Familia cu 11 copii la Super Nanny!!!
Raspunsuri - Pagina 7
anky spune:
quote:
Originally posted by irina.c.quote:
Originally posted by anky
Eu am spus ca: faptul in sine de ati trai viata dupa biblie este o prostie, nu ca oamenii aceeia ar fi prosti.Citeste mai bine ce am scris si pe urma sari la atac.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
si cei care traiesc dupa o "prostie" cum sunt in viziunea ta,destepti?Un om destept care traieste dupa o "prostie"-nu vezi nici o contradictie aici?
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
14 suflete in 3 camere nu este deloc normal,este clar ca biblia sta in fata gindirii.In primul rind este o totala lipsa de respect fata de proprii lor copii.Daca vrei sa dai in continuare cu rosii,n-ai decit doar....gradina e mare
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
dodo spune:
Sincera sa fiu, ma asteptam ca fetele sa spuna mai degraba: uite, mi-a ramas de la copil un patutz, etc, poate au nevoie de ceva, decit sa citesc comentarii de genul celor citate de mine mai sus...Aici e o practica obisnuita ca, daca-ti prisoseste ceva sau nu-ti mai e de folos dar e utilizabil un lucru, sa depui pachete la punctele de colectare deschise de diferite confesiuni religioase. Am pus si noi la o biserica evanghelica din apropiere si am vazut si indieni, chinezi, asa ca nu conteaza "culoarea" cultului de care apartii, omenia are acelasi inteles oriunde-n lume..
XIO spune:
Eu ma revolt dintr-un singur motiv:14 pers. in 3 camere.
Numai trai decent nu e cel putin din punctul asta de vedere.
Witchie spune:
Aceasta discutie era despre o emisiune TV nu despre religia mea mai buna decat a ta si credinta mea mai mare decat a ei. Hannen, te rog nu mai agita spiritele, aici nu era vorba nici despre ortodocsi vs pocaiti nici despre musulmani vs restul lumii. Traim in secolul 21, contraceptia este o alegere personala ca si confesiunea pe care o marturisesti. Contraceptia se poate realiza nu doar cu sterilet sau pilule ci si cu vaccinuri sau si mai simplu, prin abstinenta.
Religia nu are nici o legatura cu acesti 11 copii in 3 camere si inca unul pe drum. Indiferent din ce motive au facut 12 copii nu e locul nostru sa ii judecam. Eu nu am vazut emisiunea cu pricina dar m-ar fi interesat cum se organizeaza o astfel de familie si daca functioneaza.
Va rog daca se poate sa continuati discutiile la subiect, daca nu, topicul acesta va fi inchis.
Va multumesc pentru intelegere.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
irina.c. spune:
quote:ei nu se organizau in nici un fel,mi s-a parut un haos in casa aiaIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Witchie
[Eu nu am vazut emisiunea cu pricina dar m-ar fi interesat cum se
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
si bb din burtica
Serafim Rose
dodo spune:
Hannen, tu stii pilda aia cu doi ciini care se ciorovaiau pe-un os si-n momentul cind apare al treilea, cei doi se coalizeaza impotriva lui, chiar daca dupa aceea reiau ciorovaiala?? Cam asa e pe-aici, nu toata lumea e agreeata sa posteze, decit la anumite forumuri, asa ca intoarce-te si poveste-le fetelor despre pampersi si altele, e mai cuminte si oricum iti tocesti degeaba degetele
ruxij spune:
quote:
Originally posted by hannenquote:
Originally posted by Marina
hannen, la dat cu parerea suntem buni cu totii, imi pot da cu parerea despre religie 20 de pagini fara sa spun nimic...la fel cum putem interpreta orice carte sfanta dupa cum dorim, dar asta nu inseamna ca am inteles mesajul.
As vrea doar sa vad paragraful in care zice ca mijloacele de contraceptie sunt interzise.
Marina
eu tocmai ti-am dat un pasaj unde scrie clar parerea ortodoxiei despre pilulesi despre sterilet.
Acum intreaba fetele care stiu mai multe in ale ortodoxiei,eu din ce am citit pe aici asta am inteles,ca mijloacele contraceptive sunt interzise.
Cade ca nuca in perete ca un ortodox sa riza de altii ca n-au voie sa se protejeze,ca parca el are.N`are da`l duare in cot,parerea mea.
Gata,am terminat pe aici.
