Casnicutze sexy ( 114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

abia am ajuns de la munca si am intrat 2 minute inainte sa se scoale fii-mea.V-am citit pe diagonala, deci...

Olga numai bine si bafta in toate!

Danelutza sanatate motzatei si nu-i fa baita, parere personala.Spal-o la regiunile mai ascunse si gata

Liana ma bucur ca sunt micutii sanatosi.Sa ai o sarcina usoara in continuare.Te-au mai lasat greturile, asa-i?

Banana spor la cura.Eu de dimineata de la 7 pina la 12 am bagat kilometrii la greu pe holurile spitalului, se pune?Niste holuri de zici ca nu se mai gata, plus scarile ce le urc si cobor ca cine mai asteapta liftul, dar acum am recuperat, am bagat la greu si acum sunt la inghetata cu ciocolata si vanilie, yamyyy!!!!!!!!

Ange sa ai bafta cu vinzarea!

la toate felele in ordinea zilei de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

emily,si tu stai la panda dupa canapea si apari cand te strigam?
glumesc evident.nu ma luati in seama
ce faci?ce zici de muntii de zapada de afara? oare chiar suntem la Montreal sau la Polul Nord?

banana,gagici,spuneti-mi si mie in mare cine sunt vedetele care presteaza la "dansez pt tine"? am vazut si eu ieri jumate din emisunea dar in afara de Costi Ionita si eporterul ala care mi se pare cunoscut nu inteleg nimic.Cine-mi face rezumatul?
Mie mi-a fost mila de amarata aia de mamica cu copilul autist.Si cat de frumoasa este fetita!!!
A! si pe uscata aia de Andreea Banica(parca) o stiu.Canta aia cu "lasa-ma papa la mare" (ma disperase Maia intr-o vreme cu melodia aia) Auziti ori asta,Andreea si-a pus silicoane?parca era plata

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Bey, pe mine nu m-a strigat nimeni......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

EMILYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

DAAAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga multumesc pentru sfat, i-am facut baita, ca deh, trebuia s-o spal, ca si-a pus pamint in cap, de jumate era par, jumate restul. -ici sa-ti treaca nervii.

Alina imi place s-o necajesc pe Cami, nu ma iau de ea, ca dupa aia se intelege altceva

Cuscra sanatate lui ginerica. Baga poza aia mai repede ca adorm pe tastatura , e ceea ce cred eu... daca da... sa-mi dai reteta sa-i fac si eu soatei, dar la anul, pina atunci ii arat ce am eu in dotare

Emilly rezolvat, spalat, deh, acum daca nu mai avea febra, sper sa nu mai faca la noapte. Sper, dar cred ca sper degeaba, ca deja era cam calduta cind am dus-o la nanita. Cit despre strigat, intii trebuie sa te ascunzi dupa... iar apoi noi te strigam, facem cucu si bau

Monica eu voi baga miine la ghiozdan, asa ca, ce-am muncit saptamina asta la salate, voi recupera miine la prinz .

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Georgiana-mami de Stefania

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Daaaaaaa........Ma io sincer ma bagai dupa canapea intai si apoi fugii sa cetesc.Si vaz ca am nimerit-o
Io am fost derbedoaica pe-afara si abia acu intrai pe net.
Danelutza esti mortala cu muciosii tai . sa se faca bine amandoi
Miha si muciosul tau
Cami rezumat:
Laura Cosoi joaca intr-un serial TV la Pro TV.
Corina Ungureanu e fosta gimnasta.
Andreea Balan e intr-adevar aia cu "lasa-ma papa..." si da, si-a pus silicoane.
Alina ( cealalta blonda) face parte din trupa A.S.I.A (s-ar putea sa fi auzit de ele)
Randi e cantaretul din trupa Morandi
Pe Costi il stii.
Cina mai e vere acolo ca nu-mi mai aduc aminte si vaz ca nu-mi ies la numaratoare .Alta barfa...cica prezentatoarea Iulia Vantur e gacica lui Marius Moga

EDIT ca ma documentai.Al patrulea tip e Adrian tapciuc, joaca si el intr-un serial Tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!!!

fetelor bem sau povestim?
sanatate lui Isa si Robert.
miha io-s pe baricade astept pozaaaaaaaaaaa.
olga hai la blonda sa te tzuce apasat si sa-ti treaca supararile ca sa ne poti scrie 2-3 randuri.
cami, bafta la vanare.
mai la noi azi a fost o vreme urata.afara soare da sufla un vant si m-am temut sa ies afara ca sa nu ma ia pe sus.

va tzuc si mai vin.................

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput