Despre Halkidiki, rog sfaturi, pareri!

Despre Halkidiki, rog sfaturi, pareri! | Autor: Denise

Link direct la acest mesaj

Am o mare rugaminte la cei care au fost in Halkidiki. In vara intentionam sa mergem si noi, impreuna cu fetita ns de 2,4 luni. Am inteles ca Halkidiki e mai aproape (ne gandim la un drum nu prea lung) si am mai inteles ca bratul Kassandra este mai animat, etc, etc. Rugamintea mea este sa imi recomandati si mie o localitate (vad ca sunt numeroase) si, eventual, un hotel/ vila/ pensiune. Mentionez ca as fi interesata de un loc curat, nu departe de plaja si, daca se poate, nu departe de oras. Orice alte sfaturi, pareri sunt mai mult decat bine venite. Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu ti-as recomanda bratul Sithonia... este mai larg, mai plin de verdeata....

Anul trecut am fost la Hanioti, pe bratul Kassandra. Dar ca si peisaje, Sithonia este mai frumos...
Noi, oricum, am fost putin dezamagiti de Halkidiki... Ne asteptam la altceva, la mai mult spatiu...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Eu am fost anul trecut pe bratul Sithonia in Neos Marmaras si mi-a placut foarte mult. Neos Marmaras este cel mai mare oras din Halkidiki, dar nu te astepta sa fie prea mare. Noi am mers prin agentia Mareea si ne-am cazat la Vila Calina. Vila era foarte aproape de mare si mi s-a parut curata. Se putea vedea marea de pe balcon. Neos Marmaras are 2 plaje: una mare si lunga. Mie nu mi s-a parut chiar aglomerata. Cand era foarte cald puteai sa te refugiezi sub copacii care erau tot pe plaja. Celalta este putin mai mica, dar tot destul de mare (Paradisos). Vila noastra era mai aproape de plaja asta. Aici parca apa este mai mica. Ca sa ajungem in centrul statiunii faceam cam 15 minute si de acolo la cealalta plaja. Intr-o zi ne-am plimbat pe tot bratul. Peisajul este foarte frumos. Bratul asta este mai muntos si mai verde decat Kasandra. Am oprit si in niste statiuni. Sunt foarte micute si linistite. La Kalamitsi, plaja e super, cu apa foarte limpede. Si am mai oprit la Karidi (langa Vourvouru). Aici apa era foarte putin adanca pe o distanta foarte mare. Oricum peste tot plaja si apa erau curate.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi am fost anul trecut in Hanioti. Mie mi-a palcut foarte mult, pt ca e o statiune linistita (mai ales ca mergi cu fetita). Am fost in excursie si la Neos Marmaras, dar mie mi s-a parut o statiune pustie (poate ca am ajuns cu vaporul in plina zi si toti stateau ascunsi). Daca nu trebuie sa mergem cu avionul as fi mers si anul acesta acolo, doar ca nu stiu cum arata dupa incendiu . Dar mi cam frica din nou cu avionul .

Lili, nu cred ca Neos Marmaras e cel mai mare oras din Halkidiki, poate ma insel, dar...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Am vrut sa spun ca Neos Marmaras e cel mai mare oras din Sithonia :). Am fost in doua orase din Kasandra, pe la capatul bratului, nu mai tin minte cum se numesc (amindoua cred ca incepeau cu P) si intr-adevar erau destul de aglomerate.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selket spune:

Buna,

Gasesti multe parere pe aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70970

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70861

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80575

Eu am fost undeva pe langa statiunea Kallithea, la hotelul Macedonia Sun. Mie mi-a placut foarte mult, nu era ce-i drept chiar langa plaja, dar era liniste si curat. Ca si distanta fata de orase: cam la 1 ora jumate cu autobuzul de Salonic, 1/2 ora pana la Agios. Localitati mai mici sunt si mai aproape, depinde de ce necesitati ai, de ce trebuie sa ajungi in oras...
Vacanta frumoasa!
D.

http://selket.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denise spune:

va multumesc mult pentru raspunsuru; chiar mi-au fost de ajutor! va mai tin la curent cu ce am hotarat. astept acum si targul de turism, sa vedem cu ce oferte vin. numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

denise, si eu sunt interesata de subiect, cand e targul de turism?
eu am fost pe kasandra acum 11-12 ani, in Potideea si Polichrono, de acolo am facut si o gramada de plimbar; mie mi s-a parut superb, vreau sa merg si anul asta, de data asta cu bb. eu am stat la niste casute, intr-un apartament complet utilat, f curat, mi-a placut mai mult decat la hotel, dar acolo nu se oferea masa.
pt ca noi mai mergem cu niste prieteni, cautam ceva mai animat, sa nu se plictiseasca nici ei, asa caa daca ne poate da cineva un sfat.........

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Noi am fost anul trecut pe bratul Sithonia, in Psakoudia, hotel Philippion Beach, all inclusive (4 stele zic ei, vreo 2, zic eu). Sincera sa fiu, eu nu m-as mai duce acolo. "Statiunea" o terminai la pas in 10 minute, fara masina erai un om mort. Cel mai apropiat supermarket era cam la 20 min. de mers cu masina. Dupa-amiaza sau in zilele in care nu puteai face plaja trebuia musai sa plecam, fie spre Nea Moudania, fie spre Neos Marmaras, care mi mi s-a parut foarte cocheta.
Din pacate, hotelul nostru (si, din cate stiu eu, majoritatea hotelurilor de pe Sithonia) nu ofera program de animatie seara, asa ca mie mi s -a parut o statiune de pensionari. Dar, ma rog, admit ca gusturile pot sa difere in limite foooooarte largi!
Per total, gasesc ca vacanta noastra a fost un semi-esec, avand in vedere banii pe care i-am dat (900 eur pe 10 zile, fara transport si alte cheltuieli) si conditiile de care am beneficiat. Asa ca anul asta vom face o pauza de Grecia.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

va rog continuati aici: Vacanta in Grecia (2). multumesc pentru intelegere.

Roxana

Mergi la inceput