FIV 110

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Moni nu am cuvinte,am numai o tristete cumplita in suflet...Dumnezeu sa iti dea tie si sotului tau,liniste sufleteasca si puterea sa treci acest necaz... sa va aduca cit mai repede bucuria de a fi parinti...of Doamne cit fara de prisos sint cuvintele..Doamne cit de rau imi pare

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Moniland

mi s-a facut pielea gaina cand am citit. Mi se pare cumplit prin ce treci. Singurul lucru pozitiv este ca ai aflat ca se poate sa ramai insarcinata.

Noi asa am discutat (eu si sotul) ca daca o fi sa pierdem sarcina ( speram din tot sufletul sa nu se intample) macar stim acum ca nu e o cauza pierduta si ca mai devreme sau mai tarziu minunea se va intampla.

Eu am facut ieri al doilea test hcg si a iesit 497.3, fata de 187.6 cat a fost miercuri deci sarcina teoretic progreseaza. Saptamana viitoare ma duc la un prim control la prof. Vladareanu (multumesc Dariela de informatii, am si un plan B in cazul in care nu-mi inspira incredere, am sa tin cont si de experienta ta ) si acum avem emotii pentru ecografie.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Moni Nu-mi gasesc cuvintele care sa exprime ceea ce am simtit cand Rami mi-a spus cu ochii in lacrimi si cu vocea tremurand ce ti s-a intamplat, nu imi ajungeau cuvintele la creier... stiam ca trebuia sa mergi la eco si eram sigura ca totul e bine, numai ca toata ziua am fost departe de computer... fetele mi-au zis cand ne-am intalnit... Dar stiu ca esti o femeie puternica si vei reusi sa treci peste dezamagirea asta crunta. Imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

pussi iti tin pumnii sa fie bine la punctie marti!
Delia bafta la ET!
dana p nu mai e mult pana joi, cand te asteptam cu o veste buna! Succes!
vigi_lentu ma bucur sa bebele vostru e bine. Si eu am patit asta acum cateva saptamani si m-am speriat ingrozitor.
Sper ca acest capitol sa aduca numai vesti bune.

Adhnana 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

...!
DanaP multumim pt. noul capitol. Ma rog la DD sa curga cu vesti bune de la taota lumea!
Kora imi cer scuze pt. ieri, am fost cam incoerenta , dar daca mai ai nelamuriri, vorbim!
Pussi ma bucur ca ai asa valori frumoase.Pt. durerile de burtica in acest moment nu red ca este alt remediu decat ODIHNA si MULTE LICHIDE!Mai ai asa putin...!
Moni !
Fetelor va pupic pe toate(nu va mai enumar...suntem asa de multe), bucurativa de vremea frumoasa de afara si cu DD inainte!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Moniland, erai una dintre persoanele pe care le urmaream...si aici dar si la Odisee. Imi pare tare rau pentru tine, dar iti doresc multa putere sa treci peste asta si forte proaspete!

Andreea 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moni si eu sunt f. impresionata...toata ziua m-am gandit la tine si sper tare mult sa reusesti sa o iei de la capati cand te vei mai linisti!DD sa te ajute!
Vigilentule ai grija de doamna ta,ma bucur ca e bine, sa nu o lasi sa faca nici un efort si chiar mai mult de o saptamana sa stea mai mult in pat,nu uita de utrogestane cat mai multe si fara stress...ganditi pozitiv si cu incredere in DD va fi bine!
Antosit multumesc,iti doresc succes la analiza!

toate fetele si va doresc weekend placut!Noi plecam la tara la bunicii sotului pana maine,ne vom recreea si noi putin si pe cand vin sper sa citesc vesti bune pe aici!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Feteloreu azi neata am fost sa fac Progesteronul si Prolactina din Z21 ca doar atat au zis ca ii intereseaza. Si va spui si voua: PROLACTINA SE FACE PE NEMANCATE ca io nu stiui pana acum, ca nu mi-a zis nimeni si daca la medicina nu m-am inscris inca....sau macar un curs de asistente ceva ne-ar prinde bine! AM fost la MNL si am fost tare dezamagita: coada la receptie, o asistenta stupid (ca sa nu ii zic pe romaneste!) la care m-am nimerit eu, coada jos la recoltari, oameni care incercau sa intre peste rand, certuri, alea, alea, deci in total am stat vreo 2 ore de se duse tot somnul meu care ziceam ca il bag la intoarcere.Deci, asta fu mesajul meu, acum sa vedem ce iese si pe mancate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Moniland, nu pot sa cred!!!!! Incredibil!!! M-a impresionat ft tare! Draga de tine, ce trebuie sa fie in sufletul tau! Sa fii puternica, scumpa, sa gasesti forta de a merge mai departe, pana la urma minunea cu ochi albastri va veni la mamica ei. Noi suntem alaturi de tine sa poti depasi aceasta mare durere... Dar de ce fusesei la dr?? Anticipase ceva?? Care au fost cauzele??? Off, Doamne, groaznic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Moniladimi pare nespus de rau prin ce treci. Noi doua am facut ET in aceeasi zi, 16/02, insa se pare ca nu a fost o zi buna. Curaj si incredere ca data viitoare va fi sigur bine mai ales ca tu esti inca atit de tinara.
Teli si KITTA ma primiti si pe mine in gasca voastra ca si eu fac 40 in octombrie si nu ma las batuta sub nici un chip.
Dana-P poti sa ma treci si pe mine cu un FIV nereusit in Atena.

Mergi la inceput