Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Daconst spune:
Nadiuta,am incercat sati scriu PM,dar nu ma lasa sa ma loghez.
Oare doar eu patesc asta?Voi puteti ramane logate?
Cu punctele alea pe care le-ai calculat la inceput in functie de greutate,sex,varsta,iti alcatuiesti meniul zilnic.Te uiti in tabelul alimentelor si-ti notezi ce si cit mananci.La inceput poate e mai dificil,dar o sa vezi ca nu e cum pare.
Eu ma orientez pe alimente cu punctaj mic din care pot manca pe saturate,de exemplu paste si cartrofi.
Un pont la cele care nu se pot abtine de la dulce,mancati nutella ca e ieftina la puncte:1 lingurita-0,5p.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Am vrut sa corectez mesajul de mai sus ca am scris sati in loc de sa-ti si nu ma mai lasa ca nu-s logata.

Din cauza vitezei am scris asa,sa nu dati cu rosii.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
mirela73 spune:
Anis astept cu interes sa continui lista cu cumparaturi de la Baby Expo ca bine le zici....
Si zi-ne mai in amanunt si despre haine, incaltaminte ca nu-mi dau seama exact cam ce trebuie (mai ales pt. in casa) la vara si pt. ce varsta caci a mea poarta si haine de 0 luni si haine de 3-6 luni si ii vin si unele si altele (desi acu o luna avea 60 cm).
Super bila sa-ti traiasca!!!
Mirela +
Ana Patricia 20.12.2006
adinush spune:
Dano dar vreun fermoar pt cele care rontzaie non-stop ai?
Ca eu de mancat dupa puncte as manca dar pe mine "gustarile" ma omoara..toata ziua rod ceva..ba un fruct,ba covrigei,ba seminte&alune
Si cu semnatura..vezi poate nu e bifat aia cu remember my pasword si la fiecare refresh te ia de noua si-ti cere sa te loghezi
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
adinush spune:
Maryela nu stiu pe unde stai dar sa-ti dau u pont...incapi in autobisele alea noi oricat de tanc ati fi...nic eu nu incap in nimic altceva da de ex am fost de la titan tocmai la Elias cu tancul ca m-am suit in 335 pana la arcul de triumf si gata.Mai naspa e cand vrei sa te duci undeva pe unde nu circula autobuze noi ca de ex eu nu pot sa-l bag nici in portbagaj la masina
(adik el strans ar incape dar ca sa-l strang trebuie sa-i dau scaunul jos si sa stang doar cadrul metalic...ma rog,prea complicat ca sa zici ca poti sa pleci cu taxiul de ex)
Adinush cu
marybell spune:
fetelor am tot citit la majoritatea dintre voi ca le dati copiilor supozitoare cand sunt constipati. al meu nu a mai facut kk de 2 zile, si nu stiu ce sa ii mai fac. i-am dat debridat, i-am pus termometrul, i-am dat ceai baby "de care o fi" cu musetel, l-am frecat la burtica...in fine ce fel de supozitor ar fi mai bun? ala cu glicerina e ok? sau stiti voi de alt supozitor mai bun?
pupici la toata lumea
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
adinush spune:
Ala cu glicerinae de baza...si eu am intrabat astazi pediatra de alte metode si mi-a zis ca pana la 4 luni nu da nici un fel de dependenta si ea il recomanda in locul diferitelor experimente cu ceaiuri si siropuri.
Pe mine una nu ma incanta dar in caz de urgenta i-am dat cam 1/3(a vrut sa fie jumate dar l-am taiat stramb)
Fete nu-mi vine deloc sa ma culc...fata de la 4 s-a mai trezit tocmai la 8 sa manance (adik am trezit-o eu) si acum la 1 tot eu am trezit-o ca ea dormea neintoarsa si am gasit-o fleasca.I-am schimbat hainele si i-am dat niste Eferalgan dar mi-e sa nu faca febra mai rau peste noapte ca e tare molesita..inultime 10 ore a fost treaza maxim 1 ora
Adinush cu
Salina spune:
Marybell - supozitor cu glicerina pt. copii, eu n-am auzit de alt fel de supozitor pt asa ceva.
