FIV 110
Raspunsuri - Pagina 24
KoraPop spune:
Anto ai facut analiza de secretie?Culturi de secretie sau cum?Nu cred ca e mare necaz...mie la secretie mi-a gasit bacili si coci ( cand am facut analiza aveam infectie urinara cu e.colli pe care ulterior am tratat-o) si cocii aia cred ca erau de la e.colli,nu mi-a spus nimeni sa fac vreun tratament si cand am facut colposcopia de control,dr. Mihalache de la CFR 2 care s-a uitat cu microscopul a zis ca e totul ok si cand i-am zis de bacili+coci a zis ca e normal sa fie in flora vaginala asa ceva,dar ca pot pune 6 zile ovule polyginax,ceea ce am si facut.Tu cu dr. cand vorbesti?FIV-ul nu cred sa fie deranjat de atat lucru....-ici si ca sa nu mai fii suparici!
Kora
CARPE DIEM!
Andrada.P spune:
Anto da-l incolo de tratament ca nu dureaza mult! important e sa fii cu toate in regula cand incepi FIV-ul ca dupa o sa fii gravidutza si n-o sa mai poti lua antibiotice! Si eu am facut un tratament urat pentru infectie urinara, cu zanocin si apoi gentamicina infectabil (care doareeeee). Am tot amanat sa repet analiza sa vad daca s-a rezolvat dar dupa CM o sa o refac ca sa am timp sa tratez daca a mai ramas ceva.
Andrada
dana p. spune:
Dupa ce luni am trecut prin aceleasi emotii pe care le-a avut Oana, cu pete maronii de la implantare, dupa ce ieri am crezut ca-mi vin rushii, ca am vazut rosu in fata ochiilor si azi s-a transformat in maro(cand scobesc in adancurile fiintei mele), azi pana la urma m-am dus sa-mi fac testul fiind convinsa ca n-o sa iasa nicio sfaraiala, dar din fericire pentru mine am valoarea de 76,59 in ziua 11 de la ET. Acum nu pot decat sa ma rog sa fie bine si sa pot sa-mi tin bebelusul in brate peste 9 luni.
Va pup pe toate si va multmuesc din suflet pentru galeria facuta.
MADYN spune:
Felicitari Danutzo!!! Hai ca de emotie mai multe nu pot sa zic!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
KoraPop spune:
Danaaaaa trebuie sa fie bine,in z 11 valoarea e buna pt bebe!!!!Stai cumintica si ai grija de bebe,tine-l la caldurica si mangaie burtica astfel va simti si el ( ea ) mangaierea mamicii lui (ei)!Cand mai repeti testul?Iti tin pumnii in continuare!Si eu TE FELICIT ,esti graviduta si iti doresc sarcina usoara si bebe sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!
Kora
CARPE DIEM!
Aldolina spune:
DANA!!!! FELICITARI!!!! Bravo mamico, sa iti dea Dumnezeu sa iti tii copilasul in brate peste noua luni, sa fiti sanatosi si fericiti. Doamne cat ma bucur! Sa fiti sanatosi!
madalina28 spune:
Dana felicitari sa fiti sanatosi sarcina usoara!!!!
Fetelor vad ca galeria asta face minuni nu gluma!!!!
Madalina
si maine e o zi...
mihuta spune:
Felicitari Dana ! Inseamna ca un micut s-a prins!!! Sa-l tii bine inca 9 luni (sau 8 luni si un pic) !!!!
5s
Adhnana spune:
Dana felicitari din toata inima!!! Ai reusit! Si eu am avut valoare 71,68 in ziua 11 de la ET, deci nu trebuie sa-ti faci griji
Adhnana 10+