*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 23
andradap spune:
Aaah... am uitat sa va zic... Am trecut prin Puchenii Mosneni (Intre Bucuresti si Ploiesti, pe DN1) si am intrebat cat costa un patut din ala de rachita... Este 200 RON. Am luat si numarul de tel. al doamnei de-acolo... si ne mai gandim... Sa vedem ce au si la IKEA... ![]()
PS: Sambata seara am avut o contractie dureroasa... si am inceput sa plang ca mi-era frica sa nu nasc... Eu imi doresc muuult sa vina mai repede, dar 2 zile tot as mai astepta sa iasa BERBECOS ca mine
Ieri am avut 3 contractii dureroase
(pe drumul de intoarcere de la Slanic) si chiar ma gandeam ca cine stie cum imi face o surpriza de ziua mea... ![]()
Andrada
32+ cu
Antonio
Motannel spune:
Buna dimineata, burtici!
Andrada, trebuie acum sa te mai linistesti putin! Ai avut parte de multa agitatie in ultima vreme! Cred ca n-ar fi o idee rea sa stai o zi in patut si sa iei un no-spa (sau 3 pe zi) ... eventual sa te alinti cu ceva bun (ce-ti place tie), iar singurul efort pe care sa-l faci sa fie schimbarea canalelor TV! Pupici!
O zi buna tuturor! Si o saptamana plina de impliniri!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
30+,
Teodora
andradap spune:
Motannel
... as vrea si eu sa imi faca placere sa stau in pat... Dar daca ma vad la orizontala... simt ca mi se zbarleste parul... N uam stare... Uite de exemplu acum o sa ma apuc sa fac curat prin casa...
CURATENIE GENERALA... Nu de alta dar cu treburile din ultima vreme arata ca la balamuc... Si trebuie dat cu aspiratorul, dat cu MOP-ul sters praful...
Geamurile le mai las pana spre PASTE... ca in 3 sapt. se mai murdaresc ele...
Mai revin pe forum in pauze... "lungi si dese cheia marilor succese" 
Andrada
32+ cu
Antonio
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
ne-am trezit si noi, ne-am cantarit si surpriza...avem tot am pus doar 100 gr intr-o saptamana(elteka sa nu ma bati
ca am tot 7+), dupa ce cu o sapt inainte pusesem un kg intr-o sapt....si am papat mult, dar parca si voi a-ti avut perioade de stagnare, nu?
recuperez eu sapt asta.![]()
in rest ne simtim bine, tensiunea pelvina o disparut dar am avut vreo doua contractii nedureroase dis de dimineata...deci azi repaus.
andrada incearca sa te odihnesti azi,sigur o sa dispara ele,mai tine-l pe Antonio un pic in burtica.![]()
27+
Riana Alessya
bebelina mea
mica0307 spune:
Netza,
Hai ca a mai inceput o saptamana. Dimineata am fost sa luam sange
+ urina pentru analizele de trimestru 3. Si mai am joi secretia vaginala.
M-am trezit dimineata cu dureri ingrozitoare de picioare. Dar cand m-am dat jos din pat mi-au trecut.
Sa aveti o saptamana frumoasa.
Mica
31+
Maya Alexandra
Poze
alynta27 spune:
Buna fetelor! Am fost vineri la ecografie si am avut o mareeeee surpriza! Baiatul meu e fetita!!!!!
Prima data mi-am zis ca va fi baiat in saptamana 18. Dar se pare ca era prea mic si nu a vazut bine!
Andrada te rog intra tu pe lista( ca eu nu stiu sa o fac si modifica)! Poti adauga si "nastere naturala cu/fara epidurala"!
Oricum sunt fericita! Sanatos sa fie! Ma duc sa aduc masuratorile sa vi le scriu! Eram nerabdatosre sa va d-au vestea!
Alina-Mirela
25+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
Madi spune:
Buna dimineata burtici!
Sper sa aveti o saptamana usoara si bebei cuminti.
Burtici, am si eu o problema: cred ca m-am pricopsit cu un hemoroid 
si doctorita mea este in concediu. Le rog si eu pe burticile care s-au confruntat cu asemenea problema sa imi spuna si mie ce le-a recomandat doctorul lor (ca unguent) sa ma duc sa imi iau si eu de la farmacie.
Multumesc mult.
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mica0307 spune:
arcadia baby expo incepe joi pe 22 martie si va fi la sala polivalenta.
alynta felicitari pentru fetita.
madi din pacate nu ma pricep. Parca chiqui a avut problema asta.
Mica
31+
Maya Alexandra
Poze
alynta27 spune:
Cam asa scrie la morfologie fetala:
- Pozitie retroversa
- MCF +
- cronologic: 25s6z
- LF= 45mm (24s6z)
- crebel= 29mm (25s+4z)
- DBP= 61mm (24+5)