Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Iyoana supertare ai fost!!!!!!!!!!!!Cat de rapid ai adunat toata istorioara noastra. Bravo!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Vali imipare nespus de rau cand vad prin cate ai trecut situ!Dar daca esti pe forum inseamna ca esit cel putin cu moralul bine, nu?Ca asta inseamna ca speri, ca noi toate!
Multumesc pentru sustinere, dar n-o merit inca!Am reusit nu demult sa ma la de tot...3 zile intregiDupa care nu am mai putut.Mi-era efectiv rau.Dar tot e bine ca am schimbat clasicul Kent, cu Pall Mall superslim, mai putin toxic cantitatic si e light.Dar intra mult, mi-e si rusine sa spun.Chiar si un pac.Depinde cat e ziua de lunga si ce am de facut,daca ma plictisesc -fumez,daca sunt nervoasa-fumez,daca ma conversez-fumez...
Multumesc mult pentru raspunsuri, cand voi face un pas semnificativ fi sigura ca voi apela cu nerusinare la suportul tau!Pana atunci tine-te tare ca faci foarte bine ce faci!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetele mele tabagiste, sa stiti ca nu e dracul chiar asa de negru, si mai ales cand motivatia e puternica asa ca a noastra. eu m-am lasat un an jumate, pur si simplu, fiindca nu mai vroiam ca starea mea de bine sa depinda de o apucatura asa de... penibila pana la urma. ce-i aia sa nu-ti intre cafeaua fara tigara, sau sa nu-ti priasca masa, sexul, conversatia cu o prietena?...in fine, nu a fost asa de rau. dupa prima luna, in care ce-i drept am evitat iesitul la cafea si prin cluburi( dar totusi nu era usor fiind in plina sesiune, stim cu totii cat se fumeaza inainte de un examen), aproape nu mai simteam deloc nevoia. iar cu kg in plus, eu am luat vreo 2-3 in primele 2 luni pe care le-am dat jos dupa aceea fara mare efort, mergand la sala de 2 ori pe saptamana. oricum, am convingerea ca numai miscarea rezolva problemele de silueta, mult mai bine decat infometare, anemiere, etc.
nefercirea e ca dupa un an jumate de abstinenta, l-am intalnit pe sotzu, si s-a dus naibii munca mea. de atunci in coace fumez iar ca o serpoaica, m-am mai lasat in noiembrie anul trecut, o luna de zile, pana la primul test negativ....asta e de fapt marea problema, ca suntem prea stresate de bebele asta, normal ca nu vine, cine isi doreste o mama stresata?
oricum, de putut se poate. e mai greu cand consortul fumeaza, dar daca ii limitati spatiul unde are voie sa o faca- la balcon de exemplu, nu mai e asa de rau.
Kora fata, au raspuns la telefon de la ids, am facut programare pt miercuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

lucialu, te inteleg perfect, eu vad cat imi e de greu, dar ma rog la DD sa-mi ajute, sa reusesc....e greu si pt ca nu se mai gaseste Nicorette sub nicio forma, guma sau plasturi, asa ca totul depinde doar de mine.Am trecut prin f. multe in ultima vreme, unele dintre fete stiu, altele nu, si am hotarat sa schimb mai multe lucruri in viata mea.Lasatul de fumat e doar o bucatica dintr-un intreg...

Iyoana, iubita, dar azi ai fost ca. Felicitari pentru rabdare!

Kora

Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

toate tutunicile.
Iyoanafata harnicuta. Citesc zilnic maximile tale.
Ioanatugs ma bucur k ai aflat care era cauza,acum ai verde pt .
Alexia imi pare rau pt z1.Iti dau un si o ,k sa-ti treaca un pic din suparare.
La mine e z5, cm din luna asta a fost mai ciudat,fara intepaturi la ovare sau sani umflati si m-a tinut 2 zile,fata de 4-5 zile cat am normal. Poate luna asta a fost 2 zile si luna urmatoare nu va mai veni deloc (vrabia malai viseaza,nu?).
Eu nu am timp sa intru ziua sa va citesc,dar in fiecare seara recuperez cu cititul.
Imi sunteti foarte dragi.Ma bucur k existati.
Mai revin in seara asta sa vad dak mai postati ceva.Acum ma duc fuguta sa fac ceva rapid de ,k nu prea am mancat mai nimic toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Am vazut k vreti sa va lasati de fumat si cafea.Va felicit si va doresc sa aveti fffff multa vointa sa realizati acest lucru.
Eu nu am fumat niciodata si nu beau cafea, dar am inteles de la alte persoane din jur k este foarte greu sa te lasi.
Felicitari Vali_delide pt cele 8 kg pierdute . Iti admir vointa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Vali, exista la farmacie niste tigari medicinale care ajuta la lasatul de fumat. Sunt din nu stiu ce ierburi aromate si sunt atat de nashpa, incat dupa o saptamana de fumat te lasi fara probleme. Mama mea le-a primit din Franta, asa ca nu stiu sa iti spun exact unde se gasesc, insa stiu ca sunt. Din pacate, nu imi mai amintesc nici numele

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

tigarile de care zice Zenobia se gasesc la mai toate farmaciile, am primit si eu cadou un pachet de la sotzu, de ziua mea, ca tocmai ma lasasem si sa nu fiu deprimata. ce pot sa spun, nici o singura tigara nu am reusit sa fumez mai bine inspiram un foc de iarba uscata, cred ca mirosea mai placut. mi se pare oricum un remediu prost, intrucat gestul in sine( de a tine tigara in mana/gura, de a aprinde o tigara) are o mare importanta in ce inseamna actul fumatului. asa ca daca tot va lasati, sfatul meu e sa va lasati de tot, sau cu plasturi, e ceva cam scump, dar se zice ca merita. cumnatul meu le-a folosit cu succes, eu nu-i dadeam vreo sansa, si are deja ani buni de cand nu s-a mai apucat.
acestea fiind zise, ma duc sa bag o tigara. am termen pana miercuri cand fac laparo, asa ca acum bag la greu

Mergi la inceput

si inca ceva legat de tigarile minune...mirosul degajat este identic cu cel al unei tigari cu altfel de iarba
poveste de la o pritene care a auzit de la o alta prietena(deci nu stiu cat e de adevarat, dar nu vad de ce nu ar fi posibil) intr-un bar, pe un cuplu care consuma aceste tigari "medicinale" bodyguard-ul l-a invitat sa paraseasca localul pe motiv de consum de substante ilegale.
asa ca aveti de grija, poate treziti suspiciuni pe la birou, in fata colegilor si sefilor mai ales

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Vali eu acum voi incerca sa citesc tot din urma,sa fac cunostinta cu toate fetele!Asa imi va fi mai usor sa vorbesc cu voi, aceeasi limba.Iyoana a aruncat para malaiata in gura natafletiei de mine!
Si iti doresc din suflet sa-ti reuseasca tot ceea ce ti-ai propus!!!
Asa m-am reapucat de fumat, cu tigarile alea pentru lasat.Am aruncat banii in vant!Sunt persoane care au reusit,la mine nici o sansa.Gestul este cu adevarat o parte a dependentei.
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput