Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Simo, multumim!

carmena si cine mai vrea, va astept cu cea mai mare placere.Dupa cum stiti eu nupot pleca de acasa, cel mult pana peste drum in parc.oricum, nu ma deranjeaza deloc sa ne vedem chiar la mine acasa, dupa cum am mai spus.ganditi-va cum vreti si mai vorbim.carmena tu lucrezi?

Aseara am fost la Plaza la film, o porcarie de film japonez, regizat de americani.pe la jumatate am plecat ca ne saturasem sa ii vedem pe aia cum mor.era o drama de razboi.
Mi-a adus aminte ca am vazut niste documentare despre fenomene ciudate si unice in lume din Japonia, cum se izoleaza tinerii, cum ii suprasolicita societatea pe copii sa invete, brrr.Samurai lady poate ne spui si noua mai multe detalii!Oricum e vorba de culturi diferite.

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

witchy_witch, am inteles. ne-ai lamurit eu aveam B si tati 0. combinatiile le stiam, bb B sau zero in cazul nostru. dar nu stiam cu antigenii si anticorpii

Aylin, 17+

edit: am uitat sa iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

bine ai venit printre noi Elenamonica . Incearca sa scrii mai vreo doua - trei mesaje asa de proba ca sa treci de moderare ( chiar daca scrii numai CEAU in mesaj ) ca sa te putem vedea imerdiat cum ai scris .

Ioana75 - cred ca noi o sa ingrosam randurile la analize . Ceea ce ma surprinde este urmatorul lucru : medicii nostrii nu stiu asta ??? mai ales ca eu l-am intrebat acest lucru cand am vazut ca nici rubella nu mi-a fost facuta . Medicul a incercat sa-mi explice ca daca eu vreau pot sa fac si cate 30 de analize de fiecare data , deci paaauuuzaaa

19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna intrebare otim. si eu tot de la fete am auzit de chestia asta. nu de la vreun medic, care nici nu s-a gandit sa ceara grupele de sange. doar Rh-ul.

Aylin, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

si eu ash vrea sa stiu mai multe despre nashterea cu epidurala....din pakte ma tot oripileaza gandul cu acul in coloana dar ....poate la ce dureri voi avea....( da doamne sa nu!)....o sa recurg la ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

eu ma intreb daca nu cumva asta la si deranjat pe medicul meu de dintr-o data a devenit grabit . Data trecuta cand m-am dus cu listuta la el a avut rabdare sa ne explice raspunsul la fiecare intrebare , ei de data asta nici macar nu a asteptat sa termin cu listuta . Poate la deranjat ca eu m-am informat multumita voua si poate ca din punctul lui de vedere nu trebuie ca noi sa stim atatea .

19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

haideti sa ne descretim fruntile un pic....http://www.youtube.com/watch?v=WoqVWkb_4-c&mode=related&search=

nu-s ce ma apucase sa caut pe net o nastere naturala in direct...si am gasit!!!
nu cred ca e de mine nasterea naturala...merg in urma sacitesc dicutiile despre nastere naturala&cezariana....

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragutz nikole!

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Daca aveti timp, aruncati un ochi la subiectul meu:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96678

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna fetelor!
Multumesc pentru felicitari pentru fetita, am inceput sa imi mai revin din euforie! Acum stau pe internet de azi dimineata sa imi caut un carucior, un patut si un NUMMMEE!
Nikole super tare clipul, il mai vazusem dar vroiam sa il arat si sotului meu asa ca acum am ocazia !
Cred ca dupa amiaza asta imi astept sotiorul si apoi o sa ii propun un sedita de shopping, sau daca nu de shopping de hoinarit pein magazine de puericultura... deja pot sa simt ca o sa fie incantat!

MADA 16+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput