FIV 110
Raspunsuri - Pagina 21
zouzounaki spune:
Delia sa fie intr-un ceas bun...si peste 9 luni,sa aduci pe lume o surioara sau un fratior pentru Rudy...pupici
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
marrina spune:
Eu cred ca m-am linistit cu dereglarea. Durerile de cap de ieri au fost urmate de pete maronii asa ca am inceput primul CM de dupa ET.
dana_p Am pumnii stransi-stransi pentru tine. pentru beta HCG-ul mareeeeeeeee!
MadalinaM, MOana, Mirela_1 Sa fiti cuminti si sa veniti cu vesti bune la test!!!
pussi Sa fie cat mai multi puiuti in eprubeta ca sa-i alegeti pe cei care vor fi la tine in burtica!
Delia21 Sa fie ET norocos si sa sarbatoresti de Paste samburelul din burtica.
Doamna vigi_lenta sper ca e bine si samburelul s-a fixat la locul lui.
mihuta Ce faci? Ai ceva semne de sarcina? Cand mergi la eco? Hai cu vesti!
madalina28 Cand mai mergi la Marinescu? Saptamana viitoare?
stuart Cum a fost la intalnirea cu consultantul de la clinica? Sper ca ai vesti bune si puteti incepe!
tuturor.
"Vorbim prea mult, iubim prea rar si uram prea des." Octavian Paler
KoraPop spune:
Buna dimineata!!!
Oano cred ca ai trecut prin tot felul de trairi zilele astea,asculta de veteranele de pe aici si daca ele zic ca petele sunt de la implantare asa este!Iti tin pumnii sa fie totul bine,mai ai 7 zile pana la test,nu?Cu tot cu ziua de azi...inca un picut,stai cumintica,odihneste-te ,papa sanatos si nu mai umbla brambura...ziceai ce ti-a luat carnetul?Pai daca asa s-a intamplat inseamna ca DD a vrut sa te cuminteasca sa stai si tu pe acasa linistita o vreme...
Dana_p sa vii cu rezultatul bun azi,tin pumnii stransi!
Mirela,Pussi,Delia21,MadalinaM bafta multa fetelor!
Eu mai am 9 zile de AC...pe masura ce ma apropiu de inceperea procedurii simt ca ma napadesc emotiile...si neuronii mei incep cu intrebari de genul:"Oare voi produce ceva foliculasi?Oare vor avea ovocite,sau vor fi goi-goluti?Oare la punctie va fi bine totul si apoi se vor forma embrionasi viteji?Oare dupa ET se vor fixa acolo in burtica?Oare voi reusi sa imi implinesc cea mai mare dorinta din viata mea sau...nu...?"Si tot asa...offff ca vorbareti mai sunt neuronii astia,ia mai treceti voi la somnic si treziti-va peste vreo luna!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Buna dimineata!!!
Oano cred ca ai trecut prin tot felul de trairi zilele astea,asculta de veteranele de pe aici si daca ele zic ca petele sunt de la implantare asa este!Iti tin pumnii sa fie totul bine,mai ai 7 zile pana la test,nu?Cu tot cu ziua de azi...inca un picut,stai cumintica,odihneste-te ,papa sanatos si nu mai umbla brambura...ziceai ce ti-a luat carnetul?Pai daca asa s-a intamplat inseamna ca DD a vrut sa te cuminteasca sa stai si tu pe acasa linistita o vreme...
Dana_p sa vii cu rezultatul bun azi,tin pumnii stransi!
Mirela,Pussi,Delia21,MadalinaM bafta multa fetelor!
Eu mai am 9 zile de AC...pe masura ce ma apropiu de inceperea procedurii simt ca ma napadesc emotiile...si neuronii mei incep cu intrebari de genul:"Oare voi produce ceva foliculasi?Oare vor avea ovocite,sau vor fi goi-goluti?Oare la punctie va fi bine totul si apoi se vor forma embrionasi viteji?Oare dupa ET se vor fixa acolo in burtica?Oare voi reusi sa imi implinesc cea mai mare dorinta din viata mea sau...nu...?"Si tot asa...offff ca vorbareti mai sunt neuronii astia,ia mai treceti voi la somnic si treziti-va peste vreo luna!
Kora
CARPE DIEM!
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
Buna dimineata!
Dana hai ca azi ne dai de lucru:
! sa vi cu vesti bune, DAAAAA?!?!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
antosit spune:
Ha, ha ha...Pussi m-am prins, vrei si tu un loc in echipa mea de majorete?!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
madalina28 spune:
DANA tinem pumnii si facem galerie treb a fie cu ochisori
Marina marti pe 26 merg la dr.sper sa fie totul ok
Madalina
si maine e o zi...
Andrada.P spune:
Antosit abia astept sa ne luam de mana si sa mergem impreuna sper victorie! Caci va fi victorie!
OanaM stiu exact prin ce stari treci! Ma gandeam cand am citit ca si eu am trecut printr-o mare sperietura exact in ziua 7 de la ET cand am avut niste mici sangerari. M-am speriat foarte tare, a fost cea mai grea zi... se pare ca sagerarile erau de la implantare... Nu te mai stresa. Stai cumintzica. Eu zic ca-i de bine!Abia astept sa facem intalneala pentru reusita ta si apoi pentru a Mirelei1, asa cum e traditia
Mirela1 iti tin pumnii sa se prinda puiutzii de tine!
DanaP am emotii si eu odata cu tine! Sper din tot sufletul sa ne dai vestea mare astazi!
toate FIV-oasele, fara exceptie!
Andrada
pussi spune:
antonisma primesti?? ca de maine voi fi gravidoasa..si nu stiu cat mai pot dansa, dar virtual pot
La 11 sun sa vad ce-mi fac copilasii!! O sa intru la raport!!
PUSSI