credite imoboliare pt nerezidenti?

credite imoboliare pt nerezidenti? | Autor: belle_vue

Link direct la acest mesaj

Am citit undeva pe net (pe un site strain despre proprietati imobiliare) ca in Romania s-a schimbat sau e in curs de schimbare legea conform careia numai persoanele rezidente in Ro pot obtine credite imobiliare -- cu scopul de a deschide piata de imobiliare catre UE. Are cineva informatii despre aceasta schimbare de legislatie? Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

E drept ca s-a schimbat pentru ca si eu m-am interesat la inceputul anului si am citit si in ziare ca se acorda si nerezidentilor credite imo pentru achizitii in Romania.Dintre bancile care acordau parca era si BRD-ul.Trebuie sa te uiti pe site-ul lor si vezi.Atata timp cat ai un contract de munca in afara se pare ca nu sunt probleme.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Sunt multe banci care dau credite imobiliare pentru nerezidenti, insa birocratia este destul de mare. Trebuie probate veniturile si provenienta lor, se fac doua asigurari, una de viata si una pentru imobil, ambele cesionate in favoarea bancii, imobilul trebuie sa fie neaparat in Romania si sa fie ipotecat in favoarea bancii. Legea cu privire la achizitionarea terenurilor de catre nerezidenti nu s-a schimbat (adica nerezidentii in continuare nu au voie sa cumpere terenuri).

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput