Mamici de iulie-august 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 22
Ioana75 spune:
Deci restul ne incolonam si mergem spre analize? Laudati-va si aici, sa ma mobilizez si eu
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Joujou spune:
Lia,cel mai sigur o sa fac rost de planul patutului, pentru ca si pe mine ma intereseaza sa mi-l fac asemanator, tot din considerente de spatiu. In poza, daca te uiti atenta, se vede cat de ingusta este camera, la fel este si la noi situatia.
A, si mai are un dulapior pt. hainutele bb-ului pe peretele opus.
Asadar, pt. voi mamicilor interesate, in curand atasez si schita
quote:
Originally posted by liadorian
Joujou, ai idee cam ce lungime are patutul acela, cu tot cu dulapioare? Nu de alta, dar se pare ca si pentru noi spatiul va deveni in curand o problema!Proprietara apartamentului unde stam acum vrea sa vanda si ne vom muta intr-o garsoniera. Mi-e asa de necaz, nici nu va pot povesti! Cat am fost doar noi doi singurei, am avut fiecare camera lui . Acum va trebui sa-l inghesuim pe bebe cu noi.
Nu mai spun cum imi pica acum mutarea asta, cand eu nu ma pot ridica din pat din cauza contractiilor!
LiaS20
Joujou
16 saptamani si crestem!uite cat sunt de mare!
oaana spune:
christza,eu am nascut cu epidurala,iti pot da detalii daca vrei.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Chriszta spune:
Salut Oana
Ma intereseaza date despre epidurala pt ca si eu vreau sa nasc la o clinica privata din Brasov care ofera nastere naturala cu epidurala. Pt asta au o echipa buna de anestezisti, dar totusi e coloana in joc si parca nu e de joaca cu asta.
Nu trebuie sa-mi dai f multe detalii ci numai daca te-ai simtit bine si daca a fost ok.
Mersi mult...
Cristina
21+ si
Eva Alexandra
Samurai-lady spune:
ANDUTZY-uite ce am gasit la japonezi.Poate se vad imaginile din dreapta.Se pot folosi de la nastere(nou-nascuti)pana la 2 ani.
Eu la Ken nu am folosit,ca nu am stiut ca exista.Acum am un port-bebe si nu mai investesc in asta.Oricum mai mult in carutz l-am dus.
Uite aici adresa http://www.toysrus.co.jp/product/product_detail.aspx?all_searchflg=1&ext=0&screen_id=5&top_id=002&keywordOrPin=009952&product_order=5&c=u&skn=009952&pin=000
Va pupam.
Samurai-lady
19 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Luna1 spune:
Salutare fetele! Multumesc de aprecierile la adresa patutului, abia astept sa fie livrat, lunea viitoare.
Joujou si eu tot asa vroiam dar aici sunt cele mai scumpe si nu vroiam sa dau atatia bani (cam 450-500 lire). Iar aici facut pe comanda costa mai mult decat cumparat gata.
Nu stiu de ce, asa ii spuneam si eu lui al meu sa imi fac pe comanda si m-am interesat si e mai scump ca cica vrei modele diferite de ce e pe piatza.
Va pup, mai intru mai tarziu ca azi am treaba multa la scarbici!
Luna
18 sapt+ Cosmin
witchy_witch spune:
Am promis si lista cu combinatiile posibile....in functie de grupele pe care le poate avea bebe=lul puteti vedea daca ar fi vreo posibilitate sa aveti anticorpi la sangele lui. Dar chiar si asa, daca e prima nastere nu cred ca sunt probleme, poate la a doua (deja imi dau cu presupusul, mai bine intrebati la hematologi chestia asta....)
PARINTII AU:.....BEBE POATE AVEA:....BEBE NU POATE AVEA:
A and A...............A, O..................B, AB
A and B...............A, B, AB, O............-
A and AB..............A, B, AB..............O
A and O...............A, O..................B, AB
B and B...............B, O..................A, AB
B and AB..............A, B, AB..............O
B and O...............B, O..................A, AB
AB and AB.............A, B, AB..............O
AB and O..............A, B..................AB, O
O and O...............O.....................A, B, AB
Nu mai stiu cine spunea ca are grupa B si sotul grupa 0. Din tabel rezulta ca pot avea copil cu grupa ori B ori 0, deci nici AB si nici A, grupa la care mama ar avea anticorpii A. Deci FARA GRIJA in cazul asta, nu poate fi nicio sansa de incompatibilitate cu sangele bebicului.
sapt. 16 cu
maricel in burtica
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Joujou
Lia,cel mai sigur o sa fac rost de planul patutului, pentru ca si pe mine ma intereseaza sa mi-l fac asemanator, tot din considerente de spatiu. In poza, daca te uiti atenta, se vede cat de ingusta este camera, la fel este si la noi situatia.
A, si mai are un dulapior pt. hainutele bb-ului pe peretele opus.
Asadar, pt. voi mamicilor interesate, in curand atasez si schita![]()
Joujou16 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!
Multumim mult, Joujou!

Lia
S20

Proprietara apartamentului unde stam acum vrea sa vanda si ne vom muta intr-o garsoniera. Mi-e asa de necaz, nici nu va pot povesti! Cat am fost doar noi doi singurei, am avut fiecare camera lui . Acum va trebui sa-l inghesuim pe bebe cu noi.