Fetelor, mi-e tare drag sa va vad asa in grupulete, cum va plimbati voi cu bebeii. Super fain! Eu nu ma pot aventura din motiv de David care nu cred ca ar avea rabdare sa se plimbe...lui ii trebuie actiune, "distractie" cum zice el, joaca, taca-taca, ca tare mai trancane baiatul asta al meu, manca-l-ar mama. Daca va intalniti maine prin Moghioros, si ne potrivim ca ora, as veni si eu cu plozii, desigur. Vreau sa va spun ca noi suntem ca tiganii, mergem peste tot cu copiii dupa noi ![]()
Adinush-ule, ce botic scump ai tu acolo, mai...
Sraluca- tare frumusel si scump Bila al tau, mai. Si Eviusha mea e chelioasa dar avantajul e ca-i pot face baie in fiecare seara si o sterg pe cheliuta imediat. A, si nici caciula nu-i mai pun ca n-am de ce.
Bai, sunteti dementiale cu fazele voastre de uituceala.
Dana- tu ma sochezi de fiecare data cand scrii despre WW. Cum mai fata draga Nutella??????? Pai cred ca sa tot tii regim asa, de drag. Si mai si slabesti...Pana la urma cred ca ma apuc si eu macar de curiozitate, pt. am tot ezitat fiindu-mi imposbil sa-mi imaginez cum se poate slabi cu cartofi si paste. Deocamdata tin ceva nedefinit, cu abateri pe ici-colo, doar 2 kg in minus dar tot nu intru in blugii dinainte 
Fetelor, v-am scris pe scurt ca sa stiti ca nu v-am uitat si pt ca tot ma strigase Lili la catalog
. In principiu eu n-am probleme majore cu bebe, slava Domnului, iar acolo unde nu ma pricep la sfaturi, nu ma bag. Plus ca timpul...dusmanul meu, mereu e cate ceva de facut, acum mi-am propus sa nu mai fac asa multe si sa petrec cat mai mult timp pe-afara cu copiii, v-am zis eu, ca tiganii pe maidan
. Ce sa fac daca iubesc primavara!!!!!!!!
Va pupic pe toate si sa stiti ca sunt pe-aici, chiar daca citesc mai rarut si scriu si mai rarut
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
marinar spune:
neata
adina vrau si eu pozicile de la intalnirile noastre. de ayleen ce sa zic: la asa botic... o sa va joace pe degete.
shine esti de coma...
sraluca ce magician dragalas ai...
fete io m-am trezit cu durere de gat. offff, sper sa nu racesc. aaaa s de dimineata cand m-am ridicat din pat am vazut negru in fata ochilor. oare sa ma fi ajuns oboseala asa de tare? de ieri iau si calciu.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
sraluca spune:
Buna dimineata fetelor
Sau nebuna depinde. Eu sunt chiora de somn ca aseara pe la 12 bantuiam prin casa, la 4 binenteles ca mi-a dat trezirea. Noroc ca a adormit imediat. Ca eu nu am reusit sa dorm mult timp
Dar, la ora 7 cine plagea de mama focului? BILA!!!!!!
Si s-a dus ta-su sa il salameasca, bai si s-au auzit niste urlete infioratoare de am sarit in sus si direct la el am aterizat. Problema: nu putea s aisi miste mainile
.
Asa ca acum am si eu o bila in frunte, cred ca e de bowling ca tare greu atarna![]()
Ma duc sa imi fac o cafea si opate ma arunc si in dus. Mi-e cam lene.
Ma bucur ca v-a placut Bila al meu. Ala mare din poze era fratele meu mai mic
care isi compara mana cu bila. I-am zis ca daca i-l dau in marsupiu o sa aiba asta micu rau de inaltime ca are individul 2 metrii si ceva. Va dati seama ce haiosi ar fi: Bila 1 si Bila 2 

Sunt o lenesa, mi-am printat lista cu punctele WW si zace undeva aruncata. Nici gand sa ma apuc de ea. Un lucru bun in acest sens e ca mi-am aranjat sa fac masaj, miercurea viitoare ma duc la masaj. Sa vedem ce iese
Ma enerveaza vremea asta groaznic. Ieri a fost soare de dimineata si cand sa plecam la plimbare ioc soare. Cand m-am dus sa il iau de la bunici iar era soare si ei au stat mai putin ca nu mai era soare. Ma enerveaza, Vreau sa vina caldura, dar nu caldura aia nebuna, aia asa si asa.
Hai ca plec dupa cafea
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila