*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

ANDRADA sincer si eu am avut aceeasi impresie cand am vaz poza cu bble Eltekai,deci nu esti singura.Vad ca am ramas singura p aici asa ca revin mai tarziu sau maine dimineata.

ankaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

fetelor, am umblat azi ca un caine prin tot orasul... dupa carut si mobila. am gasit la lumea copiilor de pe 1 mai inglesina zippy - poti sa-ti comanzi tu ce culori vrei. am mai gasit acelasi carucior cu 100 ron mai ieftin la happybaby pe dacia, dar nu avea decat o culoare.

camere de copilasi tot la happybaby am vazut unele dragute (firma babyroc). cesco nu am vazut pe niciunde. si in mall-ul de decoratiuni aveau mobilier dragut. astept si baby expo si dupa ma voi hotara.

i-am luat niste body-uri dragute de la Z si miniblu unde aveau 50% reducere la ele, cand am ajuns acasa am numarat ca am luat 14 bucati!!! puteam sa jur ca am luat doar vreo 5 - 6... cred ca lasa
memoria de tot.

Ankaa bine ai venit si sarcina usoara! vad ca avem acelasi dpn.

Andreea 25+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ankaa, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare. Esti o graviduta tanara :)

Azi am colindat si eu magazinele si am vazut mobila de bebe de 100 de milioane (cautand happybaby de pe decebal) :)) Asta chiar mi se pare exagerat - nu as da banii nici sa imi curga din cer (si unde mai pui ca in 2-3 ani mobila aia trebuia schimbata)

I-am facut si eu garderoba fetitei (din Cora si Happybaby de pe Dacia)! Nu am numarat cate, dar cred ca sunt peste 10 - pentru 0-3 luni :D Poate trec si eu maine pe la Z si MiniBlue :)) Mai am de cumparat niste costumase cu pantalonasi si manusi. Si sotul nu are voie sa comenteze :D

Si clar, m-am hotarat - iau carucior VeneziaMT sau Uno de la PegPerego. Astept targul poate au mai multe culori - la Happybaby au zis ca nu au decat o culoare. Sunt curioasa daca o sa fie reduceri acolo... Insa eu sper ca macar o sa aiba mai multe culori

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor!

si week-end placut!

elteka, e minunat bebelusul tau, frumos foc, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

buna venit noilor fete, sarcini usoare si bebei sanatosi.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ella_74, Ankaa, bine ati venit printre noi!

Ionice, mie medicul de familie mi-a transmis sa o vizitez pentru vaccinul antitetanos! In jurul saptamanii 31. Clar in luna a 7-a! Cica e o practica normala pentru prima sarcina!

Dianalaura ... apropos de rugamintea mea ... demersuri dupa nastere ... poate sunt interesate si alte burtici ... am gasit la link-ul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94230

O seara placuta tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 30+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

poohy mai e un happybaby pe decebal? cam pe unde e? acolo nu am ajuns... 100 mil o mobila de bebe?! imens... e fain si venezia de la peg-perego.

Andreea 25+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

HappyBaby nu e pe Decebal... M-am dus eu din cauza singurului meu neuron in deriva - confundand cu Basarabia si tot gandindu-ma la show-room-ul din piata Alba Iulia (pe care l-am gasit saptamana trecuta cu un mare lacat pe usa si unde nu era afisat programul) :)))) Si am vazut o sigla mare cu CAM si alte articole de bebei. Asa ca am intrat.

(aici sunt trecute toate magazinele HappyBaby - http://www.happybaby.ro/magazine.htm)

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

MII DE MULTUMIRI FETELOR.
ancaz sau poohy Am facut scan dupa actele doveditoare ca urmez un tratament cu clexane dar sunt in format pdf. si nu le pot posta.Fiindca aveai mesenger ti le-am trimes tie poate ma poti ajuta sa le postezi tu cumva.
Dupa cum stiti eu nu am net acasa asa ca nu mai pot sta mult si nu e nici una dintre voi aici sa mai putem vorbi.

DANNA

Mergi la inceput

Scuze nu eram la calc si nu a functionat transferul :(
Poti sa le trimiti pe adresa mai_iunie2007@yahoo.com?

Sper ca si tu si bebeul sunteti bine Multa sanatate in continuare

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Noapte buna, fetele si burticile! Maine sa aveti o duminica minunata! Sper sa fie vreme buna, caci poftesc un gratar! Am mai vazut si alte pofticioase pe aici ...

Pupici!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 30+, Teodora

Mergi la inceput