Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna secta,
hai pupicei la toata lumea.Am reusit s ama mai eliberez si eu un pic.
Am citit in diagonala ca nu am timp destul.
Marchulinaaaa felicitari fataaaaa, ma bucur sincer pentru voi.Baietel deci .Bravoo.
Giova se distreaza Marco la cresa , ce bine.
Ali sarumana .
Maraki ai dreptate March zicea de bile la 250 mii dar sincer eu nu am vazut.
Deci doamna, cand ai ceva de trimis in Romania nu ma uita si pe mine cu bilele alea ca imi plac de mor.Sar'mana boierule.

Am fost cu Andrei la dr dimineata .E mai bine dar continuam cu antibioticul pana marti .In rest mai tuseste dar mult mai rar si nu asa din tot plamanul.Mi-a dat voie sa-l scot si afara ceea ce voi face ca vad ca e f frumos afara .
In rest vesti noi azi a fost Andreea sora-mea la dr si a programat-o pentru cezariana pentru joia viitoare asta daca nu se intampal ceva intre timp , deci fetelor nu pot sa va spun in cuvinte ce emotionata sunt.Nici cand am nascut eu nu m-am simtit asa , o sa am o nepoticaaa curand.
pupiciei tuturor incerc sa mai revin cu vesti.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Test,
am scos fulguletii de la semnatura ca a venit primavaraa.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

I-am luat Dianei febra si ... 39,5 in funduletz Si era calda doar la corp si un pic la cap.La maini si picioare deloc calda,nici nu mi-a trecut prin cap ca are asa febra! Avea muci la greu,dar azidimineatza i-a luat Ghitza temperatura si nu avea decat 36 cu ceva. A dormit vreo ora mai devreme ,dar tot cu treziri ca se ineca cu mucii
I-am pus novocalmin jumate ... de trei ori ca se tot kk-rea dupa aia si i-am dat sirop nurofen. De impachetat nu am mai impachetat-o ,sper sa ii scada doar de la medicamente.
Am sunat pediatra ,i-am zis ce si cum,m-a intrebat daca tuseste - i-am zis ca nu si ... cica sa ii dau ... augumentin daca are asa febra mare Pai fara sa o controleze,fara nimic exact ca data trecuta Nici nu stiu ce sa fac acum. Am acasa doar amoxicilina si eritromicina - tot de ea prescrise mai demult,dar nefolosite si inca in termen. Am zis ca mai astept un pic cu antibioticul,si sa ii dau doar daca nu scade febra ... nu hop,cum face febra 39 sa sar dupa 5 ,minute cu antibioticul!
Colac peste pupaza trebuie sa plec peste vreo ora,la ala cu mobila de dormitor sa aleg materialul etc. ,dar vine mami la Diana.
Si ma gandesc daca mai are rost sa o chem pe capiata aia sa o consulte ... ca parca vad ca face ca si data trecuta ... n-are nimic dar da-i cu augumentin
Oricum o fi de la gat,mai ales ca acum are si muci ... ca de la maselele ce-i ies acum nu cred sa faca asa febra mare.
Ea a fost cam maraita,mai ales pana s-a culcat,dar cred ca de la somn,iar acum dupa de la nervi; bagat picaturi,scos mucii cu aspirator,bagat supozitor etc. In rest e vorbareatza si vesela,dar se vede ca are ceva febra ca e cam rosie la fatza .
Asta imi mai lipsea,asta pentru ca am zis ca WE asta ma pun si lucrez en gros,acum uite ce spor oi avea Iar s-a kk-rit un pic .

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Moni 39,5? Bey e destul de mare temperatura.Nu ziceai tu c ai fost la un pediatru bun ? De ce nu ii dai un tel? daca are infectie in gat trebuie antibiotic.

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ACINA pai nu stiu cat de bun a fost si ala,ca dupa ce cca i-am dat 80RON pentru consultatie nu s-a adeverit nimic din ce a zis : ca va avea muci,ca va tusi etc. - el zicea ca are pneumonie interstitiala parca asa ii zicea - si rosu in gat.Si ca dupa ce isi face efectul antibioticul apar alea.N-a aparut nimic
Pediatra asta zicea doar de rosu in gat si ca asa-s virozele astea - ca in afara de febra n-avea nimic. Pare mai plauzibil,mai ales ca febra s-a oprit si gata,nici urma de muci sau alte cele atunci.
Asa ca m-am lamurit si cu particularul .
Acum am sunat iar pediatra si am intrebat-o daca astea nu-s bune -adica ce am acasa eritromicina si amoxicilia si i-am zis ca de augumentin i-a trecut greu data trecuta,abia dupa o saptamana.A zis ca amoxicilina e tot augumentin,asa ca mai bine sa ii dau eritromicina si sa o sun,ca daca e mai rau maine vine sa o vada.Dupa voce si ea era racita cobza
Eu astept pana diseara sa vad cum evolueaza febra si numai dupa aia ii dau.Acum chiar are nas infundat/sau muci care curg,dar de papat papa , nu ca data trecuta. A si baut 2 bibe de cate 150 ml cu suc acum ,ca i-am data sa se hidrateze ...
Ea e ok,se joaca,vorbeste si canta...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Moni da nasol cu dr ala particular.Dupa ce i-ai dat si o gramada de bani pe consultatie...
Tu stii mai bine.
Eu lui Andrei i-am dat degeaba augmentin ca mi-a facut febra dupa 5 zile de cand il lua.
Macar bine ca papa strumfa.
Pupicei.
sanatate Diei.

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Mersi!
Acum 20 de minute avea 38,5 in funduletz,deci scazuse cat de cat.
Rupe reviste si striga p-aci de zor "aaa dla gtaaaaat aulllaaaa addadadaaaa ...cacaaca ...." si tot asa nici nu zici ca ar avea urma de febra
Merg sa ma echipez,ca trebuie sa plec,intru mai diseara.

Iar puuute Nu-i adevarat A patra oara intr- ora , dar tot cate putin ,normal si puturoooos ... Maraki sper ca nu halesti
Am plecat

Mergi la inceput

O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice: ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta.

Sotia entuziasmata exclama:
"Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu!!!" si imediat dupa ce zana a atins-o cu bagheta magica apar doua bilete de avion.

Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice:
"Atmosfera asta e foarte romantica dar am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine".

Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta asa ca zana il multumeste, il atinge cu bagheta magica si pac!!! Sotul devine de 90 de ani!!!!

Morala: toti barbatii sunt niste nenorociti, dar zanele sunt femei...

Mergi la inceput

Vad ca a inceput We si nui nimeni p-aci.
Diana nu are acum deloc febra (acvea 36,9),a papat cate ceva si boscorodeste si striga la greu
In curand o si culcam ca a dormit cam putin. O sa ii dau numai un supozitor de paracetamol preventiv.Sper sa nu mai faca febra,daca mai face ii dau sirop nurofen. Nasul curge ca de la robinet,mai nasol e ca daca se infunda iar la noapte,iar dormim pe bucati O sa ii pun iar picaturi d-alea negre sa nu ii fie infundat. dar e jale ,ce niste urlete a tras cand am vrut sa ii iau febra,nici nu am putut sa o tinem mami si cu mine Are o fortza .... si se zbate... pai ce-o sa faca daca ii da vreodata injectie ??? Nu vreau sa ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni eu la asa febra mare am trecut deja la antitermice alternativ! Nurofen si paracetamol supozitoare plus sosete apa cu otet. De ce sa astepti sa faca iar 39 + ??? E periculos la copii asa mici....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput