Tensiune in timpul sarcinii si dupa
![](images/user_woman.png)
Fetelor ma intereseaza daca a mai avut cineva tensiune pe timpul sarcinii si cum v-a afectat acest lucru copii.
Mie mi-a aparut tensiunea in luna a 8-a si de atunci am ramas cu ea. Din cauza tensiunii si a medicamentatiei luate in ultima luna de sarcina copilul meu a avut de suferit.
Amelia
Raspunsuri
geniest spune:
Si mie imi crestea tensiunea, incepand de pe la 7 luni insa dupa n-am mai avut nimic.
Stiu ca nu mai foloseam sare deloc si luam Aspenter...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ame-mih spune:
La mine nu a mers. Eu am facut 19/13. Degeaba mancam fara sare.Eu am luat Enap si Distonocalm desi ulterior am aflat de la medicul cardiolog ca nici nu aveau voie sa-mi dea asa ceva.
Amelia
kover spune:
eu sint hipertensiva de aproximativ 6 ani.de atunci am avut 2 sarcini (2004,2006).pe perioada sarcinii si acum al alaptarii mi s-a interzis orice medicatie cu exceptia Dopegytului.nu mi-a afectat puiutii,doar ca pe cel mic l-au scos mai repede cu 2 saptamini. amindoi sint sanatosi.
blueeyes2003 spune:
Si eu am avut hipertensiune indusa de sarcina si din pacate am pierdut bebeul!Mie mi-au dat Enap dupa ce am pierdut sarcina,timp de 1 saptamana pana a scazut TA si de atunci nu am mai avut probleme.
In timpul sarcinii stiu ca se da doar Dopegyt.
Mirela
![](floare.gif)
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
ame-mih spune:
Si copilul meu este sanatos acum. Problemele au fost in ultima luna si la nastere. Razvan al meu nu a mai crescut in burtica de cand au inceput sa-mi dea Enap. De nascut am nascut in salon, copilul meu a avut la nastere 2,200 a luat nota 1 (5 dupa 5 minute) si a fost considerat dismatur. A primit 5 minute de masaj cardiac. Aproximativ 1 ora dupa ce am nascut eu nu am stiut daca copilul meu va trai sau nu. Pe urma au urmat ecografii la cap (nenumarate) si alte teste, pentru ca le era frica ca nu s-a oxigenat creierul si vor fi repercusiuni. Cam asta a fost istoria nasterii mele. Acum eu iau Gopten, Tertensif si Egiloc pentru ca se pare ca tensiunea mea este ereditara si voi lua medicamente toata viata. Razvan este sanatos, a mers si a vorbit foarte repede dar este inca un pic mai micut de inaltime decat ceilalti copii de varsta lui.
Amelia