Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mai fetelor... voi sunteti asa dragute si imi face o galerie de super-mega-mare efect.... dar eu ce ma fac daca va dezamagesc? Sper sa nu... Macar raman cu gandul ca v-am scos din barlog.

Daniela, ti-am trimis mesaj despre laparo. Iti tin pumnii sa nu mai ai nevoie!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Lauricaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Doamne ,ce bucurie!
Ma bucur mult c-ai rasarit pe-aici!

Teodora 10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Ralu scump, fii dragutza si fericeste-ne cu vestea buna, sa avem motiv de sarbatoare, intalneala...alea, alea...abia astept
Nici sa nu te gandesti la dezamagire. Nu ne-ai dezamagit niciodata, nu ai cum !!! Nu esti tu eroina noastra ?! Cine s-a urcat in masina la 3 ore de la anestezie si a tulit-o acasa ??? Esti o adevarata luptatoare si mereu pe baricade ! Toata admiratia...

Teo dragutza, aceeasi bucurie sa "vad" ca esti bine si uite ma uit la saptamani...Doamne, deja 10, maine 20 si poimaine...vine bbTeo.

Tuturor fetelor vechi si noi, multa bafta si noroc si sa ajungeti sa va traiti visele ! Zile fertile !

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor,
uite ca a venit seara si reusesc sa va scriu si eu din nou...
De data asta am o intrebare, poate reusiti sa ma ajutati: v-m spus ieri ca astept sa imi vina uratzii. Sunt foarte balonata, ma dor ovarele foarte rau si as manca non stop. Aseara am avut o scurgere care nu parea a fi neaparat CM, toata ziua de azi nu mi-a curs deloc si acum, spre seara, am din nou o scurgere rosiatica, maronie.
Ce ar putea fi? Voi ce credeti?!?! Nici nu stiu ce sa fac, daca asta inseamna CM, atunci maine ar trebui sa merg sa imi fac analizele date de Tutu, caci ar fi a 2-a zi... Dar daca nu este CM, atunci n-ar trebui sa ma duc... Voi ce ma sfatuiti?!!?!
Va pupik pe toate si astept un sfat!

Alexela

Mergi la inceput

Sfatul meu ar fi FA UN TEST!!! Urgent! Si daca e cu okishori (sunt semne destul de clare) repede Utrogestan si Magne B6! Tin pumnii. Mai gasesti deschis la farmacie!

Laura.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Zeno,
ce dragutza esti!!!! de la mine pt tine!

Nu vreau sa fac test... Am mai facut acum cateva luni vreo trei si a iesit doar o I si am fost foarte tristutza... Si nu mai vreau...
Dar tu sincer, crezi ca e posibil chiar si cu problema sotului, si cu lipsa ovulatiei mele, sa fie cu ochisori?!?!?!!? Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita...
Hai ca nu mai e mult pana se intoarce Tutu... Incerc sa am rabdare!
Dar ce fac?!?!? Ma duc sau nu la analize maine?!?!

Alexela

Mergi la inceput

Fetelor,am o veste beton:hotii care mi-au spart casa au fost prinsi!!!!Si ca sa fie surpriza maxima am reusit sa recuperam aproape toate bunurile furate,inclusiv colectia mea de parfumuri!!!!!!Pluteam cind am vazut si lucrusoarele noastre!

Teodora 10 +

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Teo!!! Asa mai da veste!!! Ma bucur foarte-foarte tare!!! Mai face si politia ceva in ziua de azi...
Alexela, stiu ca e neplacut sa vezi o liniuta, dar ma gandesc ca si mai neplacut ar fi sa fii insarcinata si sa nu stii si sa se intample cine stie ce, Doamne fereste! Eu zic sa mai stai maxim pana maine si daca tot nu vin sa faci un test ca sa stii cum stai si ce ai de facut! Sanatate!

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Alexela,Zeno stie ce spune:fa un test!!!!!!
Si crede-ma pe cuvint ca simptome identice cu ale tale am avut si eu in luna in care am ramas gravidutza!!!
Si bomboana de pe coliva,a fost confirmarea echografica a faptului ca in luna respectiva nu ovulez:nema foliculi in z 10!Si sa-ti mai spun ca si sotul avea astenoteratozoospermie cu necrospermie?
Cam dezamagitoare conditiile in care noi am reusit,o dovada in plus ca se poate!!!!!

Teodora 10 +

Mergi la inceput

Zenobia,
probabil ca asa o sa fac. Problema e: daca sunt insarcinata si ma duc, totusi, la analize, se poate intampla ceva rau?
Sau sa nu ma duc, avand in vedere ca nu stiu daca e CM?!?! Cred ca o sa merg si o sa le fac doar pe cele care nu sunt legate de Z2...
Sanatate si bafta si tie!
Pupicei!

Alexela

Mergi la inceput