Ce faci daca te inseala?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

ii pun bagajele la usa
nu l-as putea ierta iar de uitat nici atat; sa-mi continui viata intr-un cosmar si intrebari obsedante? nu, merci

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Ala care inseala o sa fie in cerul no 14 daca ii spuneti sa plece din casa.....fericire mai mare pe capul lui nici ca se poate. voi asta vreti?

Pai daca fericirea lui e in alta parte, de ce sa mai fie retinut inutil?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

quote:

Ala care inseala o sa fie in cerul no 14 daca ii spuneti sa plece din casa.....fericire mai mare pe capul lui nici ca se poate. voi asta vreti?

nu neaparat va fi in al 14-lea cer. fostul meu sot a fost surprins neplacut de faptul ca l-am expediat din casa dupa ce am aflat ca m-a inselat, dar a acceptat, spunandu-mi ca o sa imi para rau si tot la el o sa ajung pt ca am sa vad cum e sa fiu mama singura, cu un copil de 2 ani, si fara serviciu (depindeam financiar de el). el vroia sa am rabdare cu el, sa ii treaca "indragostirea". eu am stiut ca nu am sa pot uita ceea ce a facut, as fi preferat atunci sa fie atat de destept incat sa nu aflu, dar daca nu a fost..., ceea ce a fost mai bine pentru mine, uitandu-ma la realizarile pe care le-am avut de 3 ani incoace.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cind sint si copii mici e mai dificil....yo ma refer la situatia cind el si ea nu au copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Simplu - as divorta fara nici o remuscare.

Asta as face astazi - nu stiu ce as face peste un an sau 5 sau 15 de acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

eu am mai spus si cu alte ocazii ce as face. ca si elise, l-as impacheta frumusel si "pa si pusi". intre timp am sunat avocatul si , vorba lui ocebine (sau ocebinei, ca e femeie), am sunat si la banca sa ii inchid conturile.

as vrea insa sa vad parerea voastra la postul de mai jos:

quote:
Originally posted by
dar celelalte ce fac ca la noi in ro e greu sa fii femeie singura si daca mai ai si un copil...... doi ce poti face
de ce e mai greu in rom decit in alta parte sa te descurci singura? e drept ca sint femei mai puternice care se pot descurca si femei mai slabe care prefera sa indure si sa ierte decit sa fac pasul dar eu cred ca astfel de femei se gasesc peste tot, nu numai in rom.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

N-am vazut postarea asta - EU SUNT IN RO la fel par sa fie multe altele ce au postat aici- nu am nici o problema si in nici un caz de natura financiara ca sa ma desprind de barbati-miu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

quote:

Pai daca fericirea lui e in alta parte, de ce sa mai fie retinut inutil?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

poti sa raspunzi, Guestus? de ce sa il mai retii? iti poti imagina cum te simti?

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

daca m-ar insela si as afla nu i-as ierta fie prostia (ca s-a lasat prins), fie lipsa de discretie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu si sotul meu avem o relatie care se bazeaza pe incredere, deci nu ma va insela. Daca lucrurile intre noi nu vor mai merge, ne vom desparti. El n-a inselat inca pe nimeni niciodata si este de parere ca orice barbat care se respecta ar trebui sa procedeze asa (adica sa se desparta si nu sa insele). Stiu ca o sa veniti cu "never say never" etc. samd., dar mai stiu si cu cine mi-am ales sa traiesc, iar de data asta alegerea a fost buna.

Cat despre ce sa faca femeile inselate care nu-si permit din motive financiare sa se desparta, am inceput sa ma feresc sa dau sfaturi radicale de genul "desparte-te imediat". Noi, femeile independente, nu ne prea putem pune in pielea celor care sunt mai slabe sau mai nehotarate sau mai ... in fine... Si nici nu stiu daca intotdeauna finantele sunt adevaratul motiv. De multe ori femeia respectiva are probleme mari cu ea insasi, e nesigura, se teme sa ia singura decizii esentiale pentru viata ei, a fost de mica obisnuita sa fie condusa (si controlata) etc., iar asemenea probleme nu pot fi rezolvate constient, prin control sau vointa (sau bunavointa). In asemenea cazuri, numai o terapie poate ajuta.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput