*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Pauly, Mica, multumesc ... ma mai linistesc ... noi toate experimentam senzatii asemenatoare, dar in etape diferite! Acum cateva saptamani pe mine ma dureau oasele spatelui si incheieturile inghinale. Si oasele de la fund !

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 30+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelor ... da' liniste mai e pe aici! Ma retrag si eu! Mi-a recomandat medicul sa stau cat mai mult in pat! Si cum maine incepe o noua saptamana de munca ... vreau sa o incep linistita! Pupici! Daca nu adorm repede poate mai intru!

Noapte buna! (deocamdata)

Sa aveti o saptamana minunata!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 30+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

sobi pe mine ma doare o prtiune mica din coloana jos chiar la bazin
si durerea persista o vreme chiar si dupa ce ma intind
insa eu am inceput s-o asociez cu statul in picioare sau cu mersul pe jos
de-aia cred ca mai degraba e de la greutatea cu care corpul meu nu e obisnuit
si ca sa nu apara si alte probleme mai grave
stau cuminte in coltul meu de pat cat mai mult timp posibil

mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Motannel, ce bine ca e totul ok la tine! Tine-o tot asa! Si odihna placuta!

Vali5, bafta multa maine la eco! Sa nu uiti de noi! Te asteptam cu vesti proaspete!

Sobi, multumesc pentru incurajare! La mine durerea de spate nu este ascutita, ci mai degraba una surda! Si parca difuzeaza! Trece de obicei daca mai schimb pozitia si dupa mai multe incercari gasesc ceva potrivit #61514;

Pauly, bafta si tie pentru test! Poate avem noroc si o sa fie toate bune. Trebuie, nu?
Si la mine parca a aparut presiunea asta de care vorbesti! Dar oare nu o fi cam devreme?

Seara frumoasa in continuare si o saptamana usoara, care sa treaca repede si in care sa primim numai vesti bune!

Mari 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ce mai faceti fetelor? Noi nu am prea intrat azi, am mai scris ceva la lucrarea aia, ne-am uitat la Tv, am fost un pic la padure...Acum cred ca o sa ma pun in pat sa ne uitam la vreun film, si sa il punem pe tati sa se joace cu Stefy, asa a spus azi, ca acum seara o sa se joace cu bebelul...
Noapte buna sa aveti...

diana 30+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Buna seara gravidute,

Sper ca va simtiti bine.
Msemcu, merci Si ca tot nu ti-am zis, felicitari pt cei 3 bebiti Apropo, tocmai studiam modele de carucioare si m-am intrebat daca exista cumva pt 3 bebe, ca pt 2 am vazut ca sunt.
Zicea cineva ca ii place modelul Venetia MT de la Peg-Perego, imi place si mie f mult. Acu am descoperit si eu ca pana la 6 luni bebe trebuie sa stea in pozitie culcat in carut
Vreau sa va zic ca am vazut aseara documentarul de pe National Geographic cu sarcina multipla, si la sfarsit au aratat si imagini de la nastere, atat cezariana cat si naturala. Mama, m-a apucat groaza, am zis ca nu mai vreau sa nasc nicicum! Bine macar ca n-o sa vad cand nasc eu Si noroc ca se uita repede.
Cand incepe baby expo? Abia astept sa merg.
Succes tuturor fetelor care au consultatii si analize in curand. Va pup.

33+ cu

Poze

Bebe_in_burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

fetelor noi abandonam
a venit tati acasa si ne ducem sa stam cu el
chiar si la meci
lui bebe ii place asa de mult
sunt sigura ca imediat incepe sa topaie
cred ca o sa fie un microbist....
noapte buna
si o saptamana usoara
mai ales pentru cele care inca merg la lucru

mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

mey, dar ce cautati pe pagina 2, spre 3 chiar?
eu acum am aterizat, ma plimb calumea in ultimele zile.
vazut, placut, nu cumparat, dat indicatii..pentru hainutze, patut, carucior...etc....
ca tot imi spun:" ce putin mai am"...eiii, cind ziceam, 10, 15 , 20 sapt...si acum? 10, sau poate 9, sau poate.....nu mai conteaza, sa fie bebe sanatos.
va pup, noapte bunicica.
IULIA

28+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Raruca-chan, cand esti in Kumamoto? Eu sunt de maine de la pranz (dupa-amiaza relativ libera) pana miercuri seara (lucrez toata ziua :-(

Alta intrebare: tu te-ai hotarat pe anumite brand-uri la produse bebe? Eu de fiecare data cand ma duc la magazin ma iau cu mainile de cap si nu mai cumpar nimic, dar am de gand duminica sa fac achizitii. N-am decat catea hainute, in rest ABSOLUT nimic si incep sa ma ingrijorez.

Ce e mai bun la sampon copii? (in afara de Johnson, nu recunosc nici un produs, si nici nu inteleg ce proprietati au) Ce fel de pampersi sunt mai renumiti printre toate chestiile astea japoneze?

Plus ca nu gasesc un carucior mai solid (pe aici nu gasesc decat Aprica si Combi, care au roti prea mici pentru zapezile din Europa)...

Ma ia cu plans cand ma gandesc al cumparaturi, si asta ar fi putut fi asa o experienta placuta in alta tara...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza fetelor Si va multumesc la toate pt. sustinere...

Cred ca ati fi fost mandre de mine... daca ma vedeati cat de detasata am putut fi Cred ca multe baba or fi barfit ca NU am varsat NICI-o lacrima... iti dai seama mai ma si vedeau gravida (deci sensibila)... Oricum... de ce sa plang, cand stiu ca asa a fost mai bine pt. bunicul meu? In schimb... am stat si m-am mai amuzat (TERIBIL chir) cu bunica mea... care avand Alzheimer... era o scumpa... Ea avea "2 barbati.... eu eram fata ei si trebuia sa stau cuminte... si sa nu ma duc sa stau de vorba cu barbatii, sa-i las singuri ca vb si ei de-ale lor " In fine... simpatica foc! Cand il vedea pe sotul meu ii scanteiau ochii... de ziceai ca e tinerica si a pus ochii pe un barbat bine... Era toata numai un zambet!!!

ELTEKA, OK... nu are ochii lunguietzi!!!

Motannel, sa fie totul OK!!!

Msemcu, bafta la testul de glicemie!!!

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput