Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mihaela, astept mielul de Paste!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Zeno, mai am ceva de asteptat ca sunt abia z18, asa ca pe saptamana viitoare stiu daca e alba sau neagra.
Alexia asa te vreau, optimista!! Eu iti doresc ca azi sa fie ultima z1 din urmatoarele..........9-10 luni (stii tu, 20.01.).
Pupici si cat mai multi bebei sagetatori!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

am inteles valentina. eu am reusit sa ma las de fumat, si cafeaua am inlocuit-o cu mare succes cu cea decofeinizata. insa nici eu nu am reusit sa il fac pe sotul meu sa se lase de fumat, desi si pentru noi era o mare problema ca amandoua (si fumatul si cafeaua) fac rau gigeilor. el inlocuise cafeaua de dimineata cu una decofeinizata si mai bea una normala la pranz la serviciu. si tigarile le-a mai rarit, macar fumeaza kent 1 (de la marlboro lights)

Aylin, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mamidevladut, stiam ca nu esti graviduta, dar poate trag a bine, nu?

Chiar m-am gandit eu, cand o sa am timp, sa iau paginile forumului la rascolit si sa gasesc prima editie a acestui subiect.
Ma bucur cand vad ca fetele mai vechi scriu, este important, pentru noi, novicele, sa invatam din experientele voastre.
Mult succes tuturor!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

SALUTARE!Am si eu o intrebare,dr. Iosub,face ecografie si da si tratament daca e cazul, sau cu rezultatul te duci la dr. T.????
Cum v-am mai scris, eu am facut laparo la dr.T.,recent,sunt pe drumul cel bun,dar am noduli la sani,i-am spus dl.dr.T si mi-a zis sa merg la eco,la dr. Iosub, ceea ce n-am inteles este daca fac programare la amandoi doctorii in aceiasi zi(cab. lui Iosub este lana dr.T);la unul fac eco,iar celalalt imi da si tratament????
Kora,te rog sa ma treci si pe mine pe listuta...
VA PUP PE TOATE SI VA URMARESC!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

Hai ca m-am vazut pe listuta,sunt cam chioara azi,cred ca de la norul asta!Multam fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

fetele, iar...tzop si eu

dar voi de ce vreti sa va lasati de cafea? din cauza cofeinei?

Aylin, 18+

1. in primul rand pentru bebe, desi mai are de asteptat saracul...De fapt, nu ca ar face rau in sarcina, pentru ca am inteles ca nu ar face asa rau daca e consumata cu moderatie. Ci pentru ca eram dependenta de , dar dependenta si senzatiile (tremurat, deshidratare, rau, nervi etc...) pe care le-am avut cele 3 sapt dupa ce m-am lasat am vrut sa le traiesc doar eu si nu si bebelusul meu. Dar pana vine el, mi se vor lungi urechile dupa cafeluta...

2. in al doilea rand, ca draguta de cafea se ducea fix si direct pe gastrita mea cea cronica si frumoasa si imi face pantecul mai umflat decat o minge de baschet. Asa ca...mai bine lasa!

3. in al treilea rand, i-am facut pe plac sotului meu, care ma "pazea" in timpul crizelor mele de gastrita...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Salutare!
Si eu sunt mai optimista azi!! Ieri la eco, ziua 12, endometru 10 si folicul ovar stang = 20, adica ”perfect” dupa spusele dr-ei. Asta inseamna ca tratamentul lui A nu mi-a facut nici un rau.....desi intrasem la banuieli in ultima vreme.
toate fetele, noi si vechi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

iyoana, si cafeaua decofeinizata ar face la fel de rau? ca eu de aia intrebam. nu ati putea sa le inlocuiti una cu alta? ca la mine au fost perfect substituibile. mai putin tensiunea care imi da de furca de cand nu mai beau cafea.

Aylin, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Vali te felicit ca te-ai lasat de fumat....eu vin la grupul de sprijin,da' eu inca fumagesc ....insa tigari light....nu ma certati fetelor, un viciu tre sa aiba omul...sper ca in curand sa fiu nevoita sa ma las... si te felicit si ca ai slabit si ca ai vointa multa,esti fata pe care o stiam demna de stima,jos palaria!
Maria08 eu tin pumnii stransi si din suflet iti doresc ca luna asta sa fie cea norocoasa!!!!
Iyoana esti mortala,da AMR=10 ZILE!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput