Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
CATA arati super Acum semeni un pic cu o cantareatza ,parca Cristian Spatar o chema,aia ce bantuia prin Italia. Sper ca n-o confund.
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica70 spune:
Cu febra asta am uitat sa va zic ca pe langa mobila de dormitor - care-o fi gata abia in 15-25 iunie si zugravit camera respectiva m-am hotarat sa renovez acum si baia.Daca-i bal ,bal sa fie
Asa ca dupa Pasti incepem operatiunea oferte de pret si da-i inainte frate cu demolatul p-aci
Trebuie sa schimbam gresia ,faianta si chiuveta ,ca vreau sau cu picior sau cu dulapior.
In 2003 cand am luat blocul pe credit,n-am mai renovat baia,doar am zugravit si am schimbat rezervorul wc,ca erau noi-noute "la cheie" si n-am avut parale decat pentru ... pus parchet ( ca era mocheta ),termopane,zugravit,gresie pe hol,schimbat usi,chiuveta la bucatarie ... ca era " la cheie romaneasca"
Au ramas gresia si faianta albe,pusa de ei, in baie si bucatarie.
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Am aparut si eu la calc. Tocmai mi-am descarcat pozele de aseara, dar nu am facut multe ca nu prea am avut dispozitia necesara. Nu a fost asha frumos cum ma asteptamsau poate starea mea de spirit nu era buna..
Merg si eu odata fara masina undeva cu gandul sa beau un cocktail si mi-a facut barmanul un cocktail...jumate cocktail, jumate gheatza
, am baut de 2 ori ca imi era sete si deja simteam ca incepe sa ma doara gatul. Deci nu a fost asha frumos ca acum 2 si 3 ani cand am mai fost, nici tipii nu au fost cine stie ce. Plus ca au venit doar 3 tipi, altadata veneau vreo 7-8
Azi dimineata la 8 la scoala, apoi acasa..afara nu am iesit ca e innorat. Maine daca e frumos sper sa mergem la Zoo.
Moni, imi pare rau ca Dia e bolnava. A avut febra mare..bine ca i-a mai scazut. La Dani ii scadea de la novocalmin, eu il puneam seara inainte de culcare si noaptea nu facea febra. la Dia.Cam tarziu iti face mobila de dormitor. De ce nu iti faci cu altul? Eu nu as putea asteptata atata. Cand mi s-a pus pata trebuie sa fie atunci. Si la Sandra i-am facut acum 3 ani si tipul avea comenzi si i-am spus ca daca nu mi-o face in 3 sapt fac cu alcineva si in 3 sapt am avut mobila.
Trebuie sa pui putin piciorul in prag la astia
Mira...sanatate multa Selinei Cum se simte acum?
Cata, iti sta foarte bine asha tunsa cu breton
Ingrid, novocalminul se da doar jumatate pt ca e doza dubla fatza de paracetamol, novocalminul e de 300 mg, iar paracetamolul de 150 mg. Asta e singurul motiv nu altul.
Toaca, tocanitza de soia e , am facut-o exact cum ne-am facut noua tocanitza de vitel dar nu se compara. Sandrei i-a placut ca i-am fiert si spaghete fara ou ca ea e moarta dupa spaghete
Snitele de soia am facut, le-am fiert in apa cu vegeta, le-am condimentat cu vegeta, le-am facut in ou si faina si au iesit
Giova..sa stapanesti sanatoasa perdeleleSi eu m-am plictisit de ale mele de la dormitor dar mai astept cu schimbatul pana ne mutam in camere lui Sandra cu dormitorul.
Ana_m, sorry dar eu nu pot tine post. Tin odata pe an in vinerea mare si cu asta basta. Prietenul nostru de familie care a fost in Barcelona acum 2 sapt mi-a spus ca a stat chiar in Barcelona, la 500 m de plaja si camera pt 2 pers a costat 60 euro. Apropo...intrebare...in Spania cum e? Daca merg cu 2 copii in camera si nu cer pat suplimentar ma pune sa platesc pt ei?
