*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 24
alynta27 spune:
Multumesc Mica!
O saptamana minunata, cu mult soare!
Alina-Mirela
25+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
bogalina spune:
dianalaura,
data nasterii este 2.07.1976(un racusor veritabil) iar bebe este baietel(ca asa a fost comanda,de la mami nu de la tati)!
bogalina spune:
V-am rugat sa fiti indulgente cu mine dat fiind ca sunt noua pe aici.Drept dovada am primit apostrofari ca trimit mesaje moderate!
bogalina spune:
dianalaura,
noroc cu tine ca i-ai dat indicatii lui Ankaa cu privire la postarea mesajelor !
bogalina spune:
multumesc tuturor fetelor care mi-au urat bine ai venit in randul burticutelor de mai-iunie 2007!
moberi spune:
Burtici, am si eu o problema: cred ca m-am pricopsit cu un hemoroid
Madi, eu saptamana trecuta am experimentat aceasta ,,placere".
Iti recomand un unguent -proctolog- de 2 ori pe zi, la mine dupa trei zile a fost ok, sper sa nu mai revina problema.
Miercuri mergem si noi la control, abia astept sa il vad pe bebe, am ceva emotii, dar sper sa fie ok.De asemenea sper sa imi reconfirme doctorul faptul ca pot pleca la viena, abia astept sa fac cumparaturi ca eu inca n-am luat nimic!!!
Singurul lucru la care m-am hotarat este patutul acela combinat cu masa de infasat care se transforma in pat junior , am tot stat , m-am gandit si razgandit si e cea mai buna varianta pentru noi.Sper sa fie ok, nu l-am vazut live pe nicaieri , facem comanda printr-un magazin.Daca sunt burticute care l-au vazut ...m-ar ajuta mult o opinie in acest sens.
mica0307 spune:
A propos de mobiler si de carucioare. Am fost sambata la magazinul de la Alba Iulia si au o promotie - 17 mil: carucior cam (landou, scaun de masina, scaun sport si geanta)+ tarc + scaun pentru mancat + masa infasat (cu cadita). Mi se pare foarte ok oferta. Am zis sa ne mai uitam si la targ si apoi sa decidem.
Mica
31+
Maya Alexandra
Poze
moberi spune:
Am uitat ...se pare ca voi face cunostinta cu printul meu pe 14 mai...sunt foarte hotarata asupra acestei date , sper sa poata si medicul , deci mai avem mai putin de 2 luni.Abia astept sa raman acasa...din pacate asta se va intampla doar de la 1 mai , dar va mai trece cumva o luna si jumatate...
de miine in saptamana 31