FIV 110
Raspunsuri - Pagina 19
Moniland spune:
HCG este 0,98. Macar am scapat de extrauterina. Oricum nu ma durea nimic, dar dr. vroia sa fie sigur. Mai am 2 luni pauza: aprilie si mai. Si daca totul e ok in iunie o pot lua de la capat.
Mirela, mersi, il voi intreba cu siguranta. El tot zicea ca atunci se elimina daca sarcina e bolnava. Trebuie sa-l intreb ce inseamna mai exact pentru el o sarcina bolnava.
Pussi, vei face ET la 48 ore sau 72?
Monica
antosit spune:
Kora vineri am rezultatul, dar am sa sun si maine poate am noroc si este gata ca nu mai am rabdare......!
Moni ma bucur ca ai mai scapat de un cui cu extrauterina si ca esti optimista, va fi bine....trebuie sa fie bine data viitoare!
Dana, MOana sa veniti cu vesti buneca sa ne ridicati moralul, ca prea alunecam...!
Andrada cred ca ne tinem de manuta in aprilie!
Mirela sa fie cu reusita si sa fugi la mamici!
Pussi sigur maine o sa ai surprize placute si de la cei mai puturosi!Eu !
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
cris86 spune:
Pussi,tin pumnii pt. puiutii tai.Sunt sigura ca o sa iasa totul bine de data asta.
DanaP;bafta multa maine sa vi cu II
Moniland,
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
M Oana spune:
Beyyyy, vorbea cineva de moral pe aici, ca eu strig dupa el de ceva vreme si respectivul e lipsa total la apel.........
Stiti, eu sunt aia care se vaita ca nu simte nimic. Vaita e putin spus, se dadea de ceasul mortii si nu alta.....
Si brusc m-am trezit cu dureri ca la CM si ceva urme maronii......
Sherica, ingerul meu pazitor zice ca e de la implantare, fiind azi fix in ziua 7 de la embriotransfer.
Am luat a doua zi de la punctie 4 fiole de progesteron injectabil, la 2 zile am mai bagat 2 fiole de progesteron, in ziua a 4-a de la ET am facut gravibinon, am luat si vreo 6-9 pastile de utrogestan intravaginal si sa-mi vina CM-ul in ziua 7, chiar as fi buna de CARTEA RECORDURILOR.......
Acum astept (cu ochii atintiti stiti voi unde ), caci daca se opresc petele inseamna ca e de bine, daca continua ,macar stiu rezultatul mult mai repede.
Am luat no-spa, durerile de CM ma cam tot incearca, stau la pat (desi azi nu prea am fost cuminte deloc ), o astept pe tanti asistenta sa vina sa ma intepe cu inca un gravibinon si imi spun toate vorbele intelepte pe care le-am memorat la viata mea.
Un pumnulet strans din partea voastra poate face sa se opreasca chestiile alea mici si ciudate pe care le-am descoperit acum cateva minutele......
Frate, asa emotii n-am avut nici la cele mai grele examene........
Moniland spune:
Oana, la mine au fost ceva semne de acest fel in ziua 9. Trebuie sa fie de bine. Iti tin pumnii. Maine dimineata nu o sa mai ai nici o pata. Bafta!
Anto, trebuie sa fie bine pentru amandoua.
Cris, cum mai esti?
Monica
Avalon spune:
Wow, OANA! Ce semne frumoase ai! Hai ca eu deja te vad cu coronita la examenul asta! Fac galerie pt tine acum sa scapi de emotii
M Oana spune:
Moni, Carmencitooooooo
Durerile de CM s-au evaporat, am facut si gravibinonul si cele cateva chestiuni maronii (urme pe tampon, care ieseau dupa ceva scobeli, ma scuzati, dar ca sa ma intelegeti) s-au oprit, sper sa le tina 9 luni calatoria, ca nu vreau sa mai vad asa ceva in fata ochilor.....
Carmenicooo ora telefonica petrecuta in compania ta, uite ce roade a dat....
Si am mai tras si o distractie de ceva ore pe mail cu Sherica, asa ca nu voi uita usor ziua de azi....
M Oana spune:
Carmenicooo iti imaginezi ca nasul meu infundat de acum nu e de la nicio stare gripala.......
Avalon spune:
Pai da, cand mi-ai raspuns la telefon mi-am zis 'aoleu, ce-a facut Oana mea, a racit tocmai acum!' Sa dea Domnul sa fie un bebe acolo care sa te fericeasca, nu exista nimic mai frumos pe lumea asta!