*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (43)
Raspunsuri - Pagina 12
andradap spune:
Gata... m-am intors din oras...Al meu s-a bagat direct la somn ca miane pleaca in delegatie la GALATI...
Alyna24
, da... trag de el si mergem ca deh doar nu oi iesi mereu fara el... ![]()
Dideip
..sincera sa fiu nu am apucat a-l vad inca pe tata de cand am aflat... Si probabil ca-l voi vedea abia duminica... Nu de alta dar ai mei pleaca de maine acolo...si eu cu sotul si sora mergem abia duminica.... Stiu doar ca e trist pentru ca l-a iubit mult! Mersi pentru incurajari!
Dianalaura
sper ca pana la urma cand iti amintesti de bunica ta sa-ti apara un zambet pe buze.... gandindu-te la clipele frumoase petrecute impreuna si nu la faptul ca nu mai este 
Monicoasa... multumesc 
FlorentinaRoman
, prefer sa nu plang... ca daca o fac e cu hohote si cu incordari mari.... Stiu asta pt. ca asa am reactionat dupa ce am inchis telefonul ... azi cand m-a anuntat mama...
Iuliabraila, Pauly, Sobi, Arcadia, Motannel multumesc pentru gandurile voastre
!
VA pupic...NOAPTE BUNA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
ella_74 spune:
buna fetelor,
va citesc de ceva timp dar n-am scris aici pana acum; sunt si eu o burtica de mai, UM 2.08.2006, DPN 9 mai, programare cezariana 2 mai, bebe baietel, nasc la CMU-Elias cu dr. Radoi Cristian.
Fiindca de cateva saptamani stau aproape numai in pat din cauza de contractii dese, am timp mai mult sa va citesc; pot doar sa constat ca aveti ritm nu gluma...sa nu-l schimbati![]()
ella
32+
ella_74 spune:
si fiindca eu nu dorm decat spre dimineatza din cauza de insomnie ,contractii, bebe se joaca si alte "avantaje" ale sarcinii, sa raspund Florinei si lui Carrie:
Florina,
dr. de familie ti-a zis bine, concediu medical atat poate sa-ti dea lunar, 15 zile, insa daca optezi pentru medical vei lua 75% din salariu; nu stiu daca e relevant pentru tine.
Carrie
Art. 66, alin.1 si 2 din CCMNN 2007 : salariata care se afla in concediul de maternitate are dreptul de a beneficia pe o anumita perioada ( de cel putin 6 saptamani) de o compensare care va consta in diferenta dintre salariul de baza avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
andradap spune:
Ella_74, BINE-AI VENIT!
Sarcina usoara in continuare... si BEBE sanatos!!!
PS: Te-am trecut in listutza!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
32+ cu
Antonio
andradap spune:
Aaah.... NEATZA FETELOR!!! ![]()
KAAAAAAAAAAAAY!!! Zi mersi ca nu te-am sunat azi-noapte cand am ajuns... vazand ca nu ai scris nimik de analizele si investigatiile de ieri!!!!
Cum a iesit GLICEMIA? Ac. uric? Dar proteinuria? Ai rezultatele???
Hai mai scrie si tu cate ceva!!! Plssss... makr un mesaj pe zi... ca sa stii ca efortul asta nu e contraindicat!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
32+ cu
Antonio
andradap spune:
Mai fetelor...dar voi sambata dormiti pana tarziu??? ![]()
N-am si eu cu cine barfi? 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
32+ cu
Antonio
chris27 spune:
Andrada,eu m-am trezit!Condoleante pt.pierderea bunicului tau...Ai reusit sa dormi azi-noapte,macar putin?Nu uita ca noi suntem toate alaturide tine!...
andradap spune:
Chris27, mersi mult! 
Am dormit... cum sa nu... dar eu asa dorm de obicei.... Adik putin... Si de dimineata a plecat si sotul in delegatie si nu am mai putut dormi ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
32+ cu
Antonio
chris27 spune:
La noi e tare frumos afara...Maiine sper sa iesim putin la iarba verde,cu discul si cu gratarul...Poate o sa culeg niste urzici,stiu ca sunt tare sanatoase(au mult fier)...Vi