Eu cred ca nu e vorba de dispret la adresa unora carora religia nu le da voie sa se protejeze. Ci mai degraba de mirare la adresa unora care sunt suficient de fanatici ca sa faca fix ce le zice biserica, nu conteaza consecintele. Nici biserica ortodoxa nu da voie, intr-adevar, dar eu una n-am vazut prea multi preoti cu 12 copii, ci au si eu unul-doi ca toata lumea. Cred ca in toate trebuie sa existe masura si tot ce spune biserica, chiar daca aberant, nu trebuie sa ne conduca vietile.
Personal dezaprob "turnatul de copii cu nemiluita". Consider ca e o dovada de iresponsabilitate. Dar fiecare face ce doreste.
hannen spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Aceasta discutie era despre o emisiune TV nu despre religia mea mai buna decat a ta si credinta mea mai mare decat a ei. Hannen, te rog nu mai agita spiritele, aici nu era vorba nici despre ortodocsi vs pocaiti nici despre musulmani vs restul lumii. Traim in secolul 21, contraceptia este o alegere personala ca si confesiunea pe care o marturisesti. Contraceptia se poate realiza nu doar cu sterilet sau pilule ci si cu vaccinuri sau si mai simplu, prin abstinenta.
Religia nu are nici o legatura cu acesti 11 copii in 3 camere si inca unul pe drum. Indiferent din ce motive au facut 12 copii nu e locul nostru sa ii judecam. Eu nu am vazut emisiunea cu pricina dar m-ar fi interesat cum se organizeaza o astfel de familie si daca functioneaza.
Va rog daca se poate sa continuati discutiile la subiect, daca nu, topicul acesta va fi inchis.
Va multumesc pentru intelegere.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
Si poti sa-mi detaliezi unde exact am vorbit io despre religii?A mea-i mai buna ,sau a mea vs a altora?
Eu atit am intrebat ,de ce au aerul asta batjocoritor si se minuneaza atit ca`s pocaiti si n-au voie sa se protejeze.Dar ele au?adica ortodoxii,ca aici ei is majoritari.
Plus ca stiu dezgustul majoritatii fata de femeile cu batic dar in acelasi timp suportul ,intelegea si admiratia pt. gay&whaterevershi.
irina.c. spune:
quote:faptul ca urmezi ceea ce biserica sau religia ta cere nu inseamna ca esti fanatic,ci ca ai niste convingeri suficient de puternice incat sa le traiesti fara sa iti pese de ceea ce cred altii.Atunci cand consideri ca biserica/religia nu trebuie sa iti conduca viata ,inseamna ca de fapt nu apartii cu adevarat acelei biserici/religii.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by ruxijquote:Eu cred ca nu e vorba de dispret la adresa unora carora religia nu le da voie sa se protejeze. Ci mai degraba de mirare la adresa unora care sunt suficient de fanatici ca sa faca fix ce le zice biserica, nu conteaza consecintele. Nici biserica ortodoxa nu da voie, intr-adevar, dar eu una n-am vazut prea multi preoti cu 12 copii, ci au si eu unul-doi ca toata lumea. Cred ca in toate trebuie sa existe masura si tot ce spune biserica, chiar daca aberant, nu trebuie sa ne conduca vietile.Personal dezaprob "turnatul de copii cu nemiluita". Consider ca e o dovada de iresponsabilitate. Dar fiecare face ce doreste.
Originally posted by hannenquote:eu tocmai ti-am dat un pasaj unde scrie clar parerea ortodoxiei despre pilulesi despre sterilet.
Originally posted by Marina
hannen, la dat cu parerea suntem buni cu totii, imi pot da cu parerea despre religie 20 de pagini fara sa spun nimic...la fel cum putem interpreta orice carte sfanta dupa cum dorim, dar asta nu inseamna ca am inteles mesajul.
As vrea doar sa vad paragraful in care zice ca mijloacele de contraceptie sunt interzise.
Marina
Acum intreaba fetele care stiu mai multe in ale ortodoxiei,eu din ce am citit pe aici asta am inteles,ca mijloacele contraceptive sunt interzise.
Cade ca nuca in perete ca un ortodox sa riza de altii ca n-au voie sa se protejeze,ca parca el are.N`are da`l duare in cot,parerea mea.
Gata,am terminat pe aici.
si bb din burtica
Serafim Rose