur nespus sa aud ca altii au reusit , mai ales la asa varsta mica!
Eu tocmai de aia plec in Ungaria ca acolo am auzit de multe reusite.
Plecam luni pe la 17 , astept raspuns urgent.
Toate cele bune si multa sanatate familiei!
aidaciolac spune:
Am terminat cu antibioticul , ultimul a fost la pranz. Toate hemoculturile au fost sterile.
Asa ca ... stam linistite acasa pana duminica.
"Ne linistim" si sa gandim clar ca am de facut mare mare bagaj.
Pana plecam mai vorbim.
danaA spune:
Aida, Stefan a facut autotransplant. I-au colectat stem cells dupa a doua tura de chemo si i le-au dat inapoi la sfarsit. Am stat o luna in spital in camera sterila unde aveam voie sa intram dupa ce ne spalam pe maini si schimbam papucii. Cand am iesit din spital ne-au spus ca trebuie sa scoatem toate plantele afara din casa si mi-am sterilizat casa. Andrei nu a mers la scoala o perioada, nu am primit musafiri prea multi sau chiar deloc si nu am mers la nimeni daca era suspect cineva de a fi bolnav. Si da, i-am tinut ziua la 2 ani care a fost in mai si transplantul a fost in februarie. Am mers si la Disneyland o luna mai tarziu( adica am luat avionul si am stat in California o saptamana . In timpul asta am mers intr-o gramada de locuri, dar toate afara.) si toate astea cu acordul medicilor. Toti medicii de aici spun ca autotransplantul nu e la fel ca si transplantul de la un donator. Toate se schimba in al doilea caz. Deci nu e nevoie de 6 luni de stat in casa Nici vorba. Noi l-am scos pe Stefan afara tot timpul. Chiar si cat am fost in spital . Noua ne-au spus ca afara avem voie, dar nu avem voie in camera de joaca de la spital ,decat atunci cand o rezervau doar pt noi. Statul afara eu cred ca l-a ajutat. Toata vara trecuta am fost plecati . Doar ca am fost foarte precauti cu soarele.
Stefan a avut Medulloblastoma--tumoare pe creier si a fost operat si a facut chemoterapie.Daca mai ai intrebari sau pot sa te ajut cu alte informatii o fac cu placere.
principe spune:
aida,
dumnezeu sa va ajute ,transplantul o sa fie o reusita iar voi in curind o sa puteti dansa ,inota ,zburda .
sa aveti parte de darul cel mai pretios pe care dumnezeu ni l-a oferit SANATATEA.
monica mami de print
voi spune un tatal nostru ,si aprinde candela pentru emma