Maraki..ti s-a spart piscina ca ti-au laudat-o fetele prea mult
Denisa, La Multi Ani
Mirela, la tizul nostru.
Revin daca mai imi amintesc ceva
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loren@/loren@.jpg)
loren@ spune:
Hai mai Moni, taman Cristina Spatar?Sa=i treaca repede raceala Dianei, ca te cred ca o ustura nasul..Bia si acum, desi i-a trecut raceala, cam fonfaie...de fapt, sfoarie cind doarme!
Bianca pui poze sa vedem si noi marfa!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loren@/loren@.jpg)
loren@ spune:
Ingrid la 4 ore de la novocalmin i-am dat Biei panadol sau nurofen! Si eu i-am dat unul intreg!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Ingrid si voi cu febra? of mai dar ce-au patit spiridusii nostri? nora frumoasa si sa-i treaca febra.
Cata iti sta super bine. acum vei incepe si tu operatiunea intins parul, ca parca ti-e putin ondulat.
E mult un supozitor intreg.
Moni lasa ca noi suntem mutati proaspat si vom incepe santier: ne-am gandit sa punem usa si la living, asa ca vom face niste mizerie.
Bianca imi pare rau ca nu ti-a placut. dar vrem si noi poze!!!
Am venit acasa, nu am cumparat nimic din ce ne-am propus. am fost la un targ si vrem sa comandam pizza acasa.
Merg sa-i dau iaurtul lui Marco.
revin mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Biancas spune:
Giova...nu e bine sa iti intinzi parul. Odata la cateva luni nu e problema dar nu saptamanal ca se arde firul de par si se subtiaza. Asta mi-a spus o coafeza. Placa de intins parul e cum era ala de facut carlionti pe vremuri. Si eu am dinala dar nu il folosesc. I-am mai facut la Sandra parul, dar prefer bigudiurile care se pun in apa clocotita si apoi in cap. De ziua ei am facut-o creatza si i-a stat foarte bine.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Pe B1 TV e filmul Veronica.
Dani e
monica70 spune:
S-a trezit Diana ,rosie foc in obraji si cam balanganita,a luat urgent telecomanda si s-a suit pe coltzar sa se uite la Tv si sa butoneze
Am mers cu ea si a papat piureu facut din piept de pui cu morcovi si cartofi (spre surprinderea mea si-a bagat in gura singura ea vreo 5 linguritze Noi nu prea am lasat-o sa exerseze pe motive de facut mizerie
,dar azi a avut voie ca e bolnavioara.De obicei ii dadeam o linguritza si o farfurioara goala sa se joace,in timp ce ii dadeam sa pape.Azi am lasat-*o cu linguritza ei sa amestece prin piure si n-afacut mizerie
.A papat destul de bine ,vreo 10 linguritze date de mine,plus cat a lins pe a ei. Dupa aia a mai bagat si cateva linguri de supa .Si evident suc de grape+lamaie dupa
.
I-am luat acum si temperatura e 38,5 , asta dupa ce la 17 a luat supozitor paracetamol.Acum i-am dat sirop nurofen.
La noapte iar o fi jale in ritmul asta
Vad ca se uita la VERONICA pe B1 TV,dar tot vrea la mine in bratze si nu pot lucra nimic.Si am urgente
CATA sorry dar asa mi s-a parut: ochii negrii,parul blond,cam aceeasi freza ... dar arati mai bine ca ea evident
MONI de
![](images/user_woman.png)
irinatunza spune:
La multi ani Denisa !!!
Salutareeeeeeeeeeee!
Fetele din Bucuresti care au avut bouncer la bebei de unde le-ati cumparat ? Ca am o vecina in 7 luni si n-a gasit nicaieri in Iasi si nici in Bucuresti la Carrefour si altele.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav