La vara voi merge intr-o tabara de adolescenti. Ne-am tot gandit cum sa le umplem in mod constructiv/util si placut timpul (6 zile) petrecut acolo, astfel incat sa ramana si cu amintiri frumoase.
Parerile au fost impartite: unii sunt pentru hand craft la adolescenti, altii sunt impotriva (argumentand ca lucrul manual este doar pentru copii...)
Acum, eu cred ca adevarul e undeva la mijloc: normal ca nu poti sa le dai la adolescenti de decupat, colorat si lipit (ca la prescolari). Insa, daca venim cu ceva idei interesante, cu lucruri pe care ei le pot confectiona si lua apoi cu ei acasa, cu siguranta ca vor fi captivati.
Problema mea este urmatoarea: pana in 15 Aprilie (cand vom avea intalnirea pregatitoare pentru tabara) trebuie sa gasesc materiale si idei de hand craft pt. adolescenti.
Am mai postat candva o intrebare asemanatoare la un subiect care are chiar tema aceasta "hand craft" insa am urmarit cu sarguintza 20 de pagini, si alte 18 dupa, si se vorbeste numai de margele, bratari, coliere, cercei, etc. Bineinteles, intr-una din zilele de tabara vreau sa confectionam cu fetele accesorii de acest gen. Ok. Dar in celelalte zile? Dar cu baietii???
Nu e neaparat sa fi lucrat careva din voi cu adolescentii. Daca aveti idei de lucruri utile pe care le-ar putea face pentru ei (sau intr-o zi, sa lucreze la o macheta, ca si echipa...) va rooooogg sa imi scrieti.
De asemenea, daca stiti site-uri unde pot gasi asa ceva, sunt binevenite.
Multumesc mult!