Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
carla2005 spune:
Mai fetelor sa va zic patanie azi noapte, m-am hotarat eu sa ii dau copilului biberonul de noapte abia cand se trezeste ea bine, si pe la 2 (ultimul biberon mancat la 8 seara) incepe goanga sa se foiasca, ii bag suzeta, peste 20minute iara, iara bag suzeta, pe la 3devine tot mai agitata, eu nimic rezist pe baricade (fi-mea are 8 mese pe zisi m-am gandit eu sa scot una de noapte), la 4 de ja copilu era pe burta se tara prin pat, la care barbatu-meu zice:"-mergi draga sa-i faci biberonul ca mai are un pic si se duce ea sa si-l faca tu nu vezi!" Cand ma uit goanga era in partea ailalta a patutului pe burta cu capul ridicat alerga o suzeta-dar nu a plans!I-am facut biberonul si in 3minute l-a halpanit cu strigaturi ziceai ca dau turcii! Am pus-o in pat si pe bezna aia ea incerca sa se uite la manute ca se trezise copilu! Am lasat-o acolo si dupa o ora cand m-am uitat la ea se intorsese pe dreapta si dormea! Azi a dormit pana la 8 ( se trezea la 6 deobicei) dar a avut noapte grea!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
Mirona spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
Fetelor am o intrebare
Am bagat adresa de yahoo photo in profil personal, dupa ce incarc sa-mi vada pozele din introdu mail si ma duc in vizualizare sa verific daca intra in photo ma baga in explorer.aveti idee de ce?Poate am gresit ceva...
Nicole Oana Cat
Oana - 1. apesi Introdu Email
2. tastezi cuvantul dorit - poze, pozele mele -etc.
3. ok
4. la url pt link - stergi mailto:
5. dai PASTE la link-ul din yahoo photos
6. ok
GATA
mai incearca o data.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
auras_v spune:
vin si eu cu o propunere nu putem pune un link la inceputul fiecarui capitol ,care sa ne trimita la slide-ul facut de florentina,pt ca as fi vrut sa-l revad si tb sa caut in urma ,asta daca nu deranjeaza pa nimeni ca la cite discutii au fost chiar n-as vrea sa dau nastere altora
AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
auras_v spune:
am adaugat si citeva poze cu ancuta ,sper sa se vada
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
ruxandra_sb spune:
..ca tot uit sa va zic de cateva zile:
Am luat salariul bonus!
Simplu, elegant, fara comentarii.
Deci => dati-i bataie si cereti-va drepturile!
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
doradora spune:
ei, hai, lamuriti-ma si pe mine, ca sunt idioata cu diploma!
hai sa incerc cele 3 lingurite de suc de morcovi cu tetina tuguiata, de formare, de la avent. pana aici ok. dar problema e ca nu curge nimic. are o chestie transparenta pe dos, ca o shaiba mai mare, pe care, daca o pozitionez invers, curge ca la balamuc. sa inteleg ca asta e fluxul normal? ca altfel nu curge nimic...asa e, sau sunt batuta rau de tot in cap?
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Mirona spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
..ca tot uit sa va zic de cateva zile:
Am luat salariul bonus!
Simplu, elegant, fara comentarii.
Deci => dati-i bataie si cereti-va drepturile!
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
BRAVO!
ai luat brutul sau netul?
ca mie a binevoit sa-mi dea in noiembrie juma din net si a ramas ca-mi da in decembrie inca o jumatate. Cum ati vazut voi cealalta jumatate - asa am vazut-o si eu.
Mi-a mai facut un cadou - sterilizatorul - ca s-a nimerit sa fie in masina cu o colega pe care am rugat-o sa mi-l cumpere din Germania - asa ca ce s-a gandit el - ii mai fac un mic cadou - 50 euroi - si uita ca mai tre sa-i dau ceva bani.
mama lui de sef.
Roxana bine ai revenit - mi-era dor de tine. si pe tine si pe Calinu - dar sa nu le uitam si pe fete. pe toti
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
anateo2004 spune:
chris,cana are sistem anti scurgere,nu curge decat cant trage copilul din ea.adica ii poti lasa cana copilului in mana si nu curge decat cand bea.cand ai umblat la supapa i-ai "dezactivat " sistemul.sper ca m-am facut inteleasa.
auras_v spune:
ruxandra -felicitari ; spune-mi si mie,stiu ca s-a mai discutat , ce acte tb pt salariul bonus ; la vremea aia mi-am zis ca degeaba incerc ca nu primesc nimic de la serv, dar ai dreptate copilul care nu plinge nu primeste tzitzi asa ca o sa le fac o vizita
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
dianocica spune:
uau,ruxandra, bem...
am reusit sa scriu un mesaj intreg data trecuta fara sa spun nimic...nu-i de ici de colo nici asta...
cris inca o data sunt complet depasita de situatie....ma si vad uitandu ma la o tetina d'aia ca la poarta noua...aoleu ce ne asteapta...br...acum vad ca a raspuns anateo.ce tare...multumim...
asizu m am tot gandit cum sa fac...sa nu crezi ca nu ti simtim lipsa, da' nici sa nu strig p'aici dupa tine...credeam ca ne am inteles ca putem sa ne suparam dar...noi de-aicea nu plecam...nu plecam acasa.... nu? hai, ia doi , da i repede pe gat, pune un fard, un creion, un rimel , ia oglinda, zambeste tare si povesteste ne ce gagica misto a ras la tine azi...vezi, mai invatam si noi de la donia....eu de suparare am tipat azi la alex-pe mess- ca nu ma intereaza cum stam cu banii, io vreau marsupiu bengos, ca asta se descoase si aluneca si copilu' nu mai vrea carutz decat daca nu e soare...l am zdruncinat bine, m am racorit, (el n a vazut mesajul, nu e la calc...sa vezi ce ma racoreste el dupa...) si am venit sa te strig....
miro nu pot sa cred ca inca n ai primit a doua jumatate...parca acum o suta de ani ne povesteai de prima...
_
diana si david din 03.12.06