Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
ruxandra_sb spune:
Azi am cam intarziat in parc, asa ca conu era mort de foame si de somn... iar cand am aparut eu cu piuree-ul dai urlete.
Asa ca i-am indesat repejor niste lapte cu biberonul, iar apoi cu burtoiul calmat ne-am apucat de treaba. Adica sa ne jucam de-a mancatul de piuree, piuree care azi a fost si mai consistent ca i-am pus o masura de lapte praf si una de orez.
Intre timp a mai tras si-un caca, apoi schimbat si spalat l-am depus in pat. Nici pas n-a mai zis.. cred ca-i rupt. [sforr][sforr]
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ruxandra_sb spune:
Dianocica, pare rau. Da marti ajung sigur.
Carla, tare mi-a placut de barbatul tau.. "mergi draga sa-i faci biberonul ca mai are un pic si se duce ea sa si-l faca tu nu vezi!" 
Auras, f buna ideea cu slide-ul pe prima pagina.
Am aruncat o privire la frumoasele tale. Sa-ti traiasca! Ce par lung are Cristina-Ioana.
4 luni
Grigore
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by auras_v
ruxandra -felicitari ; spune-mi si mie,stiu ca s-a mai discutat , ce acte tb pt salariul bonus ; la vremea aia mi-am zis ca degeaba incerc ca nu primesc nimic de la serv, dar ai dreptate copilul care nu plinge nu primeste tzitzi asa ca o sa le fac o vizita
Auras, uite acest subiect te lamureste. Citindu-l am aflat despre salariul bonus si tot de aici m-am inspirat pt cerere. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62989&whichpage=1
Mirona, am primit un salariu brut pe unitate, care a fost impozitat ca un salariu obisnuit. Deci teoretic, un salariu net.
quote:
Originally posted by roxana_c
Ruxandra mama, ai ramas in urma, eu l-am luat de vreo luna. Si nici prin gand nu-mi trecea ca-l voi lua, dar am bagat totusi cererea , o cerere copiata de pe forum, nu mai stiu de unde, cu toate legile, articolele...etc
Roxana mama n-am ramas deloc in urma, da deloc
4 luni
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ruxandra_sb spune:
Miki
.
Dandusa sa sti ca eu una nu ma mai joc asa. Bine ca-i raspunzi doar Diei. Adica eu stau noaptea sa explic cum e cu cerealele astea si tu nu
, nu
, nu nimic. Asa nu se mai poateeeeeeeeee!! 

Mutumesc Bamboletta. Folosesti aceeasi tetina ca la lapte simplu? Cam cate cereale ii pui in biberon?
Multumim de vestile despre Ramsan. O asteptam cu drag!
4 luni
Grigore
a_deju spune:
gata, ma declar invinsa... e 4a zi de urlat in plimbari, nush ce sa mai fac.. din ce dormea dus si 5 ore daca stateam pe-afara, acu' dupa juma' de ora incepe circul.. daca-l iau la verticala si ma fac ca topai, e minunat, altfel nu merge...
aaa, si aia cu transpiratu' inainte de iesit, se poarta si la noi...
sunt moarta de oboseala numa' din ce-a urlat domnu' motan, ca doar de efortu' fizic depus in magnifica plimbare nu are cum sa fie vorba..
ma duc sa-i bag un tztatz in bot.
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Dandusa sa sti ca eu una nu ma mai joc asa. Bine ca-i raspunzi doar Diei. Adica eu stau noaptea sa explic cum e cu cerealele astea si tu nu, nu
, nu nimic. Asa nu se mai poateeeeeeeeee!!
![]()

,scumpa mea Ruxi...,nu te tzapara ...,te rooog,este vina lu' sotzu'ca aseara eu ma chinuiam sa raspund repede sa si el ma striga de mama focului din baie...,sa vin sa-l spal pe spate
Mi-au fost de maaaareee ajutor sfaturile tale,sarna'
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
ruxandra_sb spune:
Ah, ce-mi place omuletzul care face temenele!
Daca mai
imi mai scrii d-asta? ![]()
Grigore
dianocica spune:
ruxandra se vede ca le doarme grigore...of, si am si vrut sa sun cand am vazut ca nu dai nici un semn...da' lasa ca marti o facem...
nici nu stiu cu ce sa incep.hai sa ma laud...
scumpul pamantului astazi a stat in scoica...si eu pe langa el...a fost..de vis..mi am facut si o salata la care pofteam de vreo saptamana de cand mi a luat alex ingredientele dar a uitat esentialul, respectiv rosii si castraveti...
vestile semi bune sunt ca astazi am zis sa vad si eu la cate ore mai mananca piscotul ca demult nu l am mai cronometrat...[:d] ei bine? ala eu, ala eu? ne-am intors la 3 ore...
cu 7 mese...
de unde acum o sapt dormea toata noaptea si manca la 4-5h...
dar ii e o lene la masa...dupa primele 5 minute ii vine cheful de joaca...cine mai are chef de tzitzi...dar sa ne intoarcem la castraveti...astazi am iesit cu marsupiul, ca sa intru si in piata. fix 1,5ore afara. am VANATAI pe umeri...mama lui de marsupiu ...
pe geam il arunc...
apropo de tipetele lui eric: eu am zis azi sa l scot la verticala tocmai pt a evita aceleasi manifestari care sunt pricinuite, zic eu, de soare excesiv. booon. si acum pe seara, adica la5, cand era f obosit, zic sa-l scot in carucior, se foieste un pic, adoarme imediat. ei da...s-au dus vremurile alea...in casa si in lift a fost cum a fost dar cum am iesit....vampir am in casa!cum a dat de lumina...dai si foiesate-te...si suparare...l-am luat in brate-mai bine dar era cam subtire imbracat...in 5minute eram sus si in alte 5 adormit in brate. asa ca acum m-am razbunat
si l-am pus in carucior, 2 paturi si am deschis toate geamurile. na, sa-mi iau si eu portia de aer...
nu stiu ce e cu mine de v-am spus ditamai povestea da' asa bine e sa mai schimbi o vorba cu cineva...ca m-a luat logoreea de la vremea asta si n-am cu cine sa socializez...
fiti atente, primii bani pe care-i fac(aia mai multi, nu 8mil de la stat...) ii investesc intr-o sala de gimnastica/fitness/ce-vreti-voi pt mamici. nu tre sa aiba mare lucru in plus...o camarutza pt alaptat, si locuri pt scoici, savada si puii toata afacerea...eu m-as duce invartindu-ma daca ar exista asa ceva... hai ca acu' chiar tre' sa ma opresc ca termin capitolu' singura...

_
diana si david din 03.12.06
bamboletta spune:
Ne-am intors de la plimbare 
Ruxandra_sb-ii prepar asa cerealele: pun 150 ml apa 5 masuri de cereale cu lapte de la Humana cu banane,stii ca ziceam eu ca am luat un biberon de la chicco cu flux reglabil care curge singur?
acum il folosesc pe ala la cereale si papa f bine cu el 
cred ca o sa incepem si noi cu supica
daca vrei sa mai explici o data cu o faci?ca eu sunt cam 
A_deju-si noi am avut momente din astea pe afara acum s-a linistit dar tot nu doarme sta cu ochii pe tot ce misca ![]()
fug va nu vrea sa stea in patut ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
[limegreen]luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank"> Fulguleti nov-dec 2006

pt puiuti.