FIV 110
Raspunsuri - Pagina 13
Dariela spune:
Lucia - FELICITARI! Sigur sunt !
Pussi - La ora asta cred ca esti gata rezolvata. Noi continuam pentru ET!
Moniland - Lasa ca o luam noi de la capat impreuna si sigur reusim. Si eu as merge la unguri dar sunt prea departe si nu stiu o buche.
Antosit - Vineri te asteptam cu vesti bune!
Kora - O sa treaca repede-repede timpul si maine poimaine ne anunti ca pleci la odisee!
Cris - Deci testele alea aratau ceva.Cand faci urmatorul ET? Cat ai avut endometrul?
Andicu - Tu cat ai avut endometrul si ce tratatment ai luat?
Se pare ca endometrul asta creeaza mari probleme. La mine cred ca a fost si el si probabil nu am asimilat utrogestanul asta. De la Maca creste sigur? Saptamana aceasta ar trebui sa vina pachetul cu Maca. Sa iau de pe acum ca la prima eco sa vad daca a mai crescut?
dariela
marrina spune:
MRL Prima laparoscopie mi-a recomandat-o Marinescu si el mi-a si facut-o . Nu se punea atunci problema de FIV. A zis ca o decorticare ovariana mi-ar creste sansele si eu am ascultat. Histeroscopie nu mi-a recomandat dar nici FIV. A fost ideea mea. Dansul mi-a recomandat inseminari si am facut si doua de-astea. Asa ca momentan studiez.
lucia13 FELICITARI!!!!!! Sunt gemeni!!!!!!
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
LARA76 spune:
Buna fetelor! Am intrat si eu in clubul vostru, m-am mutat de la IA, dupa 4 incercari nereusite. Am inceput analizele si dr. Cocei mi-a spus ca trebuie sa fac histeroscopie, desi am HSG inca valabil, facut in august 2006. Voi ce credeti?
bety spune:
Doamne, Lucia, nici nu-ti poti inchipui cat ma bucur...sper ca nu m-ai uitat!
Valoarea poate indica sarcina gemelara, hai ca-s curioasa!
Am vrut sa-ti mai scriu PM, dar nu stiam daca nu nimeresc ca nuca in perete. Pe Forum intru doar sa citesc si sa va ce mai fac fetele.
Eu atunci am avut in jur de 1000 (nu mai stiu exact cat) si la telefon mi-au zis ca e valoare pentru sarcina gemelara. Ca s-au prins amandoi si ca a ramas numai unul si rezultatul e in poze...numai Doamne-Doamne stie!
MRL - ma bucur ca esti optimista si ca mergi mai departe...sa nu te lasi!
M_Oana - ti-am raspuns, dar Lucia m-a scos de tot din umbra!
Va pup pe toate-toate si va tin pumnii!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice are bebelina mult dorita
Poze dragi
slideshows
Sheritra spune:
Lara, mergi pe mana lui Cocei, stie ea ce stie. Inseamna c-a vazut ceva pe acolo, sau presupune ceva pe acolo. Pana la urma ce nu facem noi si cate pt un bb?
Zouzou, ai gasit injectoarele in Elvetia?
Shery 7+
antosit spune:
Lara bun venit la noi si sa fie cu reusita prin fiv daca IA nu a mers. Sheri(+) are dreptate, mergi pe mana lui COCEI, in plus histeroscopia este obligatorie inainte de fiv sa fi sigura ca nu sunt probleme la "casuta BB-ilor"!
Fetelor eu fug la coafor sa ma fac "gigea-mos", cand vin sper sa aflu vesti bune despre PUSSI, ca azi mi s-au lungit urechile de cat am asteptat un semn!...asa ca: si am !
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
venera_h spune:
Salutare, fetelor, si mai vechi si mai noi! Apropo de histeroscopie eu am refuzat sa fac inainte de fiv, am facut laparoscopie si mi-a verificat atunci tot.
Azi am fost la eco in alta parte sa mai aud o parere si mi s=a spus acelasi lucru, doar fiv ramane sansa mea. Uter bun, endometru bun, dar ovare cu foliculi care nu cresc, nu ovuleaza. De ce nu am reusit cele 2 fivuri nu se stie. Eu cu gandul ca in afara o fi mai bine, mi s-a recomandat la Atena sau Viena ca fiind clinici ft bune. Ramane sa sondez terenul si sa iau o decizie. Zouzounaki, poate ma poti informa cu cate ceva despre Atena, am auzit mentionandu-se un doctor Pantos parca sau asa ceva.. Moniland, vad ca si tu treci prin aceeasi dilema..De fapt, costul ridicat e cel mai mare inconvenient in afara...offf
Moniland spune:
Multumesc fetelor. Se pare ca cele care si-au spus parerea este unanim pentru Szeged. Oricum am nevoie de pauza aceea de 3-4 luni intre FIV-uri.
Venera, ma gandesc sa schimb mediu si nu pentru ca am fost nemultumita. Doar FIV-ul a fost o reusita.
Din cate imi amintesc galuscuta a ales Viena.
Ce stiti, Pussi, ramane acolo pana dupa ET?
Monica
galuscuta spune:
Moniland ma bucur ca te vad mai optimista .Lasa ca data viitoare vei reusi sigur
Venera - nu fac la Viena ,fac la Krumpendorf care e la 50 km de Italia , dar mai stiu un centru la Bregenz (nu stiu unde e ca loc in Austria).daca te intereseaza i-ti trimit adresele.
Pussi - asteptam vesti buuuuuuuuuuuune.
galuscuta
madalina28 spune:
ANDICU iti multumesc din suflet pt adresa farmaciei,sti cumva dc da si cu reteta din RO?
MRL da si eu sunt la drBM nu ma pregatesc pt un nou FIV ci pt ET cu embrioni congelati.
Pup toate FIV-oasele
Madalina
si maine e o zi...